Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: "Ķermenis mani pievīla"

Džeimss: "Ķermenis mani pievīla"
Lebrons Džeimss
Foto: AFP/Scanpix

NBA komandas Maiami "Heat" līderis Lebrons Džeimss atzinis, ka ir vīlies par nespēju palīdzēt savai komandai finālsērijas pirmās spēles izskaņā.

NBA finālsērijas pirmajā spēlē starp "Heat" un Sanantonio "Spurs" (95:110) gaisa kondicionieru defekta dēļ temperatūra arēnā pārsniedza 30 grādus, kas, visticamāk, izskaidro to, kāpēc mača beigās Džeimsu nomocīja krampji. Viņš mēģināja atgriezties spēlē, tomēr krampji atkal lika par sevi manīt, bet "Spurs" mača beigās veica 31:9 izrāvienu un svinēja pārliecinošu uzvaru.

"Biju dusmīgs un vīlies," neslēpj Džeimss. "Izdarīju visu, kas nepieciešams, lai sagatavotos mačam, taču jūtu, ka ķermenis mani pievīla... Biju dusmīgs uz sevi, ka nevarēju palīdzēt komandai tikt pāri neveiksmju joslai mača galotnē."

"Heat" līderis tic, ka būs gatavs finālsērijas otrajai spēlei, kas risināsies naktī uz pirmdienu. Turklāt piektdien "Spurs" arēnas pārstāvji izplatīja paziņojumu, ka gaisa kondicionieru sistēma ir savesta kārtībā un otrajā spēlē problēmas nesagādās.

ESPN

 +11 [+] [-]

, 2014-06-06 23:15, pirms 10 gadiem
Kaa Isiah Thomas teica peec speeles - visaadas saapes var iztureet, bet ne krampjus. To deelj pat naktii no miega naakas piecelties un saapees kliegt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2014-06-06 23:37, pirms 10 gadiem
Stiflerss rakstīja: Skatijos tviteri pec speles ka liela dala noliek Lebronu, kas ir pilnigakais stulbums.. cilveki vnk ir debili ka par citu neveiksmem smejas kaut vai tie ir krampji, sapes u.t.t. .. lai vai ka Lebrons ir labakais, un visi heiteri var iet cirst..
Tāpatās leila daļa apvaino Spurs par to ka tīšām esot A/C saplēsuši u.t.t. Bet neviens jau neiedomājas, ka apstākļi visiem bija vienādi vnk šajā mačā cilvēka ķermenim ir grūti nospēlēt visu spēli. Tādēļ Spyrs ir priekšrocības, jo līderiem nav jāspēlē 40-41 min.
Kārtējo reizi varēja arī nnovērot, kas notiek komandā, kad Lebrons nedara visu.

  +7 [+] [-]

, 2014-06-06 23:39, pirms 10 gadiem
mazāk ripas jāēd, rekā vecais dankans ar ginobili bija kā gurķīši.

  -4 [+] [-]

, 2014-06-06 23:48, pirms 10 gadiem
Šis jaunais autors ir galīgi garām - pirmkārt, katrs viņa raksts ir ļoti īss, otrkārt, tieši par šo, paņēmis vismazāk info no kāda avota, kas iespējams.

Citā avotā Lebrons skaidri izteicās, ka bija gatavs atgriezties laukumā un Spolstra viņam to neļāva. Tālāk sekoja teksti par to, ka bija žēl noskatīties komandas zaudējumu no malas.

Par situāciju pašu sakot, drošvien pareizi Spo izdarīja, lai uz nākamo spēli nebūtu, iespējams, vispār bez LBJ. Sērija rit līdz četrām uzvarām nevis vienai.
Slēpts komentārs: Ooopiits

  +2 [+] [-]

, 2014-06-06 23:57, pirms 10 gadiem
Pareizi darīja, ka nespēlēja. Nevajag tēlot varoni, ja pats apzinies, ka spēli nepavilksi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-06-07 01:39, pirms 10 gadiem
Ļoti žēl, ka tā... Bija jau +7, ja nemaldos, tad sākās tie krampji un uzreiz jau bija skaidrs, ka "Heat" vairs nepavilks. Un cilvēki vēl saka, ka bez Džeimsa, Maiami ir TOP5 komanda - MUĻĶĪBAS!

