Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" divu pagarinājumu trillerī piekāpjas "Spurs"

Rolands Eliņš

"Warriors" divu pagarinājumu trillerī piekāpjas "Spurs"
Manu Džinobili realizēja izšķirošo tālmetienu sekundi pirms otrā papildlaika beigām
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola līgā fantastiski aizraujošu un saspringtu spēli aizvadījusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas „Warriors”, kura divu pagarinājuma ilgā duelī ar 127:129 piekāpās Sanantonio „Spurs”. Stefans Karijs „Warriors” rindās guva 44 punktus, taču izšķirošo grozu sekundi pirms spēles beigām aukstasinīgi realizēja Manu Džinobili. Savukārt otrajā nakts spēlē Čikāgas „Bulls” ar savainojumu izdangātu sastāvu un milzīgu cīņassparu pieveikusi pašreizējos čempionus Maiami „Heat” ar 93:86.

Goldensteitas „Warriors” vizīte Sanantonio pilsētā sākās ar nelielām izmaiņām sākumsastāvā – sezonas gaitā tik bieži bez centriem spēlējošā komanda šoreiz pamata pieciniekā sūtīja veselus divus (Endrjū Bogutu un Festusu Ezili), savukārt „Spurs” sastāvā nebija redzams savainotais brazīliešu centrs Tjagu Spliters.

Spēles sākumā „Warriors” turējās cienīgi, pat par spīti tam, ka viņu līderis Stefans Karijs trāpīja tikai vienu no pirmajiem sešiem metieniem no spēles. Lai arī ik pa brīdim patraucēja samērā bieži pieļautās kļūdas, „Warriors” pirmo puslaiku noslēdza ar četru punktu pārsvaru (53:49).

Trešajā ceturtdaļā „Spurs” centās pastiprināt aizsardzību, taču visas trenera Grega Popoviča shēmas un taktikas atdūrās pret faktu, ka Stefans Karijs, kurš lēnām pārvēršas NBA superzvaigznē, spēja grozā raidīt tālmetienu uzreiz pēc laukuma centra šķērsošanas, un trešajā ceturtdaļā Karijs to izdarīja vairākkārt, gūstot 22 (!) punktus, kas ļāva „Warriors” vienubrīd iegūt pat 18 punktu pārsvaru.

Ceturtajā ceturtdaļā uz „Spurs” ģērbtuvēm priekšlaicīgi devās Tims Dankans, kurš jau pirms spēles mocījās ar vēdera vīrusu, tomēr pamanījās spēlē gūt 19 punktus un savākt 11 atlēkušās bumbas. Tikmēr „Spurs” ceturtdaļas lielāko daļu tā arī nespēja pietuvoties, tiesa, cerību stariņš viņiem paspīdēja, kad sesto piezīmi saņēma Klejs Tompsons, un pēdējās minūtēs Tonijs Pārkers un Kavai Lenards veica finiša izrāvienu, gūstot 15 punktus pēc kārtas, samazinot rezultāta starpību līdz vienam punktam (103:104). Džarets Džeks gan ar veiksmīgu pustālo atguva trīs punktu vadību, taču 20 sekundes pirms pamatlaika beigām Denijs Grīns ar aukstasinīgi realizētu tālmetienu izrāva papildlaiku (106:106).

Papildlaika sākumā komandas apmainījās ar īsiem izrāvieniem, taču pēdējai minūtei sākoties divu punktu vadībā bija „Spurs” (115:113), bet atkal vietā bija Džeks, kurš 20 sekundes pirms papildlaika beigām panāca neizšķirtu. Uz pēdējām sešām sekundēm laukumā atgriezās arī Dankans, taču Džinobili metiens nebija precīzs, un komandas devās otrajā pagarinājumā.

Tajā basketbola paraugus rādīja Pārkers, kurš guva sešus punktus, un lieliski nospēlēja arī Denijs Grīns (skaists bloks un svarīgs tālmetiens), taču „Warriors” pēdējā minūtē spēja pietuvoties (ar Karija pūlēm, protams), un četras sekundes pirms beigu sirēnas Keits Beizmors, kurš mačā bija nospēlējis tikai divas minūtes, ar caurgājienu izvirzīja „Warriors” vadībā (127:126), taču... taču „Warriors” līdzjutēju sirdis salauza Manu Džinobili, kurš sekundi pirms spēles beigām realizēja tālmetienu, izraujot „Spurs” uzvaru ar 129:127.

