Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Mančestras "City" zaudējums pusfinālā nav izgāšanās"

Rolands Eliņš

Gvardiola: "Mančestras "City" zaudējums pusfinālā nav izgāšanās"
Peps Gvardiola. Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola klubs Mančestras "City" piedzīvoja ļoti rūgtu vilšanos UEFA Čempionu līgas pusfinālā, pēdējās pamatlaika minūtēs izlaižot divu vārtu pārsvaru pār Madrides "Real", taču komandas galvenais treneris Peps Gvardiola sarunā ar medijiem pirms kārtējās Premjerlīgas spēles atsacījās to nosaukt par izgāšanos.

"Ja kāds saka, ka tā bija izgāšanās, tad es nepiekrītu," sacīja Peps Gvardiola par aizvadīto spēli pret "Real". "Cilvēki mūsu sastāvā zina, cik smagi tas ir, taču viņi samierinās ar situāciju. Es negrasos šeit sākt diskusiju. Ir tā, ka klubā mums ir noskaņojums, ka vienkārši jāmēģina nākamajā sezonā vēlreiz."

"Protams, ka esam noskumuši, jo bijām ļoti tuvu savam mērķim. Taču ne pietiekami tuvu, un Madride ir pelnījusi vietu finālā," sacīja Gvardiola. "Mūsu futbolisti vēlējās tikt finālā, taču mūsu klubam sacensties pret "Real" tā, kā to darījām trešdien, ir prieks pats par sevi."

Gvardiola apsveica Madrides un Liverpūles komandas ar iekļūšanu finālā un apsolīja, ka "City" mēģinās uzvarēt Čempionu līgā nākamsezon: "Ja nesanāks arī tad, tad mēģināsim vēl pēc tam."

Gvardiola norādīja, ka pēc spēles nav īpaši runājis ar futbolistiem: "Nekādi vārdi nevar palīdzēt mums tagad justies citādi. Tas ir laika jautājums, visiem jāizguļas un jādomā par nākamajiem mērķiem. Mēs nevaram salīdzināt to, kas jau noticis, ar to, kas vēl tikai notiks. Labākais, ko varam darīt, ir pilnībā koncentrēties uz nākamo Premjerlīgas spēli pret Ņūkāslu."

"City" joprojām ir Anglijas Premjerlīgas līdervienība, taču četras kārtas pirms beigām tikai par punktu apsteidz "Liverpool".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...