Caur Džeimsu iet visa aizsardzība un uzbrukums, turklāt vēl psiholoģiskais faktors, ka līderis vairs nevar palīdz jau vien tur visu nobeidza..

Tie lielie runātāji, kuri kladzina, ka visu vajag paciest šādās situācijās, acīmredzami neizprot krampju iedarbību uz cilvēka ķermeni.. Var daudz ko paciest, bet ne krampjus!

P.S. nezinu, kā jūs, bet kad man krampji uznāk, es uzreiz nokrītu uz zemes un vārtos kā ronis ...

  -1 [+] [-]

, 2014-06-07 06:27, pirms 10 gadiem
niklaavsv rakstīja: Ļoti žēl, ka tā... Bija jau +7, ja nemaldos, tad sākās tie krampji un uzreiz jau bija skaidrs, ka "Heat" vairs nepavilks. Un cilvēki vēl saka, ka bez Džeimsa, Maiami ir TOP5 komanda - MUĻĶĪBAS!

Caur Džeimsu iet visa aizsardzība un uzbrukums, turklāt vēl psiholoģiskais faktors, ka līderis vairs nevar palīdz jau vien tur visu nobeidza..

Tie lielie runātāji, kuri kladzina, ka visu vajag paciest šādās situācijās, acīmredzami neizprot krampju iedarbību uz cilvēka ķermeni.. Var daudz ko paciest, bet ne krampjus!

P.S. nezinu, kā jūs, bet kad man krampji uznāk, es uzreiz nokrītu uz zemes un vārtos kā ronis ...
Smadzeņu ķrampji? bet visā visumā smagi, cerams ka Lebrons varēs kapāt riktīgi, un Spurs uzvarēs

  +1 [+] [-]

, 2014-06-07 09:23, pirms 10 gadiem
ES nezinu kā jūs bet es par Heat neesmu labu laiciņu, jo ja tā padomā tad tā komanda nav nekas, viņiem ir viens vienīgs līderis-Lebrons! Spurs tomēr ir komanda, vienots spēks, viņiem nav izteikta līdera kas visu vilks, jā šad tad Ginobili, Tims, Tonijs un šad tad arī Lenards, ja nemaldos(nu katrā ziņā čalis kurs pagāsgad ierobežoja LBJ) ES vairāk esmu par dinastijas un "KOMANDAS" uzvaru nekā par Džeimsa izcīnītu gredzenu. Protams viņs jau Heat nav vienīgais, ir jau arī tas pats Allens, Wade, Bosh, bet tomēr iedziļinoties uzreiz var pateikt ka līdz finālam bez viņa netiktu Protams Džeims ir fantastisks spēlētājs bet gribu pievērst uzmanību uz veselības stāvokli, jā zinu, krampji, tur tiešām nekas nelīdzēs, bet nu tiem nevajadzētu būt skatoties kā pa/laukumu nēsās vecais Dankans utt. Protams arī spēles laiks pavisam cits, bet jaunajiem/vajadzētu drusku apstrādāt pie fiziskā, tai skaitā visiem liidz 30 Jo traumas ņem virsroku, tieši pār jaunajiem, pareizi tur viens teica ka mazāk ripas jārij, lai paskatās uz Dankanu un pārējiem! Lai nu kā esmu par aizraujošu 7 maču cīņu kura galā triumfs Spurs komandai!

     [+] [-]

, 2014-06-07 10:22, pirms 10 gadiem
kjermenis nav visiem vienāds, domajat ko runājat. skaidri redzams, ka peec Lebrona noieshanas no laukuma viss pajuka, tā būtu uzvara.
Slēpts komentārs: Bulls-Celtics

  -3 [+] [-]

, 2014-06-07 10:33, pirms 10 gadiem
Tikai dabiskie mauc līdz 40 gadiem!
Vienmēr uzskatīju un uzskatu,ka mūsdienu spēlētājus uztur enerģijas dzērieni un farmācija.
Kādreiz nekas tamlīdzīgs nebija.

  -2 [+] [-]

, 2014-06-07 10:35, pirms 10 gadiem
Pagaidiet,kad LJ paliks 30-35 gadi,statistija strauji kritīs un fiziski grūtāk.

