Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko Toronto dubultspēļu turnīrā neveiksme jau pirmajā cīņā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko Toronto dubultspēļu turnīrā neveiksme jau pirmajā cīņā
Ludmila Kičenoka un Aļona Ostapenko. Foto: Zuma Press/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar Ukrainas tenisisti Ludmilu Kičenoku zaudēja Toronto "Premier 5" sērijas dubultspēļu turnīra 1. kārtā, kur ar rezultātu 5:7, 0:6 kapitulēja Vācijas un Čehijas komandai Jūlija Gērgesa/Karolīna Pliškova.

Ostapenko ar pārinieci uzvarēja cīņas pirmajos trīs geimos, bet pārsvaru uzreiz zaudēja un pēdējoreiz vadībā bija pēc devītā geima, kad no 5:4 vairs neuzvarēja nevienā geimā!

Ostapenko ar Kičenoku "Rogers Cup" kopā spēlēja arī pagājušajā gadā, kad turnīrs notika Monreālā. Viņas tur pārvarēja vienu kārtu, nopelnot 105 punktus.

Ostapenko ar Kičenoku piedalījusies piecos turnīros, sakrājot 6-4 bilanci. Viņas 2013. gadā uzvarēja Imolas ITF W25 turnīrā, bet šogad izcēlās ar "French Open" ceturtdaļfinālu, kas abām ir labākais rezultāts "Grand Slam" turnīros.

Gērgesai un Pliškovai ir vairāk nekā 20 turnīru vienā komandā, pagaidām esot bez tituliem. Viņām 2016. gadā bija spilgta sezona bez tituliem, sasniedzot divus "Grand Slam" pusfinālus (Melburnā un Vimbldonā) un vienreiz tiekot līdz "Premier Mandatory" finālam (Indianvelsā).