Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bjelica: "Pievienošos "Timberwolves" un piepildīšu sapni par NBA"

Bjelica: "Pievienošos "Timberwolves" un piepildīšu sapni par NBA"
Nemanja Bjelica
Foto: AFP/Scanpix

Kā vēsta "Yahoo! Sports", Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Minesotas "Timberwolves" un aizvadītās Eirolīgas regulārās sezonas MVP Nemanja Bjelica ir vienojušies par sadarbību uz turpmākajiem trim gadiem.

Nākamo trīs gadu laikā Bjelica nopelnīs 11,7 miljonus ASV dolāru. Tā kā basketbolistam bija spēkā esošs līgums ar Stambulas "Fenerbahce Ulker", Minesotai nācās samaksāt izpirkuma summu 625 tūkstošu ASV dolāru vērtībā.

"Esmu priecīgs paziņot, ka pievienošos Minesotas "Timberwolves" un piepildīšu savu sapni par spēlēšanu NBA," sacīja Bjelica. "Paldies Flipam Saundersam ("Twolves" galvenais treneris un ģenerālmenedžeris) un pārējai organizācijai par izrādīto uzticību. Esmu gatavs pievienoties komandai un palīdzēt tai kļūt par čempiontitula pretendenti.

Visbeidzot, vēlos pateikties savai bijušajai komandai "Fenerbahce", tās spēlētājiem un trenerim Obradovičam par diviem lieliskiem gadiem un par visu, ko kopā sasniedzām," paziņojumu noslēdz 27 gadus vecais basketbolists.

Profesionālās basketbolista karjeras laikā Bjelica bez "Fenerbahce" ir pārstāvējis arī Austrijas komandu "Traiskirchen Lions", Serbijas "Crvena Zvezda" un Spānijas "Laboral Kutxa". 2010. gada NBA draftā Bjelicu ar 35. kārtas numuru izvēlējās Vašingtonas "Wizards", taču vēlāk tiesības uz spēlētāju maiņas ceļā ieguva "Timberwolves''.

Nemanja Bjelica aizvadītajā sezonā "Fenerbahce" sastāvā Eirolīgā vidēji guva 12,1 punktu, izcīnīja 8,5 atlēkušās bumbas, atdeva 1,9 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,3 bumbas. Pavasarī serbu uzbrucējs tika atzīts par regulārās sezonas vērtīgāko spēlētāju.

Izmantotie resursi:
NBA on Yahoo! Sports - News, Scores, Standings,...

     [+] [-]

, 2015-07-07 10:21, pirms 9 gadiem
Vecīt, atgriezies uz zemes, centies izcīnīt vismaz 20 uzvaras sezonā

  +1 [+] [-]

, 2015-07-07 10:55, pirms 9 gadiem
"Esmu gatavs pievienoties komandai un palīdzēt tai kļūt par čempiontitula pretendenti."

Haha, nedomāju, ka šis atsaldēts