Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Seskam Igaunijā 17. vieta pēc ERC posma desmit ātrumposmiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Seskam Igaunijā 17. vieta pēc ERC posma desmit ātrumposmiem
Sesks/Francis. Foto: FLAT-OUT Media Agency

LETA. Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis sestdien pēc desmit ātrumposmiem ieņem 17. vietu Eiropas rallija čempionāta (ERC) Igaunijas rallijā.

Latvijas ekipāža, kas startē ar "Toyota GR Yaris Rally 2", sestdien ceturtajā un piektajā ātrumposmā ieņēma trešo vietu, pārējos ātrumposmos finišējot piektajā, sestajā, divreiz devītajā, desmitajā un 13.vietā, bet devītajā ātrumposmā vien 33.vietā, uzvarētājam zaudējot gandrīz trīs minūtes.

Pēc otrās sacensību dienas Seska ekipāža ieņem 17.vietu, līderim Robertam Virvesam no Igaunijas ("Škoda Fabia RS") zaudējot trīs minūtēs un 40,7 sekundes.

Otrajā ātrumposmā avāriju piedzīvoja un sacensības nevarēja turpināt pretendents uz uzvaru pasaules rallija čempionātā (WRC) igaunis Ots Tenaks.

Svētdien autosportisti veiks vēl četrus ātrumposmus.

Pagājušajā nedēļā Sesks debitēja pasaules rallija čempionātā (WRC), septītajā čempionāta posmā Polijā ieņemot augsto piekto vietu, kas ir augstākais sasniegums Latvijas rallija vēsturē.

Šosezon ERC kalendārā ir iekļauti astoņi sacensību posmi.

Pagājušajā gadā Sesks/Francis ERC startēja ar "Škoda Fabia RS" un kopvērtējumā izcīnīja otro vietu, piekāpjoties vien jaunzēlandiešu Haidena Pedona un Džona Kenarda ekipāžai.

     [+] [-]

, 2024-07-07 11:11, pirms 2 mēnešiem
Vājš sniegums Seskam (arī atmetot riteņa maiņa dēļ zaudētās nepilnas trīs minūtes).

     [+] [-]

, 2024-07-07 11:37, pirms 2 mēnešiem
Kur ziņas par Reišuļa startu???????SC augstumos