Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Novicka numura iemūžināšanas vakarā Dalasa apstādina līgas līdervienību

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Novicka numura iemūžināšanas vakarā Dalasa apstādina līgas līdervienību
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristaps Porziņģis atrašanās Covid-19 protokolā nespēlēja otro spēli pēc kārtas, bet Dalasas ''Mavericks'' izcīnīja ceturto panākumu pēdējās spēlēs, ar 99:82 apspēlējot līgas līderi Goldensteitas ''Warriors''. Spēle bija īpaša ar to, ka pirms tās tika iemūžināts Dirka Novicka numurs.

Kristaps Porziņģis atrašanās Covid-19 protokolā dēļ nespēlēja jau otrajā mačā pēc kārtas, bet Dalasas ‘’Mavericks’’ izcīnīja ceturto panākumu pēc kārtas, sesto pēdējās desmit spēlēs un trešo uzvaru, kad atgriezies ierindā Luka Dončičs.

• ‘’Mavericks’’ savā laukumā apspēlēja līgas līdervienību Goldensteitas ‘’Warriors’’, ļaujot tai uzbrukumā gūt tikai 82 punktus. (99:82)

• Spēle bija īpaša ar to, ka pirms tās sākumā ‘’Mavericks’’ iemūžināja kluba leģendas Dirka Novicka kreklu. Novickis Dalasā spēlēja visu savu NBA karjeru (no 1998. līdz 2019. gadam), palīdzot vienībai izcīnīt līdz šim vienīgo NBA čempiona titulu 2011. gadā. Uz spēli bija ieradušies vairāki tās sezonas basketbolisti, bet esošais galvenais treneris Džeisons Kids bija čempiona sastāva viens no saspēles vadītājiem.

• Lai arī spēlē 11 reizes mainījās komanda, kas atradās vadībā, Dalasa panākumu nodrošināja noslēdzošajā ceturtdaļā, to uzvarot ar 14 punktu pārsvaru (29:15).

• Ja ‘’Warriors’’ labāk uzbruka no soda laukuma (40.7 % precizitāte divpunktu metienos), tad Dalasa nedaudz uzlaboja elementu, kas tai kliboja sezonas ievadā – tālmetienu precizitāti. Mājinieki realizēja 12 no 40 metieniem (30 %), kamēr Goldensteita tikai piecus no 28 metieniem (17.9%).

• Luka Dončičs guva 26 punktus, atdeva astoņas rezultatīvas piespēles un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Vēl virs desmit punktiem guva Dorians Finnijs Smits (17), Džeilens Bransons (15) un Tims Hārdevejs (14).

• Goldensteitai Endrjū Viginss izcēlās ar 17 punktiem, bet Stefens Karijs tikai 14, realizējot vien vienu no deviņiem izpildītājiem tālmetieniem.

• Četras uzvaras pēc kārtas ļāvušas Dalasai pacelties uz piekto vietu Rietumu konferencē, bet nākamo spēli Džeisona Kida vadītā vienība aizvadīs naktī uz sestdienu, kad viesosies Hjūstonā pie ‘’Rockets’’.

  +4 [+] [-]

, 2022-01-06 09:07, pirms 2 gadiem
Lai gan abas komandas spēlēja pat ļoti okei aizsardzībā,bet GSW pati vien sevi apstādināja.Mavs pat brīžiem par daudz centās aizsardzībā ar presēšanu un double teamiem un bieži palika bez rotācijas,un GSW brīvi metieni.
Abas komandas bija diezgan draņķīgas uzbrukumā.Visa spēle bija līdzīga līdz pēdējās ceturdaļas vidum kur DFS ielika divus trīņus pēc kārtas.

Stefs pēdējās nedēļās vispār nav līmenī,bet šonakt gan brutāls.Trīnis nekrita,bet viņš pat no groza apakšas visu laiku meta garām.

  +8 [+] [-]

, 2022-01-06 09:12, pirms 2 gadiem
Karijam citplanetiesi nozagusi talantu? vnk tragedija pedejas 2 speles. Un vispar krietni nolaidis tempu. Ja sakuma izskatijas pec MVP galvena kandidata, tad tagad Džeims, Jokič, Durants (nav secībā) ir noteikti priekšā.

Mavs aizsardzība ir kaut ka izcils pēdējās spēlēs, un tas nav sarkasms. noturēt GSW uz sezonas zemākajiem punktiem, turklāt piekto spēli pēc kartās atstājot pretinieku zem 100. Ok šodien GSW gan arī daudz ko paši tizlu darīja, bet tas nozīmē, ka Kidds kaut atradis pareizi. Ko nevar uzbrukumā, to kompensē aizsardzībā. Doncic sodien labs, bet DFS gribu izcelt vairakm jo spideja abos laukuma galos. Gribas beidzot redzet Mavs pilna sastava. Cerams KP ilgak par tam 5 dienam nebus jasezh. Pedeja spele, ko vins ar LD azvadija kopa bija pret Indianu 10. decembri.

