Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vīriešu Virslīgā – favorītu duelis

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu Virslīgā – favorītu duelis
Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā paredzēta tikai viena spēle, toties ļoti interesanta, jo tiksies divas no komandām, kuras noteikti tēmē uz čempionu titulu – Rīgas "RTU/Inspecta" un Cēsu "Lekrings". Mačs notiks Spuņciemā.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 20.00 "RTU/Inspecta" - "Lekrings" (sporta zālē "Pīlādzītis", Spuņciemā)
Rīgas "RTU/Inspecta" (1.v.) 14 spēlēs piedzīvojusi tikai divus zaudējumu. Šobrīd rīdzinieki uzvarējuši četrās spēlēs pēc kārtas, katrā gūstot ne mazāk kā 10 vārtu. Pēdējās panākums tika svinēts savā laukumā pret "Talsi/Triobet" – 12:6. Rezultatīvākais studentu rindās ar 52 (26+26) punktiem ir Atis Blinds, bet starp komandas vārtsargiem labāk veicies Andim Blindam – 83.61 % atvairītu metienu.
Cēsu "Lekrings" (4.v.) arī aizvadījusi 14 spēles, bet izcīnījusi 10 uzvaras. Iepriekšējā mačā cēsnieki savā laukumā ar 15:9 sakāva FK "Rīga" florbolistus. Rezultatīvākais Cēsu komandā ar 39 (17+22) punktiem ir Mārtiņš Rajeckis, bet vārtsargs Normunds Krūmiņš neitralizējis 80.40 % pretinieku metienu.

Abas komandas šosezon vēl nav tikušās. Ne rīdzinieki, ne arī cēsnieki šovakar laukumā nevarēs doties savā labākajā sastāvā. "RTU/Inspecta" nepalīdzēs Jānis Jaunzems, kuram šis mačs jāizlaiž disciplinārsoda dēļ, kā arī apslimušais Andris Blumbahs. Cēsu komandā traumu turpina dziedēt Toms Rīsmanis, bet nu viņam pievienojušies arī Artūrs Jurševskis un Dāvis Vilders.

Izmantotie resursi:
floorball.lv