Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Nolanam un Girgensonam pēdējā NHL pārbaude pirms olimpiādes

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Nolanam un Girgensonam pēdējā NHL pārbaude pirms olimpiādes
Girgensons atzīmē savu uzvaras vārtu guvumu kopā ar Braienu Flinu
Foto:AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kalendārs bijis samērā labvēlīgs Bufalo „Sabres” olimpiešiem, to vidū Zemgus Girgensonam un trenerim Tedam Nolanam, jo pēdējā spēle tiks aizvadīta jau šonakt, bet oficiālais pārtraukums sāksies vien pēc divām dienām. Tiesa, tas gan nekādā ziņā nenozīmē, ka šonakt Otavā „Sabres” komandai klāsies vieglāk.

„Sabres” vakardienas spēlē aizvadīja samērā pieklājīgu pirmo trešdaļu pret konferences līderi Pitsburgas „Penguins” un pat prata izvirzīties vadībā. Būtu Zemgus Girgensons izmantojis iespēju perioda vidū un panācis 2:0, kas zina, kā viss būtu beidzies, taču viņš neizmantoja, un „Penguins” otrajā un trešajā periodā pārbrauca Teda Nolana komandai pāri ar 5:1.

Šonakt „Sabres” viesosies Otavā, kur vietējā „Senators” sīvi cīnās par vietu izslēgšanas spēlēs un tā īsti nevar atļauties zaudēt kaut punktu pret līgas vājāko komandu. Šī būs ceturtā un pēdējā reize, kad abas komandas tiksies savā starpā, un pagaidām uzvaru attiecība ir 2:1 „Senators” labā, tiesa, zīmīga ir šo trīs spēļu zemā rezultativitāte – 0:1, 2:1 PM un 1:2. Likme uz to, ka arī šonakt tiks gūti mazāk nekā četri vārti, ir 4,40, bet pat „Under 4,5” ir novērtēts ar 2,45.

Tieši pret „Senators” vienu no sezonas labākajām spēlēm aizvadīja Girgensons, kurš 11. decembra mačā guva komandas vienīgos vārtus pamatlaikā, izvelkot neizšķirtu 1:1, un pēc tam realizēja izšķirošo bullīti. Šosezon latviešu uzbrucējs savācis jau 17 punktus un noteikti vēlēsies pirms olimpiādes atgādināt „Sabres” organizācijai, kāpēc nepieciešams viņu gaidīt atpakaļ Bufalo.

„Sabres” izredzes šodien netiek vērtētas spoži, proti, koeficents uz uzvaru 3,95, kas ir pat mazāks nekā bija vakar pret „Penguins”. Jāņem gan vērā, ka šīs Bufalo komandai būs otrā spēle divās dienās, turklāt pa vidu bija arī pārbrauciens uz Otavu. Šodienas treniņā piedalījās tikai viens spēlētājs, proti, vārtsargs Raiens Millers, kas jau norāda uz komandas fizisko stāvokli.

Savukārt „Senators”, kura šosezon 57 spēlēs savākusi 61 punktu, arī pēdējā laikā nemaz tik lieliski nespēlē un no iepriekšējām 10 spēlēm uzvarējusi vien četrās. Septiņas gan no tām bija izbraukumā, tādēļ šodienas koeficents uz uzvaru 1,75 ir uzmanības vērts.

Starp citu, mači pret „Sabres” ir klaji izņēmumi „Senators” sezonā, jo kopumā tā spēlē ļoti rezultatīvi – vidēji mačā gūti 2,82 vārti. Ja Bufalo aizsargi atkārtos vakardienas kļūdas, tad likme uz „Senators Over 3,5” ar 2,40 ir laba vērtība. Tiesa, tikpat laba vērtībā ir arī koeficentam „Under 2,5”, jo „Sabres” šosezon vairākkārt pierādījusi, ka ļoti labi prot zaudēt ar 1:2 un 0:1.

     [+] [-]

, 2014-02-06 19:50, pirms 10 gadiem
17 punkti priekš pirmās sezonas ir labs rādītājs
un domājams ka būs vel vairāk

  +1 [+] [-]

, 2014-02-06 21:25, pirms 10 gadiem
Reinis00 rakstīja: 17 punkti priekš pirmās sezonas ir labs rādītājs
un domājams ka būs vel vairāk
+ vēl tādā komandā

     [+] [-]

, 2014-02-06 22:24, pirms 10 gadiem
vienu goliņu, Zemgus, lai ir asums uz OS!