Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Real" uzbrucējs Rejess trešo reizi karjerā atzīts par Eirolīgas kārtas MVP

Rolands Eliņš

"Real" uzbrucējs Rejess trešo reizi karjerā atzīts par Eirolīgas kārtas MVP
Felipe Rejess
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas karaliskā kluba Madrides „Real” kapteinis Felipe Rejess ieguvis ULEB Eirolīgas ceturtās kārtas labākā spēlētāju godu. Viņš šādu atzinību izpelnījies trešo reizi karjerā.

Madrides „Real” šonedēļ nebija tālu no zaudējuma Minhenes „Bayern”, taču tomēr spēja atspēlēties un izraut panākumu ar rezultātu 101:99. Liela nozīme šajā uzvarā bija Felipem Rejesam, kurš guva 20 punktus un 11 atlēkušajām bumbām noformēja sev ”double-double”.

Tieši Rejess mača izskaņā ar diviem precīziem soda metieniem atjaunoja neizšķirtu 96:96, nostādot „Real” pozīcijās, lai vēlāk pārņemtu vadību. Viņš arī izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, vienu bloku un vienu pārtvert bumbu, trešo reizi savā karjerā iegūstot Eirolīgas kārtas MVP titulu.

35 gadus vecais Rejess „Real” pārstāv jau kopš 2004. gada un divreiz ticis atzīts par ACB čempionāta sezonas labāko spēlētāju. Šīs sezonas sākumā viņš Eirolīgā izcēlies ar vidēji 11 punktiem, laukumā pavadot 20:30 minūtes, kā arī ar 7.3 atlēkušajām bumbām. Madride gan Eirolīgas sezonu iesākusi saviem standartiem visai viduvēji, četrās spēlēs izcīnot tikai divas uzvaras.

Šonedēļ augstus efektivitātes koeficientu Eirolīgā savāca arī Pireju „Olympiacos” centrs Patriks Jangs, kurš ieguva pirmās kārtas MVP godu un šonedēļ atzīmējās ar 15 punktiem, 10 atlēkušajām bumbām un pieciem blokiem. Savukārt Milošs Teodosičs CSKA rindās sameta 22 punktus un izdalīja deviņas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Regular Season, Round 4 MVP: Felipe Reyes, Real...