„Warriors” komandas sastāvā 44 punktus guva Stefans Karijs (arī 11 piespēles), bet Andris Biedriņš laukumā nedevās. Tikmēr „Spurs” komandā ar 10 un vairāk punktiem atzīmējās seši dažādi spēlētāji, kā arī viņi realizēja 50% savu tālmetienu (13/26).

Mazais Neits Robinsons un „Bulls” pieveic vareno „Heat”

Ņemot vērā, ar kādām pūlēm Čikāgas „Bulls” pārvarēja pirmo kārtu, turklāt paliekot bez uzbrucēja Luola Denga, Maiami „Heat” komandai tika pareģota samērā viegla uzvara šajā sērijā, tiesa, piesardzīgākie basketbola līdzjutēji atgādināja, ka „Bulls” ar savu uzsvaru uz aizsardzību, spēcīgajiem garajiem spēlētājiem un cīņassparu ir diezgan neērts pretinieks pašreizējiem čempioniem, un to pierādīja arī šonakt notikušā sērijas pirmā spēle.

Spēles sākumā „Bulls” spēja izvirzīties vadībā un apslāpēt „Heat” uzbrukumu, pirmajā ceturtdaļā ielaižot tikai 15 punktus, turklāt Lebrons Džeimss, kurš pirms spēles no NBA komisāra Deivida Stērna saņēma MVP balvu, pēkšņi atklāja, ka viņam ne soli mierīgi paspert neļauj otrgadnieks Džimijs Batlers, kurš jau trešajā spēlē pēc kārtas laukumā atradās visas 48 minūtes, sedzot gan Džeimsu, gan Veidu un savācot 21 punktu un 14 atlēkušās bumbas, kamēr pats Džeimss pirmajā puslaikā guva tikai divus punktus.

Taču par mača varoni kļuva enerģiskais un augumā nelielais „Bulls” saspēles vadītājs Neits Robinsons, kurš pirmā puslaika asinis spēja pārvērst uzvaras priekā. Pirmā puslaika beigās Robinsons pašaizliedzīgi metās pēc bumbas cīņā ar Džeimsu, un šīs sadursmes rezultātā viņa sejai tika uzliktas veselas desmit šuves. Tas gan netraucēja Robinsonam doties laukumā arī otrajā puslaikā un gūt 27 punktus, pie reizes izdarot deviņas piespēles.

„Heat” ceturtajā ceturtdaļā gan bija izvirzījušies vadībā 86:83 (Džeimss beidzot sāka atgādināt MVP un guva 22 punktus otrajā puslaikā), taču pašās spēles beigās nespēja neko likt pretī Robinsona ātrumam, kurš guva septiņus punktus un izdarīja piespēli uz Marko Belinelli tālmetienu, kas ļāva „Bulls” gūt mača pēdējos 10 punktus un pārsteigt visu Maiami pilsētu, uzvarot ar 93:86.

Uzvarētāju sastāvā ar double-double izcēlās arī centrs Žoakims Noā (13+11), kurš lielā mērā bija atbildīgs par „Bulls” nospiedošo pārsvaru zem groziem (atlēkušās bumbas 46:32). Savukārt „Heat” sastāvā bez Džeimsa (24 punkti) un Veida (14) neviens cits tā arī nespēja gūt 10 punktus.

NBA spēļu rezultāti

KomandasRezultātsRezultatīvākie
Bulls-Heat93:86 Robinsons 27 Džeimss 24
Warriors-Spurs127:129 2PKarijs 44 Pārkers 28

Dienas izcilnieki

SpēlētājsKomandaKategorija
Stefans Karijs"Warriors"44punkti
Endrjū Boguts"Warriors"15atlēkušās bumbas
Manu Džinobili"Spurs"11rez. piespēles
Kriss Andersens"Heat"3bloki
Denijs Grīns"Spurs"3pārtvertas bumbas
Denijs Grīns"Spurs"6tālmetieni

NBA play-off turnīrs

1. kārta2.kārta3. kārta 3. kārta 2.kārta1.kārta
4:0 4:2
0:11:0
3:42:4
Austrumu finālsNBA finālsRietumu fināls
4:24:0
0:11:0
4:22:4

Izmantotie resursi:
NBA.com
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

1 2 56 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2013-05-07 08:16, pirms 11 gadiem
Karijs atkal neapturams, bet nu +18 pret Spurs ir jāizmanto! Nevar ļaut izlīdzināt... Tiešām solās būt interesanta sērija vismaz.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 08:18, pirms 11 gadiem
Tas bija paredzams, ka Heat pēc pauzes būs grūti iesākt sēriju pret Bulls aizsardzību. Tiem, kuri saka, ka Heat nekrita ir taisnība, bet nejau nekrita visu laiku brīvi metieni, nekrita tāpēc, ka vismaz šajā spēlē Bulls ļoti labi nosedza metienus. Vēl trīs spēles Bulls jāuzvar. Nākamā spēle Heat būs vēl grūtāka nekā šī, jo nāks līdzi arī psiholoģiskais spiediens ar ko LBJ ir bijušas problēmas tikt galā.

