Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2953, Did:0, useCase: 3

Indrašis un Bukarts rezultatīvi asistē Maskavā un Sanktpēterburgā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Indrašis un Bukarts rezultatīvi asistē Maskavā un Sanktpēterburgā
Rihards Bukarts. Foto: HC Admiral

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētais Maskavas apgabala "Vityaz" šovakar izbraukumā piekāpās Maskavas "Spartak" (2:3 papildlaikā), bet latviešu uzbrucēja Riharda Bukarta pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" viesos zaudēja Sanktpēterburgas SKA - 2:9.

Sanktpēterburgas SKA un Vladivostokas "Admiral" mača pirmajā periodā krietni aktīvāki bija armijnieki un tika atalgoti ar trijiem panākumiem. Otrajā nogrieznī viesi no austrumiem pārsteidzoši pārņēma iniciatīvu, tomēr mājinieki palielināja savu pārsvaru. 35. minūtē latvietis savā zona pie apmales pasita ripu uz priekšu, pretinieku zonā to uztvēra amerikānis Džošs Kestners un no aizvārtes piespēlēja krievam Dmitrijam Sajustovam, kurš tuvcīņā pārspēja SKA vārtsargu - 5:1. Trešajā trešdaļā tika iemestas vēl piecas ripas, tādējādi SKA uzvarēja ar 9:2.

Vladivostokas komandas rindās Rihards Bukarts sāka ceturtajā uzbrucēju virknējumā, spēlēja 12:57 minūtes, izpildīja metienu pa vārtiem, nopelnīja rezultatīvu piespēli, veica divus spēka paņēmienus, izprovocēja noteikumu pārkāpumu un tika sodīts ar noraidījumu uz divām minūtēm. Šīs sezonas pirmajās trijās spēlēs Tālo Austrumu vienība izcīnījusi vienu punktu, latviešu uzbrucējs iemetis ripu un divas reizes rezultatīvi asistējis.

Maskavas "Spartak" un Maskavas apgabala "Vityaz" spēles 19. minūtē, traucoties pretuzbrukumā, "Vityaz soms Niko Ojameki pielavījās spartakiešu vārtiem un uz brīdi palika nepieskatīts, latvietis saņēma ripu un tūlīt pat piespēlēja iepriekšējā mačā trīs ripas iemetušajam uzbrucējam, kurš arī šoreiz guva vārtus - 2:1. Otrā perioda sākumā Sibīrijā dzimušies ukraiņu izcelsmes krievs Aleksandrs Jaremčuks panāca 2:2, savukārt turpinājumā mājinieki aktīvi centās atgūt vadību. Trešajā nogrieznī risinājās līdzvērtīga spēkošanās, savukārt papildlaikā "Spartak izmantoja skaitlisko vairākumu un uzvarēja ar 3:2.

VIDEO: Indrašis izceļas ar rezultatīvu piespēli un norāda uz noraidījumu kaitīgumu

Piemaskavas komandas rindās Miks Indrašis spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā ar somiem Miro Āltonenu un Niko Ojameki, uz ledus pavadīja 18:49 minūtes (starp laukuma spēlētājiem otrais lielākais laiks komandā), izpildīja metienu pa vārtiem, rezultatīvi piespēlēja, uzvarēja vienā no trijiem iemetieniem un bloķēja divus pretinieku metienus. Jaunās sezonas pirmajās trijās spēlēs "Vityaz" klubs izcīnījis četrus punktus, latviešu uzbrucēja krājumā ir divi vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Krasnodaras novada "Sochi" un vārtsargu trenera Sergeja Naumova pārstāvētā Maskavas CSKA mačā starta perioda sākumā savas iespējas izcili realizēja ciemiņi no Krievijas galvaspilsētas, jau piektajā minūtē rezultāts kļuva 0:3. Otrajā trešdaļā vārtus guva arī laukuma saimnieki, bet lielajā pārtraukumā tablo rādīja 1:4. Atlikušajā laikā rezultāts nemainījās, kaut gan 58. minūtē latvietim sanāca labs metiens no pretinieku zilās līnijas.

Pagājušās nedēļas KHL labākais aizsargs Jānis Jaks darbojās pirmajā Soču aizsargu virknējumā ar krievu Ņikitu Kamalovu, uz ledus bija 18:28 minūtes (starp laukuma spēlētājiem otrais lielākais laiks komandā), izpildīja četrus metienus pa vārtiem un veica divus spēka paņēmienus. Sezonas pirmajās trijās spēlēs Soču vienība izcīnījusi četrus punktus, mūsu aizsargs guvis vārtus un divas reizes rezultatīvi asistējis.

KHL mači 6. septembrī

Jokerit - Traktor5:4 P
Avangard - Amur3:2 P
Sochi - CSKA1:4
Kunlun Red Star - Dinamo R5:6
SKA - Admiral9:2
Spartak - Vityaz3:2 P

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +3 [+] [-]

, 2021-09-06 22:40, pirms 3 gadiem
Buks ar Indru labi

     [+] [-]

, 2021-09-06 23:18, pirms 3 gadiem
Čaļi molodčiki! Var just Dinamiešos iemantotās līderu dotības!

  +1 [+] [-]

, 2021-09-06 23:32, pirms 3 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Čaļi molodčiki! Var just Dinamiešos iemantotās līderu dotības!
Tur ar dinamo tikpat maza saistība kā tev ar smadzenēm

  +1 [+] [-]

, 2021-09-06 23:41, pirms 3 gadiem
Bukartam it kā punkti iet bet spēles laiks samazinās :/

  +1 [+] [-]

, 2021-09-06 23:41, pirms 3 gadiem
zinātājs ar olām rakstīja: Tur ar dinamo tikpat maza saistība kā tev ar smadzenēm
Mammas dzīvokli jau ieķīlāji, embrij?

     [+] [-]

, 2021-09-06 23:56, pirms 3 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Mammas dzīvokli jau ieķīlāji, embrij?
Ko tieši ar to domāji pajol? Nesaprotu tavus 6klasnieka jokus

     [+] [-]

, 2021-09-07 00:02, pirms 3 gadiem
zinātājs ar olām rakstīja: Ko tieši ar to domāji pajol? Nesaprotu tavus 6klasnieka jokus
Diezgan loģiski, ka palīgskolniekam līdz 6. klases skolnieka jokiem vēl tāls ceļš ejams.

  -2 [+] [-]

, 2021-09-07 00:24, pirms 3 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Diezgan loģiski, ka palīgskolniekam līdz 6. klases skolnieka jokiem vēl tāls ceļš ejams.
Asprāts

     [+] [-]

, 2021-09-07 10:21, pirms 3 gadiem
Dmitrijs2 rakstīja: Bukartam it kā punkti iet bet spēles laiks samazinās :/
nja, tas laikam nozimee, ka treneris nav apmierunats ar vinju, bet nu pret ska spele laikam nav raditajs. Ljoti gribetos, lai vins noturas lidz sezonas beigam KHL.