Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

HS "Rīga/Prizma" uzveic Jelgavu, panākums arī "Metalurgam"

HS "Rīga/Prizma" uzveic Jelgavu, panākums arī "Metalurgam"
Spēlē starp HS Rīga/Prizma un HK Zemgale/JLSS neiztika arī bez asumiem.
Foto: Ruslans Antropovs, rusantro.com

Latvijas Virslīgas hokeja čempionātā trešdien tika aizvadītas divas spēles. Dienas pirmajā mačā uzvaru izcīnīja ''Liepājas metalurgs-2'', kas izbraukumā ar rezultātu 5:4 pārspēja čempionāta jaunāko komandu SK "Rīga96". Otrajā dienas spēlē HS ''Rīga/Prizma'' viesos ar 9:8 pēcspēles metienos uzveica HK "Zemgale/JLSS"

SK "Rīga96"-''Liepājas metalurgs-2''

Spēles rezultātu 7. minūtē atklāja viesi, kad precīzs bija Romāns Ņekļudovs. Perioda otrajā daļā, pateicoties Romāna Romašova un Kirila Galoha precīzajiem metieniem, "Rīga96" jau izvirzījās vadībā – 2:1. Otrās trešdaļas pirmajā pusē divus bezatbildes vārtus guva liepājnieki un atkārtoti izvirzījās vadībā -3:2.

Noslēdzošās trešdaļas 3. minūtē Kirils Galoha guva savus otros vārtus šajā mačā un izlīdzināja spēles rezultātu, taču turpmāko 10 minūšu laikā liepājnieki guva divus vārtus un panāca 5:3. Spēles pēdējā minūtē Frenks Razgals samazināja rezultātu starpību līdz minimumam, tomēr rīdziniekiem atlikušajā laikā vairs neizdevās izlīdzināt rezultātu un ''Liepājas metalurgs-2'' izcīnīja uzvaru ar rezultātu 5:4.

Uzvarētāju sastāvā ar vienu vārtu guvumu un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās uzbrucējs Romāns Ņekļudovs, tikmēr zaudētāju sastāvā ar 2+1 izcēlās Kirils Galoha.

Abām komandām šī bija pēdējā spēle regulārajā sezonā. "Rīga 96" šo sezonu noslēdz ar izcīnītiem 10 punktiem un pēdējo vietu 8 komandu konkurencē, tikmēr ''Liepājas metalurgs-2'' to noslēdz 4. vietā. Liepājnieki ¼ tiksies ar '' Zemgale/JLSS'' vienību.

HK "Zemgale/JLSS"- HS ''Rīga/Prizma''

Spēles 10. minūtē Imants Ļeščovs guva savus otros vārtus sezonā un izvirzīja vadībā ''Prizmu''. Vēl pēc nepilnām četrām minūtēm, spēlējot skaitliskajā vairākumā, viesi dubultoja savu pārsvaru, kad Viestura Tampes metienu vārtu priekšā pielaboja Pāvels Vasiļevs – 2:0. Perioda pēdējās piecās minūtēs abas komandas apmainījās ar diviem precīziem raidījumiem, tādējādi pēc pirmajām 20 minūtēm vadībā viesi ar 4:2.

Otrā trešdaļa bija vēl bagātāks ar vārtu guvumiem – prizmieši guva vēl četrus vārtus, kamēr jelgavnieki trīs un pēc 40 minūtēm viesi vadībā jau ar 8:5. Spēles 53. minūtē jelgavnieku kapteinis Guntis Pujāts panāca 6:8. Paši interesantāki notikumi laukumā risinājās pēdējās divās minūtēs, kad mājiniekiem fantastiski izdevās gūt vēl divus vārtus un izlīdzināt spēles rezultātu – 8:8. Uvaras "bullītis" Pāvela Vasiļjeva konatā. Tādējādi visā mačā ar rezultātu 9:8 uzvaru svinēja HS ''Rīga/Prizma''.

Uzvarētāju rindās ar 4 (1+3) punktiem izcēlās Deniss Baškatovs, 3 vārti Pāvelam Vasiļjevam, 3 (2+1) punkti Guntim Pālam, 2 (1+1) punktus šajā spēlē nopelnīja Filips Plostnieks un Sandis Grīnbergs. Savukārt, "Zemgalei" rezultatīvākais bija komandas kapteinis Guntis Pujāts, viņam 4 (2+2) punkti, divus vārtus Jelgavnieku labā guva Miks Komuls, Artjomam Ogorodņikovam četras rezulatīvas piespēles.

Latvijas Virslīgā regulārajā čempionātā ir atlikušas vien trīs spēles: sestdien HK Zemgale/JLSS vēlreiz uzņems HS Rīga/Prizma, Ozolnieki/MONARCH savā laukumā sacentīsies ar SMScredit.lv un svētdien Monarhi "Ozo" ledus hallē spēkiem mērosies ar HS Rīga/Prizma.

HK ''Zemgale/JLSS'' ¼ tiksies ar ''Liepājas metalurgs-2'', tikmēr "Rīga/Prizma" sacentīsies ar Ozolnieki/MONARCH vienību.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-06 21:47, pirms 11 gadiem
Video ...!

  +1 [+] [-]

, 2013-03-06 21:52, pirms 11 gadiem
only in LATVIA

     [+] [-]

, 2013-03-06 22:09, pirms 11 gadiem
Viena no fantastiskaakajaam speeleem, ko esmu redzeejis! Paldies komenteetaajam par emocijaam!

     [+] [-]

, 2013-03-06 22:31, pirms 11 gadiem
Kaut arī Zemgale zaudēja spēle bija vnk super!!!! Kāds atbalsts halle!! Labāka līdz šim!! Klātienē bija vnk super!

     [+] [-]

, 2013-03-06 22:31, pirms 11 gadiem
PAGALE rakstīja: Video ...!
Būs!

     [+] [-]

, 2013-03-06 22:32, pirms 11 gadiem
Siikais11 rakstīja: Kaut arī Zemgale zaudēja spēle bija vnk super!!!! Kāds atbalsts halle!! Labāka līdz šim!! Klātienē bija vnk super!
Jā, par to prieks, bet žēl, kā super tas atbalsts bija tikai tajā pēdējā minūtē..ja, protams, neskaita pāris džekus ar glāzītēm..

     [+] [-]

, 2013-03-06 22:35, pirms 11 gadiem
Nu jā tie ar glāzītēm bija aktīvi visu spēli!
Krišs Upenieks rakstīja: Jā, par to prieks, bet žēl, kā super tas atbalsts bija tikai tajā pēdējā minūtē..ja, protams, neskaita pāris džekus ar glāzītēm..

     [+] [-]

, 2013-03-06 23:36, pirms 11 gadiem
Kad būs video?