Par Warriors - ļoti žēl. Tikai dēļ savas jaunības un neesošās pieredzes, pamanījās izlaist drošu uzvaru. Viss jau būtu bijis labi, ja ne vien atkal Manu. Tas ir killers. Nu nebija Warriors jāzaud, vnk tāda spēle.

  -3 [+] [-]

, 2013-05-07 08:20, pirms 11 gadiem
Lebron un Heat - kas notiek? Ja grib gredzenu tad shadi turpinat nedrikst!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-05-07 08:22, pirms 11 gadiem
sidneycrosby1 rakstīja: Ha bļ. 4-0 būs tavos slapjajos sapņos.
Buļļi izfukās to job.. Heat ārā un finālā ar Thunder spēles
Tā ir tikai viena spēle, nevis sērija.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 08:25, pirms 11 gadiem
Gotta still hand it to Steph. Two 40+/11+ games in last 40 years of NBA playoffs after tonight. The other? Some guy named Michael Jordan

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 08:25, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Tā ir tikai viena spēle, nevis sērija.
Nja ari fakts, bet tas ka zaudeja 1 speli vien pierada ka shi serija nebus nekada viegla pastaiga!

  +3 [+] [-]

, 2013-05-07 08:27, pirms 11 gadiem
Nepīkstat par Heat un Bulls. Fakts ir tāds, ka Heat nav pozitīvas bilances pret top7 austrumu komandām. Iedomas, ka tagad viņiem būs viegla pastaiga līdz finālam, ir dumas.

Un Džeksons normāli padir$a spēli Goldensteitai. Ar motivējošām runām neuzvarēsi.

     [+] [-]

, 2013-05-07 08:28, pirms 11 gadiem
Nu jau sāc pārvērsties par First Take ekspertu?
One Man Show! rakstīja: Gotta still hand it to Steph. Two 40+/11+ games in last 40 years of NBA playoffs after tonight. The other? Some guy named Michael Jordan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 08:30, pirms 11 gadiem
Tu saki? rakstīja: Nepīkstat par Heat un Bulls. Fakts ir tāds, ka Heat nav pozitīvas bilances pret top7 austrumu komandām. Iedomas, ka tagad viņiem būs viegla pastaiga līdz finālam, ir dumas.

Un Džeksons normāli padir$a spēli Goldensteitai. Ar motivējošām runām neuzvarēsi.
Ja nemaldos pagāšgad arī Heat nebija pozitīva bilance, bet viss beidzās ar to, ko beidzās. Reg, sezonu var izmest miskastē.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 08:31, pirms 11 gadiem
Parkera spin move vnk iestādija Bogutu
Un vnm esmu apbrīnojis Popoviča uzticēšanos saviem spēlētājiem.
Pēc tik stulbi izmesta trošaka, pēdējo metienu atkal uzticēt Manu.

nu un par Bulls uzvaru kā Heat heiterim, labāk nerakstīšu

  -1 [+] [-]

, 2013-05-07 08:33, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ja nemaldos pagāšgad arī Heat nebija pozitīva bilance, bet viss beidzās ar to, ko beidzās. Reg, sezonu var izmest miskastē.
Kad runa ir par Heat, visi visu met ārā par iepriekšējo pieredzi un pretinieku komanda pārvēršās par pirmgadniekiem. Indiana un Buļļi sitīs un spēlēs fizisku basketbolu pret Heat. Un tas tiem čīkstuļiem, izņemot Lebronu, nepatīk.

edīte. Atceros, ka Lebrons arī pukstēja, ka Buļļi pret viņu pārāk skarbi pagājušo gadu spēlēja. Ja Heat grib uzvarēt kaut vienu spēli pret Čikāgu, tad pīkstuļu sejas pēc piezīmēm ir jāaizmirst un jāspēlē par visiem 100%.

  +6 [+] [-]

, 2013-05-07 08:36, pirms 11 gadiem
nenorāmli liels prieks par bulls !!!

