Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Reguāro turnīru ar uzvaru noslēdz FK "NND" un "Ķekavas Bulldogs"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Reguāro turnīru ar uzvaru noslēdz FK "NND" un "Ķekavas Bulldogs"
Inga Ametere (#22) un Līga Vancāne (#7)
Foto: floorball.lv

Šodien ar divām pēdējām spēlēm noslēdzās ELVI florbola līgas sievietēm regulārais turnīrs - FK "NND" savā laukumā ar 5:4 pārspēja "Rīgas Lauvas", bet "Ķekavas Bulldogs" viesos ar 10:1 sakāva LiepU florbolistes.

FK "NND" pārspēj "Rīgas Lauvas"

Abu galvaspilsētas komandu derbijā rezultātu 6.minūtē atklāja "Rīgas Lauvas", kas precīzs metiens padevās Keitai Druvaskalnai - 1:0. FK "NND" vēl pirmā perioda laikā atbildēja ar Kristīnes Ieviņas un Ievas Priedes raidījumiem, izvirzoties vadībā ar 2:1. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts (3:3), bet pēdējā periodā fiksēts tikai viens vārtu guvums - jau 43.minūtē FK "NND" uzvaru nesošo golu iemeta Elīna Štrausa - 4:3.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Jana Filipsone, kura atvairīja 25 no 28 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Ieva Priede. Par labāko "Rīgas Lauvu" sastāvā atzina Lieni Krauju, kura ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās, 2 (1+1) punkti Keitas Druvaskalnas kontā. FK "NND" regulāro turnīru noslēdza ar 32 punktiem un 3.vietu turnīra tabulā, bet "Rīgas Lauvām" 20 punktu un 4.vietā. Pusfinālā FK "NND" spēkosies ar "Ķekavu", bet "Rīgas Lauvu" pretiniece būs Kocēnu "Rubene".

Buldodzes sezonu noslēdz ar pārliecinošu uzvaru pār LiepU

Jau pirms šīsdienas spēles bija zināms, ka ne "Ķekavas Bulldogs", ne arī LiepU izslēgšanas spēlēs šoreiz nepiedalīsies. Arī vietu secību turnīra tabulā šī mača iznākums nevarēja ietekmēt - liepājnieces palika pēdējā pozīcijā, bet "Ķekavas Bulldogs" - priekšpēdējā. Spēli pārliecinoši uzsāka viešņas, kas pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 3:0, bet otrās trešdaļas laikā iemeta vēl trīs bezatbildes vārtus - 6:0. Sākoties pamatlaika pēdējai minūtei, "Ķekavas Bulldogs" atradās vadībā ar 10:0. Tikai deviņas (!) sekundes pirms finālsvilpes liepājniecēm Karīnas Mičules personā tomēr izdevās gūt goda vārtus - 1:10.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta Melānija Dalbiņa, kuras kontā viena rezultatīva piespēle. Divus golus iemeta Anna Mūrniece, 5 (1+4) punktus savāca Līga Vancāne, bet rezultatīvākā ar 6 (5+1) punktiem bija Inga Ametere. Labākās spēlētājas balvu Liepājas komandas rindās saņēma Una Zboroveca.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...