Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA izbeidz Grīna diskvalifikāciju, Polam savainojuma dēļ jāizlaiž vismaz mēnesis

Agris Suveizda

NBA izbeidz Grīna diskvalifikāciju, Polam savainojuma dēļ jāizlaiž vismaz mēnesis
Kriss Pols. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Goldensteitas "Warriors" rīcībā atkal drīkst atgriezties 33 gadus vecais uzbrucējs Dreimonds Grīns, taču šomēnes laukumā vairs neredzēsim 38 gadus veco saspēles vadītāju Krisu Polu.

Goldensteitas "Warriors" iepriekšējā spēlē ar 113:109 pārspēja pastarīti Detroitas "Pistons" un ar bilanci 17-18 ieņem desmito vietu Rietumu konferencē. Pols devās sākumpieciniekā un 24 minūtēs tika ne vien pie astoņiem punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm, bet arī pie lūzuma kreisajā rokā.

Viņam būs nepieciešama operācija, un atlabšana gaidāma no četrām līdz sešām nedēļām. Polam karjeras laikā bijušas jau piecas operācijas kreisajā rokā un sešas – labajā. Pārnācis no Fīniksas "Suns", Pols šosezon ir sācis 11 no 32 spēlēm un vidēji 27,6 minūtēs sakrājis 8,9 punktus, 7,2 piespēles, 3,8 atlēkušās bumbas un 1,2 kļūdas. Pola iepriekšējā sezona ar vidēji 13,9 punktiem ir viņa līdz šim mazrezultatīvākā sezona karjerā.

Toties "Warriors" rīcībā atkal drīkst atgriezties Grīns, kurš pēc sitiena Jusufam Nurkičam tika diskvalificēts uz nenoteiktu laiku. Tā kā amerikānis izpildījis līgas prasības un spēris nepieciešamos soļus, lai koriģētu uzvedību, NBA viņu atjaunojusi ierindā. Grīna oficiālā diskvalifikācija līdz ar to būs ilgusi 12 spēles, taču ESPN lēš, ka Grīnam vajadzēs vēl nedēļu, lai atgūtu formu un faktiski atgrieztos laukumā, tādējādi viņš varētu izlaist vēl līdz pat četrām spēlēm. Grīns šosezon sācis 15 spēles un vidēji 25,1 minūtē nopelnījis 9,7 punktus, 5,8 piespēles, 5,5 atlēkušās bumbas un 2,4 kļūdas.

Goldensteitas "Warriors" šonakt uzņems Toronto "Raptors", bet ceturtdien septiņu mājas spēļu sēriju pabeigs pret Ņūorleānas "Pelicans". Pēc tam gaidāms izbraukums pie Čikāgas "Bulls", Milvoki "Bucks", Memfisas "Grizzlies" un Jūtas "Jazz".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.nba.com/news/warriors-d...

  +1 [+] [-]

, 2024-01-07 22:53, pirms 4 mēnešiem
Eu makaka atkal varēs darboties. Uz viņu skatoties gribās to darvina teoriju piekoriģēt

     [+] [-]

, 2024-01-08 13:56, pirms 4 mēnešiem
Lasot tavus briesmīgos komentārus, pilnīgi skaidrs, ka vainu Darvina teorija nestrādā, vai arī tagad, kaut kas ir katastrofāli mainījies
.