     [+] [-]

, 2013-05-07 08:37, pirms 11 gadiem
Tu saki? rakstīja: Nu jau sāc pārvērsties par First Take ekspertu?
Es nepārvēršos, tas bija parasts citāts. Eksperts? Nejau es prognozēju pirms sezonas, ka Bobcats varētu pacīnīties par PO!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 08:41, pirms 11 gadiem
Tu saki? rakstīja: Kad runa ir par Heat, visi visu met ārā par iepriekšējo pieredzi un pretinieku komanda pārvēršās par pirmgadniekiem. Indiana un Buļļi sitīs un spēlēs fizisku basketbolu pret Heat. Un tas tiem čīkstuļiem, izņemot Lebronu, nepatīk.

edīte. Atceros, ka Lebrons arī pukstēja, ka Buļļi pret viņu pārāk skarbi pagājušo gadu spēlēja. Ja Heat grib uzvarēt kaut vienu spēli pret Čikāgu, tad pīkstuļu sejas pēc piezīmēm ir jāaizmirst un jāspēlē par visiem 100%.
Es nesaku, ka būs/ir savādāk. Pilnīgi to pašu rakstīju arī pirms tam. Šī sērija pret Bulls būs asa, un tāda pati būs pret Pacers un Knicks. Bet, jo interesantāk mums.

  +3 [+] [-]

, 2013-05-07 09:08, pirms 11 gadiem
Lai gan kopumā Džeksons ir tiešām labs treneris, nesaprotu kādēļ nevarēja pie +18 atpūtināt Kariju nedaudz. Nerunājot par totālu WTF gājienu, 4. ceturtdaļas galotnē pie +16 izlaist laukumā īso sastāvu un R. Džefersonu. Uzreiz visu pārsvaru 4 minūšu laikā izsēja...

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 09:18, pirms 11 gadiem
Apbrīnojami spraiga 2. kārta iesākusies. Visi parāda, ka ir spējīgi pacīnīties, jo katram pretim ir viens monstrs, kuru var apspēlēt, kas interesanti, tie nosacītie pastarīši arī zin, kā tos favorītus apspēlēt.

Heat tomēr norāvās pretim buļļus, un necerēti, bet paredzami pakāsa arī. Savu lomu neizbēgami nospēlēja emocijas un lielā pauze.
Traki, bet tā ir, nav Heat ko likt pretim tādai aizsardzībai un groza apkšai, kāda ir Buls, ja viņiem vēl uzkrīt, tad ir kā ir. Cerams, ka vīri saņemsies.

Btw, kas tas pa tizlu kalnedāru? OKC sanāk trīs dienas pauze, bet Spurs un Heat mauc jau atkal rīt? wtf?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-05-07 09:29, pirms 11 gadiem
Interesanti, Heat tiks apturēti?

AB laikam par sodu neļaus iziet playoff nevienu min.

  -2 [+] [-]

, 2013-05-07 09:33, pirms 11 gadiem
smieklīgi par tiem "EKSAMINĒTĀJIEM" hītiem un tas mvp lebrim piešķirts par ko? korupcija tajā nba

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 09:35, pirms 11 gadiem
Pumalv rakstīja: Lai gan kopumā Džeksons ir tiešām labs treneris, nesaprotu kādēļ nevarēja pie +18 atpūtināt Kariju nedaudz. Nerunājot par totālu WTF gājienu, 4. ceturtdaļas galotnē pie +16 izlaist laukumā īso sastāvu un R. Džefersonu. Uzreiz visu pārsvaru 4 minūšu laikā izsēja...
Izlaida, jo Spurām arī bija īsais sastāvs. Acīmredzot vajadzēja turpināt kapāt tāpat, bet ej nu to saproti spēles laikā. Pēc kara visi gudri.

Taktiski Marks vēl ir jauns treneris, un šīs spēles pret Popu viņam ir tik ļoti noderīgas arī kā trenerim. Jo kā orators, motivētājs viņš varētu būt labākais līgā. Jo tie vārdi ko viņš saka spēlētājiem tiešām ir ļoti motivējoši. Būs labs treneris nākotnē. Kaut jau tagad ir, neviens jau neparedzēja, ka Warriors tiks PO, bet aizveda komandu ļoti tālu jau.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 09:36, pirms 11 gadiem
Warriors no kļūdām nemācās, tikko knapi caur adatas aci jau izlīda, nospēlējot drausmīgu spēles galotni pret Denveru. Pret Spurs tas neies cauri. Šādi zaudēt ir jāmāk, tik nevar saprast treneris vainīgs vai gados jaunā komanda

