Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Koržeņevičs: "Ticam uzvarai atbildes spēlē Jelgavā"

Jānis Celmiņš

Koržeņevičs: "Ticam uzvarai atbildes spēlē Jelgavā"
No kreisās Aivars Petruševics un Viktors Koržeņevičs
Foto: cev.lu

„Atpakaļ nav jāskatās, kas bijis, tas bijis. Turcijā aizvadījām sliktāko spēli šajā ciklā,” pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra 3. kārtas otrā mača ar Turcijas izlasi pauž Latvijas valstsvienības volejbolists Viktors Koržeņevičs.

„Stress un uztraukums darīja savu, šo spēļu likme ir ļoti liela. Esmu drošs, ka visi tic uzvarai atbildes spēlē Jelgavā, ticība nav zudusi. Šobrīd nav jāmeklē vainīgie, bet gan jāatrod savs ritms un jādod virsū. Ir jāspēlē sava spēle, nedrīkstam skatīties, ko turki dara savā tīkla pusē, pašiem jāizdara savs darbs, un viss būs kārtībā,” pārliecināts ir Viktors Koržeņevičs. „Nekas briesmīgs nav noticis, iesim un cīnīsimies,” piebilst volejbolists.

Daudz tiek runāts par servju uzņemšanas problēmām. Kas vēl bez tās pietrūka pirmajā spēlē? „Jāpieliek visos spēles elementos. Jāpieliek laikam nebūtu īstais vārds, ir jānospēlē tajā līmenī, kādā varam un protam. Mums ir laba komanda, kas veidota no laba līmeņa spēlētājiem, tagad tas jāapliecina dzīvē,” apņēmīgi pauž Koržeņevičs.

„Ļoti ceru, ka atbalsts Jelgavā mums būs skaļš. Cik zinu, tad volejbola draugi brauks pat no tālākajiem Latvijas nostūriem. Nekādā gadījumā nedrīkstam viņus pievilt,” saka volejbolists. Vai ažiotāža neradīs papildus stresu? „Domāju, ka nē. Arī pagājušajā gadā mēs spēlējām pilnu tribīņu priekšā, turpat Jelgavā,” saka Viktors, aicinot līdzjutējus atbalstīt mūsu izlasi klātienē.

„Zinu, ka mūs atbalstīt brauks arī dāmu basketbola izlases spēlētājas, ja vien viņām būs brīvdiena. Ja mēs cīnāmies par iekļūšanu finālturnīrā, tad viņas tur jau ir iekļuvušas. Izmantojot iespēju, gribu pasveicināt izlases kapteini Lieni Jansoni, un novēlēt komandai veiksmi finālā,” teic Viktors.

Latvijas izlase šobrīd jau ir Jelgavā, bet jau svētdien pulksten 17.00 jādodas cīņā par uzvaru spēlē pret turkiem. Komandas uzdevums otrajā mačā ir tikai viens – uzvara. Ja to izdosies izcīnīt (vienalga ar kādu rezultātu pa setiem), tad sekos tā sauktais „zelta sets”, līdz vienas komandas 15 punktu guvumam (divu punktu pārsvars).

     [+] [-]

, 2013-06-07 12:36, pirms 11 gadiem
ticēt jau var,bet vai tas palīdzēs.Jānomierina nervu sistēma un tad jau spēle aizies.