Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

A. Kulda: "Biju pārliecināts, ka līdz sezonas sākumam atradīšu klubu"

Rolands Eliņš

A. Kulda: "Biju pārliecināts, ka līdz sezonas sākumam atradīšu klubu"
Artūrs Kulda
Foto: severstalclub.ru

Latvijas hokejists Artūrs Kulda KHL mājaslapā pastāstījis par pievienošanos „Severstal” un to, ka nebijis noraizējies par neskaidrību vasarā, kad ilgi atradies brīvā aģenta statusā.

„Vai man nav bail vasaru pavadīt bez kluba? Nepatīkami, protams, bet nekas traks,” sacīja Artūrs Kulda, kurš pēc atgriešanās no Ziemeļamerikas KHL aizvadījis pēdējās sešas sezonas, bet šovasar oficiāli ar „Severstal” vienojās tikai 27. augustā, dažas dienas pirms sezonas sākuma.

„Es biju pārliecināts par savām spējām, ticēju, ka kādam mani pakalpojumi noderēs. Atlika tikai gaidīt. Un tā nebija pirmā tāda situācija dzīvē,” paskaidroja Kulda.

„Vai nebija grūti trenēties individuāli? Es ticēju, ka atradīšu klubu, tā ka nekādu problēmu ar motivāciju nebija,” norādīja Kulda. „Man neradās nekādas problēmas ar treniņprocesu, un šī arī nebija pirmā vasara, kad nācās trenēties pašam. Man ir pašam savs treneris, ar kuru jau ilgi sadarbojos, mums viss ir atstrādāts.”

Kulda pastāstīja, ka vasarā kopā ar savu treneri cieši pieturas treniņu programmai un cenšas pareizi sadalīt slodzes: „Es vasarā varu trenēties komandā, varu to darīt pats. Tas nekādi neietekmē manu gatavību. Viss jau tāpat atkarīgs no spēlētāju attiecībām. Treniņnometnes jau nav tikai fiziskās sagatavošanās treniņi, bet arī iespēja iepazīties citam ar citu.”

Kulda un „Severstal” šovakar aizvadīs KHL spēli pret Boba Hārtlija vadīto „Avangard”, cenšoties izcīnīt savu sezonas otro uzvaru.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2018-09-06 19:40, pirms 6 gadiem
Pieņemtu Krievijas pilsonību, nebūtu tādu problēmu un stresa.

Артур, подумай об этом.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-06 19:45, pirms 6 gadiem
Molodčiks Artūrs! Severstaļ melnā forma teicami piestāv!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-09-07 09:06, pirms 6 gadiem
A kur tad Bārtūļis?Vēl nav atradis klubu ar visu savu jauno pilsonību?

     [+] [-]

, 2018-09-08 00:31, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: A kur tad Bārtūļis?Vēl nav atradis klubu ar visu savu jauno pilsonību?
Bārtulis beidza karjeru, bet negribēja Latvijā atgriezties!
Es arī negribētu, ja ir iespēja dabūt Krievijas pilsonību, tad ir jāpaliek!