Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" uz Kocēniem pēc biļetes uz "Final Four"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Lekrings" uz Kocēniem pēc biļetes uz "Final Four"
Abas komandas Latvijas-Igaunijas līgā nekautrējas dot iespēju jaunajiem flrobolistiem, foto: Lekrings

Šovakar Kocēnu sporta namā tiks aizvadīta viena spēle Latvijas – Igaunijas apvienotajā florbola līgā, kurā vietējā "Rubene" uzņems Cēsu "Lekringu". Spēles sākums pulksten 20:00 un mača tiešraide Sportacentrs.com

"Rubene" (#1) – "Lekrings" (#5) pulksten 20:00 Kocēnu SN

Ja Kocēnu "Rubene", izcīnot kārtējo minimālo uzvaru pirms dažām dienām Lielvārdē, šo maču var izmantot kā dažādu taktisko risinājumu izmēģinājumu kaujas apstākļos, jo ar 18 punktiem deviņās spēlēs ir nodrošinājuši pirmo vietu un uzvaru regulārajā sezonā, tad cēsnieki, kas praktiski visu turnīru diezgan droši atradās labāko komandu četriniekā, vienu kārtu pirms regulārās sezonas noslēguma ir atkāpušies uz piekto vietu, no četrinieka atpaliekot par vienu punktu. Uzvara viesos pavērtu labas iespējas uz tikšanu "Final Four", taču var sanākt arī tā, ka pat ar trim punktiem izrādās par maz, lai sasniegtu kāroto kvartetu. Tas tad lielā mērā būs atkarīgs no pārējiem diviem mačiem, kas tiks izspēlēti sestdien un svētdien.

"Rubene" pēdējo maču aizvadīja pirms četrām dienām, kad ar 4:3 viesos pieveica "Lielvārde/FatPipe". Šī kļuva par septīto no deviņām spēlēm turnīrā, kurā mača likteni ar "Rubenes" līdzdalību izšķīruši vieni vārti. Vienīgi abos izbraukumos Igaunijā izdevās uzvarēt ar divu vārtu pārsvaru. Pēc spēles Lielvārdē par komandas rezultatīvāko spēlētāju turnīrā ar 20 (13+7) punktiem kļuvis Ingars Matisons, kamēr Dāvim Zēmelim ir 19 (4+15) punkti, bet sekmīgu turnīru izlasē aizvadījušajam Matīsam celmam pašlaik 16 (9+7) punkti.

Arī cēsniekiem iepriekšējā spēle bijusi viesos un arī viņiem rezultāts bija 4:3, tikai komanda ar šādu rezultātu zaudēja Valmierā un tas notika 24. janvārī. Pirmie divi spēles nogriežņi noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu, bet pēdējā periodā valmierieši iekrāja divu vārtu pārsvaru, uz ko viesi spēja atbildēt tikai ar vienu precīzu metienu mača izskaņā, kad vārtsargs tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju. Komandas rezultatīvākais florbolists ar 14 (9+5) punktiem turnīrā ir Olafs Zvīnis, kamēr Emīlam Dzalbam ir 11 (3+8) punkti un Kasparam Lisovskim – 10 (5+5) punkti.

Abu komandu pirmajā spēlē, kas tika aizvadīja 29. decembrī Cēsīs, viesi izvirzījās vadībā ar 2:0 un 4:2, cēsniekiem trešajā periodā nerealizējot soda metienu, bet līdz minimumam Mārtiņam Muižniekam deficītu sadeldējot deviņas minūtes pirms pamatlaika beigām – 3:4. Arī abās Elvi florbola līgas regulārās sezonas spēlēs pārāki bijuši Kocēnu florbolisti, vispirms uzvarot viesos ar 7:4, atspēlējoties no 0:4, bet 21. janvārī savās mājās uzvarot ar populāro 4:3.

Šovakar spēles sākums Kocēnu Sporta namā pulksten 20:00 un maču vadīs tiesnešu pāris Krists Štelmahers un Jurijs Petrovs.

     [+] [-]

, 2024-02-07 15:33, pirms 4 mēnešiem
" ir atkāpušies uz devīto vietu, no astotnieka atpaliekot par vienu punktu"

Ka tik nav runa par 4. vietu? Līgā ir 6 komandas.

     [+] [-]

, 2024-02-07 17:36, pirms 4 mēnešiem
valters30 rakstīja: " ir atkāpušies uz devīto vietu, no astotnieka atpaliekot par vienu punktu"

Ka tik nav runa par 4. vietu? Līgā ir 6 komandas.
Paldies!