Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

ASK/LU nervozā spēlē uzvar RVR

ASK/LU nervozā spēlē uzvar RVR
Artūrs Lazdiņš

Aukstajā 5. februāra pēcpusdienā mūsu komanda ASK/LU aizvadīja spēli pret RVR handbola komandu, kurai iepriekšējā aplī bijām cietuši vienu no sāpīgākajiem zaudējumiem ar 29:30.Atšķirībā no iepriekšējās spēles, šoreiz mūsu puiši bija gatavi sakaut pretiniekus jau ar pirmajām minūtēm izvirzoties vadībā ar 9:3. Kārtējo reizi drošs vārtos bija Atis Kociņš, bet uzbrukumā neapturams bija Emīls Reniņš. Spēle tika aizvadīta diezgan rupji, pārmaiņus 2min noraidījumus pelnot abām komandām.

Aukstajā 5. februāra pēcpusdienā mūsu komanda ASK/LU aizvadīja spēli pret RVR handbola komandu, kurai iepriekšējā aplī bijām cietuši vienu no sāpīgākajiem zaudējumiem ar 29:30.

Atšķirībā no iepriekšējās spēles, šoreiz mūsu puiši bija gatavi sakaut pretiniekus jau ar pirmajām minūtēm izvirzoties vadībā ar 9:3. Kārtējo reizi drošs vārtos bija Atis Kociņš, bet uzbrukumā neapturams bija Emīls Reniņš. Spēle tika aizvadīta diezgan rupji, pārmaiņus 2min noraidījumus pelnot abām komandām. Bet tas neliedza mūsu komandai palielināt pārsvaru 21.min rezultātam vēstot 16:8. Pie tāda pārsvara komandas devās arī puslaika pārtraukumā, kad rezultāts bija 22:14.

Otro puslaiku mūsu komanda sāka ļoti slikti – pavirši spēlējot aizsardzībā un sasteidzot uzbrukumus, RVR komanda pārsvaru sadeldēja līdz 4 punktiem. Pāris momentos bija diezgan apstrīdami tiesnešu lēmumi, bet mūsu komandu tas nesalauza. Puiši turpināja cīnīties gan uzbrukumā, gan aizsardzībā neļaujot pretiniekiem, kuriem pieredze handbolā ir daudz lielāka, izlīdzināt spēles rezultātu 38.min tablo vēstot 29:25. Kritisks moments notika apmēram 45.min, kad mūsu komanda pašu kļūdu dēļ nokļuva mazākumā ar divu vīru pārsvaru, tomēr arī pretinieki īsti nespēja izmantot šo pārsvaru. Apmēram 10.min pirms spēles beigām Kristaps Bārbals nopelnīja sarkano kartīti par 3 reizes saņemtajiem 2.min noraidījumiem. Lai arī spēles beigas bija diezgan saspringtas, tomēr mūsu spēlētāji spēja laukumā atrast brīvos spēlētājus un gūt vārtus. Vārtos 7 metru soda metienu atvairīja Edijs Marcinkevičs un tas ļāva pēdējās minūtes aizvadīt mierīgāk. Spēles galarezultāts vēstīja 39:32.

Šajā spēlē vārtus guva: E.Reniņš 10, K.Naglis 9, R.Latkovskis 6, K.Bārbals un A.Lazdiņš 5, G.Liepiņš 3 un R.Šnēvelis 1.
Pretinieku komandas rindās rezultatīvākie spēlētāji bija P. Trojanovskis 9 un J.Smagars 7 vārti.

Mūsu grupā pēdējā spēle pirmajā aplī jāaizvada nākošsvētdien, 12. februāri plkst. 16:20 ASK/LU mājas zālē (Krustbaznīcas ielā 9) pret pašreizējo grupas līderi RTU. Veiksmīgas spēles gadījumā mūsu komandai ir iespēja pacelties uz 1. vietu grupā. Gaidīsim Jūsu atbalstu, kurš šodienas spēlē bija ļoti labs! Pateicamies faniem, ģimenēm un draugiem, kuri atbalstīja mūsu komandu šodien! Uz tikšanos pēc nedēļas.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja