Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Šodien startēs Rīgas skolu telpu futbola kausa 2. posms

Šodien startēs Rīgas skolu telpu futbola kausa 2. posms
Alex Puskins

Jau šodien startēs Latvijas Telpu Futbola asociācija un Ghetto Football organizētais Rīgas skolu telpu futbola kausa 2. posms, kur labākās 12 komandas cīnīsies par iekļūšanu 1/4 finālā. 

Atgādināsim, ka kausā kopumā piedalījās 23 labākās Rīgas skolas, kas tika sadalītas sešās apakšgrupās, kur tika izspēlētas ceļazīmes uz nākamo kārtu, kas startēs jau šodien.

 

Pirms šīs nedēļas notikumiem vēlamies atsaukt atmiņā pirmā posma spilgtākos brīžus un atskatīties uz labāko komandu un spēlētāju rezultātiem.

 

Nevainojumu spēļu sniegumu pirmajā posmā spēja uzrādīt četras komandas (Rīgas Purvciema vidusskolaRīgas Teikas vidusskolaRīgas 93.vidusskola un Rīgas 60.vidusskola), kas bez grūtībām iekļuva nākamajā kārtā, uzvarot visas spēles savās grupās. Savukārt ar mainīgiem rezultātiem, tomēr pirmajām vietām grupās atzīmējās Rīgas Rīnūžu vidusskola un Rīgas Valsts 3.ģimnāzija.

 

Savukārt jau aizraujošākas cīņas izvērtās par 2. vietu grupu tabulās, kur otrā posma ceļazīmi nodrošināja tikai labākās 2. vietas grupā (labākās izrādījās tās komandas, kas savās grupās spēja iegūt maksimāli lielāku punktu skaitu) - Rīgas 80.vidusskolaRīgas Sergeja Žoltoka vidusskolaJ.G.Herdera Rīgas Grīziņkalna vidusskolaRīgas 86.vidusskolaRīgas 49.vidusskola un Rīgas 21.vidusskola.

 

Pēc pirmā posma rezultātiem tika izveidots grupu sadalījums otrajam posmam.

 

2.posma grupu sadalījums:

 

X apakšgrupa:

Rīgas Rīnūžu vidusskola;

Rīgas Purvciema vidusskola;

Rīgas Sergeja Žoltoka vidusskola;

Rīgas 80. vidusskola;

 

Y apakšgrupa:

Rīgas Valsts 3.ģimnāzija;

Rīgas Teikas vidusskola;

J.G.Herdera Rīgas Grīziņkalna vidusskola;

Rīgas 21.vidusskola;

 

Z apakšgrupa:

Rīgas 93.vidusskola;

Rīgas 60.vidusskola;

Rīgas 86.vidusskola;

Rīgas 49.vidusskola.

 

Pirmā posma rezultatīvākā spēle izrādījās starp J.G.Herdera Rīgas Grīziņkalna vidusskolu un Rīgas 31.vidusskolu, kur pārāki izrādījās puiši no Grīziņkalna. Spēles rezultāts un protokols pieejams te - ltfa.lv

 

Pirmā posma rupjāko komandu topā ierindojās Rīgas 31.vidusskola, kas ir vienīgā komanda šajā turnīrā ar sarkano kartīti savā kontā, savukārt "tīrāko" komandu (FAIR-PLAY) vidū ierindojās vienlaicīgi deviņas komandas, kuras pirmo posmu aizvadīja bez neviena pārkāpuma. Pārkāpumu tops ir pieejams te - LTFA sadaļā "Statistika".

 

Kā arī pirmā posma rezultatīvāko spēlētāju vidū izcēlās Aleksejs Krjukovičs (Rīgas Rīnūžu vidusskola) ar deviņiem gūtajiem vārtiem, Ņikita Boļšakovs (J.G.Herdera Rīgas Grīziņkalna vidusskola) ar identisku rezultātu deviņi cārti un Artūrs Šnitovs (Rīgas 65.vidusskola) ar astoņiem gūtajiem vārtiem. Visu rezultatīvāko spēlētāju tops ir pieejams te - LTFA sadaļā "Statistika".

 

Pačukstēsim nelielu noslēpumu, kuru sarūpēja Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola RISEBA un NIKEBiznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola RISEBA katram 12. klases skolniekam piešķirs 100 EUR atlaidi studijām augstskolā. Savukārt NIKE parūpējās par to, lai komanda 2. posmā tiktu saģērbtas individuāli izstrādātos formas tērpos. Šīs formas tiks uzdāvinātas katrai komandai pirms otrā posma starta. Turklāt Alex Puskins iemūžināja īpašā fotosesijā ar komandas kapteiņiem šo formas tērpu prezentāciju.

 

Galeriju no fotosesijas var aplūkot te - https://www.facebook.com/pg/skolufu...; un video te - https://www.facebook.com/skolufutbo... 

 

Pateicoties Alex Puskins esam arī iemūžinājuši 1.posma spēļu momentus. Visas bildes ir pieejamas šeit - https://www.facebook.com/pg/skolufu...

 

Īpašu paldies vēlamies pateikt turnīra sadarbības partneriem - Latvijas Futbola federācijaiRīgas Futbola federācijaiNikeBiznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskola RISEBATenteLatvijas Sporta federāciju padomes, kā arī skolu mentoriem ar C-LFF licenci un Latvijas Futbola federācijas tiesnešiem par iespēju padarīt šo pasākumu arvien labāku.

 

Tiekamies jau šodien Rīgas 49.vidusskola, kur aizvadīsim 2.posma Z apakšgrupas spēļu kārtu! Spēļu sākums 15:00.