Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

“Oxdog Ulbroka” sastāvu papildina ar citu klubu spēlētājiem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“Oxdog Ulbroka” sastāvu papildina ar citu klubu spēlētājiem
Rūdis Jermacāns (#14)
Foto: Floorball.lv

Starpsezonu periodā vairāki “Oxdog Ulbroka LU” komandas spēlētāji nolēmuši karjeru turpināt ārzemēs. Lai sastāvs būtu konkurētspējīgs, papildinājumi tiek meklēti citu komandu rindās.

“Oxdog Ulbroka LU” vienība aizvadītajā sezonā nespēja sasniegt izvirzītos mērķus, apstājoties jau ceturtdaļfinālā, tādējādi neiesaistoties cīņā par medaļām. Lielā mērā to varēja skaidrot ar faktu, ka pēc sezonas atsākšanās vairāki iepriekšējie līderi nolēma sezonu neturpināt, kā rezultātā vienības sastāvs kļuva krietni nepieredzējušāks. Starpsezonu periodā par karjeras beigšanu paziņojis visu laiku rezultatīvākais Latvijas čempionāta spēlētājs Atis Blinds, uz Šveici pārcelsies pēdējo sezonu rezultatīvais Daniels Anis, bet uz Somiju pārcēlies pēdējo gadu uzbrukuma līderis Rolands Kovaļevskis. Tādēļ nācies meklēt pastiprinājumus savos apcirkņos, kā arī piesaistīt spēlētājus no citām komandām.

Komandas pieteikumā atgriezies bijušais kluba kapteinis Edžus Ceriņš, kuram varētu nākties uzņemties līdera lomu, ja florbolists būs atguvis sportisko formu. No Cēsu “Lekrings” komandai pievienojies Rūdis Jermacāns, kurš aizvadītajā sezonā bija kļuvis par stabilu kluba rotācijas spēlētāju, 26 spēlēs iekrājot 16 (10+6) punktus, tādējādi aizvadot savu pārliecinoši sekmīgāko sezonu virslīgā. Tāpat uz Ulbroku pārcēlies bijušais “RTU/Rockets” komandas kapteinis Artūrs Jansons, kuram arī pērnā sezona bija rezultatīvākā viņa karjerā, kad viņš 21 spēlē tika pie 18 (6+12) rezultativitātes punktiem. Vēl viens pastiprinājums atrasts “Ķekavas” komandā, jo vienu Pierīgas klubu pret citu nomainījis Artūrs Narogs, kuram pērn 25 spēlēs izdevās iekrāt 19 (12+7) punktus.

Jāpiezīmē, ka “Oxdog Ulbroka LU” komandai nomainījies arī galvenais treneris, jo ilggadējais komandas vadītājs Andris Pīlups atstājis vienību. Viņa vietā komandu cīņā vedīs Remārs Vikānis, kurš sastāvā iekļāvis arī vairākus spēlētājus no kluba sistēmas, kuri virslīgā vēl nav spēlējuši – Maksi Klūgu, Emīlu Jančenvski un vārtsargu Andri Gīzi. "Trenēt FS Masters virslīgas komandu ir liels izaicinājums un, protams, esmu ļoti priecīgs pieņemt šo izaicinājumu," kluba Facebook lapā atzinis Vikānis. "Vadīt labākās florbola organizācijas galveno komandu ir nozīmīgs solis manā karjerā. Komandas sastāvs veidojas ar tehniskiem, ambicioziem un fiziski spēcīgiem spēlētājiem. Pazīstu spēlētājus jau kopš viņu pirmajiem soļiem florbolā un esmu pārliecināts par viņu spējām laukumā. Spēlēsim aktīvu florbolu un gūsim lielas uzvaras!"

Jauno sezonu “Oxdog Ulbroka LU” uzsāks 11. septembrī ar spēli viesos pret Liepājas “Kuršiem”.

     [+] [-]

, 2021-09-07 21:59, pirms 3 gadiem
Nebūs prognozes?

     [+] [-]

, 2021-09-08 13:57, pirms 3 gadiem
Dogi labi