Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vojnarovskis: Džeksona izteikumi stiprina Entonija apņemšanos palikt Ņujorkā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vojnarovskis: Džeksona izteikumi stiprina Entonija apņemšanos palikt Ņujorkā
Karmelo Entonijs 6. februāra spēlē pret "Lakers"
Foto: SIPA/Scanpix

Ņujorkas "Knicks" prezidenta Fila Džeksona publiskā kampaņa, lai piespiestu Karmelo Entoniju atteikties no maiņas veto stiprina Entonija apņemšanos palikt klubā, trešdien, 8. februārī, atsaucoties uz notikumam tuvu stāvošiem avotiem, ziņo "The Vertical" žurnālists Eidriens Vojnarovskis.

“Džeksons nenovērtē Melo vēlēšanos palikt (Ņujorkā),” cilvēks, kurš pazīst Entonija domāšanu, pastāstīja “The Vertical”.

Ņujorkas kluba prezidents otrdien veica ierakstu mikroblogošanas vietnē "Twitter", lai uzslavētu "Bleacher Report" žurnālista Kevina Dinga kritisko rakstu par "Knicks" zvaigzni. “Dings gandrīz trāpa mērķī, savukārt pats esmu iemācījies, ka cilvēks savu dabu nemaina, kā notika ar Maiklu Grehemu manas karjeras laikā Kontinentālajā basketbola asociācijā (CBA).”

Džeksons atsaucās uz savu bijušo spēlētāju Maiklu Grehemu. Entonijs atšķirībā no Grehema ir deviņkārtējs NBA Visu zvaigžņu spēles dalībnieks un trīskārtējs Olimpiskp spēļu uzvarētājs, taču viņa pārstāvētās komandas bilance 2017. gada sākumā noslīdējusi līdz atzīmei 22-31.

Entonijs privāti izteicies komandas biedriem, ka neļaus Džeksonam sevi padzīt no "Knicks". Ņujorkas kluba vadība sazinājās ar trīs komandām – “Los Angeles Clippers”, “Boston Celtics” un “Cleveland Cavaliers”, nolūkā piedāvāt daudzpakāpju maiņas darījumu.

Entonijs privāti izrādījis interesi par aizmainīšanu uz minētajām trīs komandām, taču “Knicks” nav izdevies sarunāt pieņemamu maiņas darījumu, vēsta avoti. NBA pāreju perioda beigas ir ceturtdiena, 23. februāris.

Bostona izrādījusi minimālu interesi par Entoniju, viņa vietā pievēršot lielāku uzmanību “Chicago Bulls” zvaigznei Džimijam Batleram un “Indiana Pacers” līderim Polam Džordžam, lai tirdzniecības sarunās iegūtu divus jaunākus spēlētājus.

NBA aprindās pastāvēja cerības, ka “Knicks” vadība meklēs maiņas iespējas citur un piedāvās Entonijam izskatīšanai dažādus variantus, taču šis process pagaidām nav sācies, teica avoti līgā.

Džeksons izvairījies no atklātas tikšanās ar Entoniju un viņa pārstāvi, lai pateiktu, ka organizācija vēlas viņu aizmainīt un panākt visām pusēm pieņemamu izlīgumu. Tāda pieeja varētu mīkstināt Entonija nostāju, taču kluba prezidents devis priekšroku publiskam, nevis privātam dialogam. Tas ievērojami pasliktinājis pušu attiecības un, iespējams, ka izlīgums vairāk nav iespējams.

Entonijs centies koncentrēties komandas sapurināšanai un mēģināt atkal nostāties uz “play-off” ceļa. Agrāk viņš izteicies, ka cer uzvarēt Ņujorkā, nevis doties projām, lai mēģinātu to paveikt citur.

Spēlētāja garantētais līgums šosezon ir 24,5 miljonu ASV dolāru apmērā, kā arī 26,2 miljoni dolāru 2018. gada sezonā. Viņš patur arī iespēju izvēlēties 30 miljonu dolāru saņemšanu 2019. gada sezonā. Gadījumā, ja Entonijs tiks aizmainīts, "Knicks" viņam jāsamaksā bonusa maksājums 9,5 miljonu dolāru apmērā.

Izmantotie resursi:
Sources: Phil Jackson's public actions...

  +1 [+] [-]

, 2017-02-08 23:51, pirms 7 gadiem
Džeksons brauc grāvī. Pārāk daudz cenšas komandēt. Ne visi atzīst šādu pieeju.

  +2 [+] [-]

, 2017-02-08 23:58, pirms 7 gadiem
Tā ir pēdējā kauja. Vai nu Anthonī vai Jackson paliks, otrs tiks izspiests ārā.

     [+] [-]

, 2017-02-09 00:24, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Tā ir pēdējā kauja. Vai nu Anthonī vai Jackson paliks, otrs tiks izspiests ārā.
Tā ir. Cīņā par varu un ietekmi. Tikai žēl, ka komandas galvenais šefs tādā veidā rok bedri visai komandai. Ne visi uz vecumu gudrāki kļūst.

     [+] [-]

, 2017-02-09 09:05, pirms 7 gadiem
Vai nu raksti Adrians vai ko, bet ne jau pa pusei kaut kādu Eidriens