     [+] [-]

, 2014-06-07 10:40, pirms 10 gadiem
Vecie spēlētāji ir un būs izcilākie,nekā šie mūsdienu medicīnas brīnumi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-06-07 11:11, pirms 10 gadiem
Katram savs laiks,tajā spēlē daudziem bija kājas krampji.
Kondicioniera dēļ.

  +4 [+] [-]

, 2014-06-07 11:53, pirms 10 gadiem
Bulls-Celtics rakstīja: Vecie spēlētāji ir un būs izcilākie,nekā šie mūsdienu medicīnas brīnumi.
Man tā sāk šķist, ka Tu varētu apprecēt kādu no tiem saviem vecajiem spēlētājiem, 4 komentāri no vietas ar pilnīgiem murgiem.

  -1 [+] [-]

, 2014-06-07 13:51, pirms 10 gadiem
Bulls-Celtics rakstīja: Tikai dabiskie mauc līdz 40 gadiem!
Vienmēr uzskatīju un uzskatu,ka mūsdienu spēlētājus uztur enerģijas dzērieni un farmācija.
Kādreiz nekas tamlīdzīgs nebija.
pag, pag, ko tu te muldi? Neesmu redzējis, ka kaut kas tāds atgadītos ar Kobiju, Dankanu, Džinobili, Veidu, Džonsonu (Džo), Pīrsu, Alenu u.c., kuri ir vēl vecāki par Džeimsu un lieto to pašu "farmāciju".

  +1 [+] [-]

, 2014-06-07 14:40, pirms 10 gadiem
Bulls-Celtics rakstīja: Pagaidiet,kad LJ paliks 30-35 gadi,statistija strauji kritīs un fiziski grūtāk.
Kuram tad sasniedzot 30-35 gadus stati stauji iet uz augšu? loģiski, ka stati kritīs un būs grūtāks... tāpēc tas jau ir vecums
kāpēc savus murgus nevar salikt vienā komentārā?

  +2 [+] [-]

, 2014-06-07 14:45, pirms 10 gadiem
Lebrona 'fani' ir smieklīgi.. Man patīk , kā internets tagad cepās par kautkādiem jociņiem par Lebronu.. Kas viņš neaizskarams ir ?? Vēl labāk ir tas, ka absolūti lielākā daļa no tiem Lebrona aizstāvjiem paši ir metuši kautkādus jokus par Rouzu vai Kobi. Atšķirībā no Lebrona, Kobes un Rouza savainojumi tiešām ir savainojumi, caur kuriem spēlēt nevar. Ok, krampji ir sāpīgi, bet ne gluži meniska vai krustenisko plīsums.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-07 15:02, pirms 10 gadiem
1 no līderiem - nevajag pārspīlēt.

     [+] [-]

, 2014-06-07 15:17, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: Lebrona 'fani' ir smieklīgi.. Man patīk , kā internets tagad cepās par kautkādiem jociņiem par Lebronu.. Kas viņš neaizskarams ir ?? Vēl labāk ir tas, ka absolūti lielākā daļa no tiem Lebrona aizstāvjiem paši ir metuši kautkādus jokus par Rouzu vai Kobi. Atšķirībā no Lebrona, Kobes un Rouza savainojumi tiešām ir savainojumi, caur kuriem spēlēt nevar. Ok, krampji ir sāpīgi, bet ne gluži meniska vai krustenisko plīsums.
Vēl viens pridurks, kurš, acīmredzot, ar sportu ne sūda nav nodarbojies. Ar krampjiem spēlēt ir neiespējami. Turklāt tā nav trauma, tāpēc abus salīdzināt ir stulbi.

Bet ko gan es te daudz, labāk, lai šis vīrs tevi palamā: https://www.youtube.com/watch?v=R_P...

  -1 [+] [-]

, 2014-06-08 11:22, pirms 10 gadiem
MarkPrice rakstīja: Katram savs laiks,tajā spēlē daudziem bija kājas krampji.
Kondicioniera dēļ.
Veselu pusstundu vajadzēja, lai ielogotos ar otru niku un kaut ko iesmirdētu? Turies, detfel.