Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Gailītis: "Kļuvām pavirši un zaudējām pārliecību"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Gailītis: "Kļuvām pavirši un zaudējām pārliecību"
Jānis Gailītis
Foto: Mikus Kļaviņš, VEF Rīga

"Pirmajā puslaikā nospēlējām labi. Nezinu, kā raksturot otrajā puslaikā notikušo. Vajadzēja spert tikai vienu soli. Varbūt vaina ir mūsu prātos?" pēc zaudējuma VTB Vienotās līgas spēlē teica basketbola kluba "VEF Rīga" spēlētājs Giljermo Ruvio.

Dmitrijs Koršakovs, "Krasny Oktjabr" spēlētājs

"Pirmo puslaiku zaudējām, tālāk sakopojām spēkus un uzvarējām. No lieliem mīnusiem izbraukumā atspēlējāmies otro reizi. Agrāk tas izdevās Krasnojarskā pret "Enisey", kur puslaikā bijām iedzinējos ar 22 punktu starpību."

Kirilo Boļšakovs, "Krasny Oktjabr" galvenais treneris

"Bieži neizdodas atspēlēt tik lielu starpību. VEF pirmajā puslaikā nospēlēja ļoti labi. Komanda bija mobilizējusies, agresīva, nikna. Zem groziem savāca par deviņām atlēkušajām bumbām vairāk. Otrajā puslaikā – otrādi, mēs izcīnījām par 11 bumbām vairāk. Pamainījām nianses aizsardzībā.

Vasilijs Zavorujevs ir spēlētājs, kurš var labi nospēlēt un izcelties ar sekmīgām darbībām galotnēs. Pārtraukumā nolēmām, ka varam viņam uzticēt līdzīgus metienus kā pēdējā uzbrukumā. Viņš attaisnoja mūsu uzticību."

Jānis Gailītis, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Spēli kontrolējām līdz trešās ceturtdaļas vidum. Tālāk kļuvām pavirši. Pazaudējām pārliecību un galotnē cīņa kļuva līdzīga. Tā nevar spēlēt, ņemot vērā, ka mums laukumā iet spēlētāji, kuri nav pārēdušies basketbolu.

Pārtraukumā teicu, ka jāspēlē līdz galam. Trešo ceturtdaļu nesākām slikti. Pretinieki sāka aktīvāk aizsargāties, biežāk mainījās, provocēja metienus. Volgogradas pēdējā uzbrukumā nesavācām atlēkušās bumbas. Līdzīgās situācijās mainās spēlētāju izvietojums laukumā un sanāca tā, ka bumba tika atspēlēta Zavorujevam, kurš bija pilnīgi brīvs."

  +3 [+] [-]

, 2016-02-07 20:27, pirms 8 gadiem
<<Pārtraukumā teicu, ka jāspēlē līdz galam. >>

Ko tas īsti nozīmē, spēlēt līdz galam? Gals jau pienāk tā vai tā.

  +2 [+] [-]

, 2016-02-07 20:27, pirms 8 gadiem
Tik drīz vairs šitādu jefiņu mačus neskatīšos.

  +3 [+] [-]

, 2016-02-07 20:33, pirms 8 gadiem
Gailīši jūs kļuvāt un nekas vairāk nekas.

  +4 [+] [-]

, 2016-02-07 20:50, pirms 8 gadiem
Viss tas pats, nekas jauns.....raksturiņš, raksturiņš...

  +1 [+] [-]

, 2016-02-07 21:00, pirms 8 gadiem
esmu dzirdējis vārdu gejs, a kā sauc veselu baru ar tml

  +2 [+] [-]

, 2016-02-07 21:58, pirms 8 gadiem
Trenera zāģis

     [+] [-]

, 2016-02-08 23:45, pirms 8 gadiem
Nevar pazaudet to, ka nekad nav bijis!