Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" līderu duelī uzvar Nešvilā un rietumos paceļas uz 1. vietu

Agris Suveizda

"Ducks" līderu duelī uzvar Nešvilā un rietumos paceļas uz 1. vietu
Anaheimas "Ducks"
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā vērtīgu uzvaru svinēja Anaheimas "Ducks", kas izbraukumā ar rezultātu 5:2 pieveica Nešvilas "Predators" un kļuva par Rietumu konferences līderi. Tikmēr Austrumu konference līdere Tampabejas "Lightning" viesos apspēlēja Dalasas "Stars" (5:3).

Anaheimas "Ducks" rezultātu atklāja jau ceturtajā minūtē, kad Jākobs Silfverberjs apzaga rupju kļūdu pieļāvušo Peku Rinni un mazākumā panāca 1:0. Pēc desmit minūtēm "Ducks" dubultoja pārsvaru – ripa rikošetā vēlreiz piemānīja Rinni un, trāpījusi pa vārtu stabiņu, iespurdza vārtos (2:0) -, bet otrā perioda sākumā tablo vēstīja jau par 4:0 viesu labā. Pēdējā trešdaļā Nešvilas "Predators" izdevās pietuvoties divu ripu attālumā (2:4), tomēr glābt spēli jau bija par vēlu.

Arī Tampabejas "Lightning" ātri ieguva solīdu pārsvaru, tomēr Austrumu konferences līderiem cīņa izvērtās krietni sīvāka. "Lightning" pirmās divas ripas iemeta nepilnu septiņu minūšu laikā – ceturtajā minūtē ripu vārtu priekšā pielaboja Stīvens Stemkoss (1:0), bet pēc trīsarpus minūtēm Viktors Hedmans spēcīgi meta no zilās līnijas (2:0). Dalasas "Stars" otrajā trešdaļā panāca izlīdzinājumu. Vispirms Džons Klinberjs noguldīja aizsargu un precīzi trāpīja vārtu stūrī (1:2), bet pēc tam Alekss Goligoskis pretuzbrukumā no vārtu priekšas guva otrus vārtus (2:2).

Pēdējā trešdaļā Dalasas komanda vēlreiz atspēlējās – šoreiz no 2:3 -, taču pamatlaika pēdējās četrās minūtēs Tampabeja tomēr nosvēra svaru kausus savā labā. Uzvaras vārtus spēles 57. minūtē guva Tailers Džonsons, kurš precīzi pielaboja ripu (4:3). Punktu spēlei pielika Ņikita Kučerovs (5:3). Austrumu konferencē uz pagaidu otro vietu pakāpās Detroitas "Red Wings", kas izbraukumā ar 3:0 pārspēja Kolorādo "Avalanche". Pa vārtiem Džastinam Abdelkeideram, Darenam Helmam un Lūkam Glendeningam. Petrs Mrāzeks Detroitas vārtos atvairīja visus 28 pretinieku metienus.




SpēleRezSpēleRez
Sabres – Blues0:3Flyers – Islanders2:3 PM
Panthers – Kings3:2Senators – Capitals1:2
Predators – Ducks2:5Stars – Lightning3:5
Coyotes – Hurricanes1:2 PMAvalanche – Red Wings0:3
Canucks – Sharks1:5

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -1 [+] [-]

, 2015-02-06 13:50, pirms 9 gadiem
Kamēr Teds Nolans nespēj komandu saņemt rokās, tikmēr Maiks Bobkoks ar Detroitas sastāvu, kurai prognozēja neiekļūt Playoff zonā ir jau nonākusi otrajā vietā konferencē. Tā lūk, tur ir tas līmenis. Domāju, ka Bufalo nākamo gadu ar Tedu jālauž līgums, ja nespēj saņemt komandu kā nākas, un nederēs atrunas, ka komanda ir samērā jauna.