Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Esam labi izpētījuši "Spartak""

Bagatskis: "Esam labi izpētījuši "Spartak""
Ainars Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Pirms šodienas ULEB Eiropas kausa izcīņas spēles pret Jāņa Strēlnieka pārstāvēto Sanktpēterburgas "Spartak" par gaidāmo maču izteicies Kijevas "Budivelnik" galvenais treneris Ainars Bagatskis. Spēle notiks Sanktpēterburgā, šovakar plkst.18.00 pēc Latvijas laika.

"Komanda ir labā, kaujinieciskā noskaņojumā. Visi ir koncentrējušies gaidāmajam mačam. Mēs vienojāmies nedomāt ne par iepriekšējām spēlēm, ne par nākamo maču Ukrainā. Šobrīd mūsu domas ir šeit! "Spartak" ir ļoti nopietni pretinieki, viņiem ir lieliska spēlētāju atlase un maz vājo vietu. Lai gan – arī viņi nav bez vājajām vietām. Mums bija laiks sagatavoties šodienas spēlei pret krievu klubu, varbūt ne tik daudz laika, cik gribētos, tomēr bija. Mēs esam labi izpētījuši "Spartak" komandu.

Pateicoties savam universālajam sastāvam, mūsu pretinieks var vienlaicīgi izmantot vairākas taktikas. Viņiem ir lieliski snaiperi, un vismaz viens no tiem ir ļoti augsta līmeņa. No otras puses, arī mums ir diezgan universāls sastāvs. Mēģināsim neļaut "Spartak" veidot savu spēli, kā vienmēr, mēģināsim spēlēt tā, kā pašiem ērtāk. Gribētos ticēt, ka, izejot laukumā, atcerēsimies jau noieto ceļu, cienīsim savus oponentus, kā arī līdzjutējus pie televizora ekrāniem.

Neredzu jēgu runāt par mača favorītu, kā arī pieminēt mūsu uzvaru Belova-Kondrašina kausa izcīņā ("Budivelnik finālā pārspēja "Spartak" ar 76:75 – aut.). Personīgi esmu pārliecināts, ka kopš tā laika esam kļuvuši spēcīgāki, tomēr arī "Spartak" nav palikuši uz vietas. Mēs neveidojam plānus par iznākumu divu spēļu summā, bet visas mūsu domas ir par uzvaru pirmajā mačā."

Izmantotais avots:
Баскетбольный клуб «Будивельник» - Главная

  +1 [+] [-]

, 2013-03-06 09:58, pirms 11 gadiem
Diez Rihīts ir Bagija plānos???