Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" un "LSPA" handbolisti tiksies Rīgas čempionāta finālā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Tenax" un "LSPA" handbolisti tiksies Rīgas čempionāta finālā
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Šodien ASK sporta zālē noskaidrosim Rīgas atklātā čempionāta medaļu ieguvējus - plkst. 14:20 spēlē par 3. vietu tiksies "Jūrmalas Sports", bet plkst. 16:10 zeltu sadalīs Dobeles "Tenax" un "LSPA". Finālspēli video tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com

Kopumā turnīrā piedalījās septiņas komandas, pēc kurām četras labākās vienības iekļuva finālsacensībās. Medaļniekus noskaidrosim šodien, savukārt piekto vietu izcīnīja "ASK/LU", sesto - "HK Ogre", bet septīto - "RVR".

Priekšsacīkstēs Dobeles "Tenax" ar 32:24 (16:13) pieveica "LSPA" vienību, savukārt "Jūrmalas Sports" ar 33:23 (17:11) pārspēja "RTU" komandu.

Iepriekšējās četras sezonas Rīgas čempionātā triumfēja "LSPA" vienība. Šogad augstskolas handbolistiem atkārtot iepriekš sasniegto būs daudz grūtāk kā iepriekš - starpsezonā "Tenax" vienībā, pārejot tieši no "LSPA", atgriezās Oskars Arājs, kā arī "studentiem" savainojumu dēļ joprojām nevarēs palīdzēt Lauris Rūtiņš un Artis Kurmēns.

Iepriekšējā Jūrmalas un "RTU" vienības spēlē pārliecinošu uzvaru izcīnīja jūrmalnieki. Tiesa, pēdējā mačā "Jūrmalas Sports", cīnoties bez sava līdera Edvīna Latkovska, negaidīti zaudēja "HK Ogre", savukārt "RTU" ar katru maču demonstrē arvien labāku sniegumu. Augstskolas handbolisti darīs visu, lai medaļas neatstātu galvaspilsētu.

Atgādinām, ka jau svētdien kārtējās Baltijas līgas spēles aizvadīs Dobeles "Tenax" un "LSPA", bet Ludzā ar trīs mačiem startēs 2013. gada Latvijas čempionāts handbolā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Kurš uzvarēs Rīgas čempionātā?

  • 31

  • 16


     [+] [-]

, 2012-10-06 12:52, pirms 12 gadiem
sen nav bijis pie raksta par rīgas čempionātu, Puriņa komentārs kā LSPA sakapāja ASK savā laikā..