Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kanelo: "Ja Sonderss vēlas lielāku ringu, varam cīnīties kaut vai pa visu stadionu"

Rolands Eliņš

Kanelo: "Ja Sonderss vēlas lielāku ringu, varam cīnīties kaut vai pa visu stadionu"
Kanelo Alvaress. Foto: AFP/Scanpix

Meksikas boksa superzvaigzne Sauls "Kanelo" Alvaress pirms savas nedēļas nogalē gaidāmās cīņas pret Billiju Džo Sondersu, kurā paredzēts apvienot pasaules čempiona titulus trīs vadošo boksa organizāciju versijās, medijiem norādījis, ka cīņu pret Sondersu uzskata par personisku, ņemot vērā, cik daudz viņa pretinieks par viņu izteicies publiski.

Kanelo Alvaresam šī būs trešā cīņa pusgada laikā, kas boksa elitē mūsdienās ir visai rets notikums. Cīņas nedēļā gan parādījās runas, ka pasākums varētu nenotikt, un par to parūpējās Kanelo pretinieks Billijs Džo Sonderss. Viņš publiski iebilda par cīņas ringa izmēriem, norādot, ka tas sagatavots pārāk mazs, un tādēļ Sonderss esot boikotējis preses pasākumus, kā arī pat draudējis lidot atpakaļ uz Angliju. Pēc tam gan Sonderss norādīja, ka jautājums esot atrisināts.

"Ringa izmērs vienmēr bijis 20 pēdas. Tagad viņš 24 pēdas platu ringu," šo lietu komentēja Kanelo. "Ja viņš grib, es viņam došu visu stadionu. Man tas netraucēs."

"Jā, šī cīņa būs nedaudz personīgākā nekā parasti," piekrita Kanelo. "Viņš par mani iepriekšējos gados daudz runājis, tagad pēc pāris dienām viss beidzot nonāks līdz cīņai, un, jā, tā būs nedaudz personīga. Es neatceros daudz gadījumu, kad būtu šādi juties par savu pretinieku."

Kanelo atzina, ka Sondersa boksa stils varētu būt viņam sarežģīts, taču viņš nesagaida nekādus pārsteigumus sava pretinieka izpildījumā: "Neredzu neko tādu, kam vajadzētu mani satraukt. Šajā līmenī man jābūt gatavam pielāgoties visam, un es būšu gatavs visam. Zinu viņa stiprās puses, zinu par viņa spēku, taču šobrīd esmu savā labākajā sportiskajā formā."

Cīņa notiks par WBC, WBA un WBO pasaules čempiona jostām otrā vidējā svara kategorijā, un Kanelo jau pirms cīņas izteicis apņēmību, ka uzvaras gadījumā centīsies iegūt arī IBF jostu un apvienotu visus četrus titulus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/56...