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 09:40, pirms 11 gadiem
Zebiekste007 rakstīja: Warriors no kļūdām nemācās, tikko knapi caur adatas aci jau izlīda, nospēlējot drausmīgu spēles galotni pret Denveru. Pret Spurs tas neies cauri. Šādi zaudēt ir jāmāk, tik nevar saprast treneris vainīgs vai gados jaunā komanda
Gan, gan. Jo treneris nevar būt vainīgs pie tā, ko dara spēlētāji laukumā, bet tai pat laikā +1 pie 3.4 sek pirms beigām - tur bija jābūt uzvarai. Spēlētāji panāca to, ka treneris zaudēja spēli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 09:51, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Apbrīnojami spraiga 2. kārta iesākusies. Visi parāda, ka ir spējīgi pacīnīties, jo katram pretim ir viens monstrs, kuru var apspēlēt, kas interesanti, tie nosacītie pastarīši arī zin, kā tos favorītus apspēlēt.

Heat tomēr norāvās pretim buļļus, un necerēti, bet paredzami pakāsa arī. Savu lomu neizbēgami nospēlēja emocijas un lielā pauze.
Traki, bet tā ir, nav Heat ko likt pretim tādai aizsardzībai un groza apkšai, kāda ir Buls, ja viņiem vēl uzkrīt, tad ir kā ir. Cerams, ka vīri saņemsies.

Btw, kas tas pa tizlu kalnedāru? OKC sanāk trīs dienas pauze, bet Spurs un Heat mauc jau atkal rīt? wtf?
tizls kalendārs tūlīt būs LBS paziņotajā fināla izspēlē

     [+] [-]

, 2013-05-07 09:53, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Izlaida, jo Spurām arī bija īsais sastāvs. Acīmredzot vajadzēja turpināt kapāt tāpat, bet ej nu to saproti spēles laikā. Pēc kara visi gudri.

Taktiski Marks vēl ir jauns treneris, un šīs spēles pret Popu viņam ir tik ļoti noderīgas arī kā trenerim. Jo kā orators, motivētājs viņš varētu būt labākais līgā. Jo tie vārdi ko viņš saka spēlētājiem tiešām ir ļoti motivējoši. Būs labs treneris nākotnē. Kaut jau tagad ir, neviens jau neparedzēja, ka Warriors tiks PO, bet aizveda komandu ļoti tālu jau.
jautājums ir vai Treneris aizveda jeb tas ka KArijs un Topmsons aizvada savas labākās sezonas karjerā??

  +1 [+] [-]

, 2013-05-07 09:55, pirms 11 gadiem
Spurs/Warriors mačs skaidri un gaiši parādīja to, ka savā starpā sacenšas PO diletanti(GSW), kuri uzvarēt cenšas tikai ar talantu un uz iedvesmas viļņa un rūdīti PO buki(Spurs), kuri spēlē atbilstoši PO prasībām - nosvērti, taktiski, uz pieredzīti, izmantojot katru pretinieku kļūdu. nekas, gan jau šīs sērija pret Spurs(kuru visdrīzāk GSW zaudēs), būs kā ļoti vērtīga mācībstunda gan Džeksonam, gan visiem pārējiem.
muļķīgi jau tagad tā teikt, taču manuprāt GSW ļoti paveicās ar to, ka 1.kārtā pretī nāca tieši Denvera, kas būtībā ir tieši tāda pati uz emocijām un talantu balstīta komanda. ja pretī būtu nākuši Grizzs vai Clipps, tad būtu stabils zāģis jau 1. kārtā.
par Heat/Bulls - nekā pārsteidzoša - Bulls spēlēja savu aso un agresīvo aizsardzības basketbolu, kamēr Heat viņus gribēja apspēlēt "ar baltiem cimdiem". nu nav Bulls nekādi Bucks un ar to ir jārēķinās. gan jau Heat adaptēsies un izcīnīs uzvaru sērijā kādās 6 spēlēs, bet nekāda vieglā pastaiga tā noteikti nebūs. pie tam izskatās, ka arī konferences fināls(ja Heat tajā tiks), būs ļoti smags, jo, gan Pacers, gan Knicks, lai arī ir dažāda stila komandas, abas nav diezko parocīgas priekš Heat.

