Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vegasa svin 18. uzvaru mājās, "Penguins" izlaiž vadību, tomēr uzvar papildlaikā

Vegasa svin 18. uzvaru mājās, "Penguins" izlaiž vadību, tomēr uzvar papildlaikā
Zviedru uzbrucējs Viljams Karlsons (nr. 71) svin 22. vārtu guvumu
Foto: Getty Images/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Vegasas „Golden Knights” kļuva par labāko mājas komandu, svinot jau 18. uzvaru savā laukumā. Šoreiz vienība no ASV azartspēļu galvaspilsētas pārspēja „Rangers” ar 2:1, bet uzbrucējs Viljams Karlsons guva 22. vārtus šosezon.

Divu Kanādas komandu cīņā Monreālas „Canadiens” ar 5:2 apspēlēja Vankūveras „Canucks” ar 5:2, sagādājot pretinieku komandai ceturto zaudējumu pēc kārtas. Pēc divām nospēlētajām trešdaļām rezultāts bija 2:1 „Canadiens” labā, trešā perioda sākumā Maikls Del Zoto pretuzbrukuma noslēgumā skaisti apspēlēja Keriju Praisu – 2:2, bet sešas minūtes vēlāk Brendons Galahers tika pie vārtsarga atvairītas ripas un guva uzvaras vārtus – 3:2, turpinājumā atzīmējoties arī ar vienu piespēli.

Tampabejas „Lightning” ar identisku rezultātu uzvarēja Detroitas „Red Wings”, pārtraucot divu zaudējumu sēriju. Devītajā minūtē Dens Džirardi atklāja rezultātu, pielabojot partnera metienu, un kopš šī brīža „Lightning” bija vadībā visu atlikušo spēli. Ņikita Kučerovs guva 27. vārtus šosezon, bet ar 2+1 atzīmējās Janijs Gurds.

Kolambusas „Blue Jackets” pēcspēles metienu sērijā uzveica Floridas „Panthers” ar 3:2. Par spēles varoņiem kļuva abu komandu vārtsargi, Sergejs Bobrovskis atvairīja 42 metienus, Džeimss Raimers – 45. „Panthers” izdevās panākt 2:2 trīsarpus minūtes pirms mača pamatlaika beigām, bet uzvarētāja noskaidrošanai bija vajadzīgi 16 bullīši, no kuriem „Blue Jackets” iemeta trīs, bet pretinieki divus.

Pitsburgas „Penguins” pirmo reizi mēneša laikā svinēja otro panākumu pēc kārtas, 11 vārtu spēlē papildlaikā pārspējot Bostonas „Bruins” ar 6:5. Lai gan pirmos vārtus mačā guva Bostona, pēc 20 nospēlētajām minūtēm pingvīni bija vadībā ar 3:1, bet pēc 40 – iedzinējos ar 4:5. Pēdējā periodā izdevās panākt izlīdzinājumu, bet uzvaras vārtus overtaima trešajā minūtē guva Jevgeņijs Malkins – viņa metiens tukšajā vārtu stūrī ļāvis krievu uzbrucējam kļūt par labāko vārtu guvēju papildlaikos „Penguins” vēsturē.

Vegasas „Golden Knights” tika pie kārtējā panākuma, pārspējot Ņujorkas „Rangers” ar 2:1 un izcīnot 18. uzvaru mājās arēnā – šobrīd labākais rezultāts visā līgā. Pirmajā periodā Mika Zibanedžads izvirzīja viesus vadībā – 0:1, taču tajā pašā trešdaļā Džeimss Nīls panāca izlīdzinājumu, bet trešajā periodā Viljams Karlsons stipru metienu tukšajā vārtu stūrī atnesa Vegasai kārtējo uzvaru, savukārt zviedru uzbrucējam tie bija 22. vārti šosezon. iepriekšējo trīs gadu laikā Karlsonam izdevās pārspēt pretinieku vārtsargus tikai 18. reizes.

Naktī uz 9. janvāri tiks aizvadīta tikai viena spēle NHL, kurā „Maple Leafs” uzņems „Blue Jackets”.

NHL spēles, 8. janvāris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Devils – Islanders4:5 PLSabres – Flyers1:4
Oilers – Blackhawks1:4Sharks – Jets1:4
Blues – Capitals3:4 PLCanucks – Canadiens2:5
Lightning – Red Wings5:2Bruins – Penguins5:6 PL
Rangers – Golden Knights1:2Blue Jackets - Panthers3:2 PM

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-01-08 11:21, pirms 6 gadiem
pingvīni tagad astoņniekā ir , bet nu 2-3 spēles vairāk nospēlējuši ir

  +1 [+] [-]

, 2018-01-08 12:45, pirms 6 gadiem
Divu vārtu vadību izlaida ne tikai Pitsburga, bet pēc tam arī Bostona.