     [+] [-]

, 2013-05-07 09:56, pirms 11 gadiem
Vispār dīvaini rezultāti pēc 1. apļa 2. kārtā Rietumos uzvar mājinieki ar +2, bet austrumos mājinieki zaudē ar -7 Diezgan interesanta sakritība

     [+] [-]

, 2013-05-07 09:58, pirms 11 gadiem
p.s. un sakiet ko gribat, taču, manuprāt, Warriors bez Lee izskatās/spēlē labāk, nekā ar viņu. un tā nav tikai sakritība...

     [+] [-]

, 2013-05-07 10:00, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Tas bija paredzams, ka Heat pēc pauzes būs grūti iesākt sēriju pret Bulls aizsardzību. Tiem, kuri saka, ka Heat nekrita ir taisnība, bet nejau nekrita visu laiku brīvi metieni, nekrita tāpēc, ka vismaz šajā spēlē Bulls ļoti labi nosedza metienus. Vēl trīs spēles Bulls jāuzvar. Nākamā spēle Heat būs vēl grūtāka nekā šī, jo nāks līdzi arī psiholoģiskais spiediens ar ko LBJ ir bijušas problēmas tikt galā.


Par Warriors - ļoti žēl. Tikai dēļ savas jaunības un neesošās pieredzes, pamanījās izlaist drošu uzvaru. Viss jau būtu bijis labi, ja ne vien atkal Manu. Tas ir killers. Nu nebija Warriors jāzaud, vnk tāda spēle.
Nez, redzēju tikai pirmo puslaiku un tajā laikā Heat meta garām pārsvarā pilnīgi brīvus metienus atšķirībā no Bulls, kas bieži meta pēdējā sekundē pāri rokām. Pēc tam aizgāju gulēt, jo likās, ka Bulls bez variantiem, kad sāks normāli krist grozā, izrādās, ka tomēr Bulls pārsteidza. Lai arī paņemta izbraukuma spēle tā pat Bulls patreiz neredzu īsti variantus izcelt sēriju ar tik īsu soliņu un problēmām, kas viņiem ir.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-07 10:05, pirms 11 gadiem
Brīnos par tiem, kas te raksta par Heat spēli "baltos cimdos" - normāli kapāja (vismaz pirmajā puslaikā, ko redzēju), tik daudz kļūdas piespieda Bulls izdarīt ar saviem slazdiem un agresīvo aizsardzību.

  -2 [+] [-]

, 2013-05-07 10:05, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Tas bija paredzams, ka Heat pēc pauzes būs grūti iesākt sēriju pret Bulls aizsardzību. Tiem, kuri saka, ka Heat nekrita ir taisnība, bet nejau nekrita visu laiku brīvi metieni, nekrita tāpēc, ka vismaz šajā spēlē Bulls ļoti labi nosedza metienus. Vēl trīs spēles Bulls jāuzvar. Nākamā spēle Heat būs vēl grūtāka nekā šī, jo nāks līdzi arī psiholoģiskais spiediens ar ko LBJ ir bijušas problēmas tikt galā.


Par Warriors - ļoti žēl. Tikai dēļ savas jaunības un neesošās pieredzes, pamanījās izlaist drošu uzvaru. Viss jau būtu bijis labi, ja ne vien atkal Manu. Tas ir killers. Nu nebija Warriors jāzaud, vnk tāda spēle.
Šeit tev nepiekritīšu, it īpaši pirmajā ceturtdaļā Čalmers, Batjē, Bošs aizplivināja garām 6-7 brīvos truļus, pāris reizes Džeims, Haslems un Veids neiemeta zem groza, bet Čikāgai Robinsons atkal iemeta pāris sarežģītos un ne tikai viņš, spēli uzvarēja precizitāte, kopumā Heat bija pārliecinoši labāki un no 10 šādām spēlēm kādas 8 noteikti uzvarētu Heat, diemžēl tagad ir noteikti jāņem spēles čikāgā, lai nav problēmu.

  +3 [+] [-]

, 2013-05-07 10:12, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Gan, gan. Jo treneris nevar būt vainīgs pie tā, ko dara spēlētāji laukumā, bet tai pat laikā +1 pie 3.4 sek pirms beigām - tur bija jābūt uzvarai. Spēlētāji panāca to, ka treneris zaudēja spēli.
Kas tad tas par izgudrojumu, ka +1 pie 3,4 sek. ir garantēta uzvara. Tur pat veselu kombināciju vari izspēlēt... tās jau nav 0,5 sek.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-07 10:17, pirms 11 gadiem
CURY pamatlaika beigās neiedeva brīvam spēlētājam bumbu uz malu un uzmeta zzilīti, tas arī raksturo komandas spēli GSW
1 2 56 komentāri