     [+] [-]

, 2022-01-06 09:14, pirms 2 gadiem
aizmirsu vel Lancu Stīvensonu pie MVP kandidātiem pieskaitīt.

  -1 [+] [-]

, 2022-01-06 09:19, pirms 2 gadiem
MakaronsEnkurs3 rakstīja: 3 uzvaras 3 spēlēs kopš enkurs izkrita no sastāva un Luka atgriezās (un divas pret spēcīgiem pretiniekiem) - lieliski, tieši tas, ko gribēju redzēt. Tagad visiem lieliski redzams, cik maznozīmīgs ir nožēlojamais makarons un cik būtiski labāku padara komandu Lukas spēlēšana. Fantastisks basketbols.
Dienas humora deva.Kamēr viens ir plusos otrs joprojām mīnusos
Tulīt vēl pateiks,ka Lukas dēļ Mavs uzlabojusi aizsardzību kamēr tas nespēlēja nemaz

  +3 [+] [-]

, 2022-01-06 09:28, pirms 2 gadiem
Gribās ticēt,ka teicamā aizsardzība ir rezultāts Kida taktikai.
Ja pirmajā spēlē pēc atgriešanās,Luka nospēlēja ļoti labi un skatāmi,tad šodien viss atgriezās vecajās sliedēs. Varbūt pašā spēles sākumā tas nekrita acīs,bet ,sākot apmēram ar 2/4 vidu, savā soda laukumā viņš darbojās tā,it kā būtu sakrājis jau 5 piezīmes. ja kāds gāja garām,viņš pat roku nepastiepa un soli nepaspēra,kur nu vēl ,lai palektos vai iestātos ceļā.
Par DFS vienmēr esmu teicis,ka tas ir ļoti svarīgs elements komandas darbībā.

  +3 [+] [-]

, 2022-01-06 09:36, pirms 2 gadiem
ARVIK rakstīja: aizver paaksti
Piever savu smirdīgo pakaļas caurumu, tirliņ!

  +3 [+] [-]

, 2022-01-06 09:36, pirms 2 gadiem
MakaronsEnkurs3 rakstīja: paga, paga, bet es domāju, ka Luka ir lielākais aizsardzības caurums ever. Spriežot pēc Podriņķa fanātu komentāriem šeit, "pelmenis" nevienam nekad netiek un netiks līdzi aizsardzībā, bet Podriņķis esot DPOY un komandas aizsardzības balsts. A tagad - še tev - Podriņķis laukā un "pelmenis" atpakaļ, a komanda spēlē lieliski aizsardzībā. Kas tad nu notika? hahahahahaha

Izrādās, ka Podriņķis nav nekāds balsts un viņa neesamību komandas aizsardzība vispār neizjūt. Savukārt Luka nemaz nav nekāds aizsardzības racējs un komanda arī ar viņu spēlē aizsardzībā lieliski.

Kārtējais feils Podriņķa fanātiem, bet jums jau tā ir ierasta lieta. Aiziet Luka Magic.
Čista galvā pists ar savām galvā pistajām draudzenēm arvikiem
Fakti un stati strādā tikai vienā virzienā,bet kā Lukaseksuāļiem tas nav par labu klusējam

  +1 [+] [-]

, 2022-01-06 09:37, pirms 2 gadiem
ARVIK rakstīja: aizver paaksti
Klusē maziņā.Ej klausies ko skolotāja stāsta
Slēpts komentārs: Luka MVP

  -1 [+] [-]

, 2022-01-06 10:27, pirms 2 gadiem
Vispār jau pēc spēles, bet nu kāda starpība, Dirks jau nav tik ievērības cienīgs, lai par viņu tā uztrauktos

     [+] [-]

, 2022-01-06 10:36, pirms 2 gadiem
Kopš Decemba sākuma, Mavs aizsardzība strādā ļoti labi.

  +3 [+] [-]

, 2022-01-06 10:40, pirms 2 gadiem
ARVIK rakstīja: mmm varbut gribi palaizit manu smirdigo cauruminu?
Izskatās tie paši delfi troļļi, uzdarbojas arī sportacentrā. Dīvaini, ka lielākais Latvijas interneta sporta medijs pret šitiem necīnās. Tomēr kuršgan sportists vēlēsies sniegt sportacentram intervijas, ja ar šādiem troļļiem tiek komentāros bez iemesla un pamatojuma no**rsts.

  +3 [+] [-]

, 2022-01-06 11:07, pirms 2 gadiem
Sporta domātājs rakstīja: Izskatās tie paši delfi troļļi, uzdarbojas arī sportacentrā. Dīvaini, ka lielākais Latvijas interneta sporta medijs pret šitiem necīnās. Tomēr kuršgan sportists vēlēsies sniegt sportacentram intervijas, ja ar šādiem troļļiem tiek komentāros bez iemesla un pamatojuma no**rsts.
Vot šķiet, ka par šo vispār mediji neaizdomājas. Lai gan reti kurš tur vispār ir spējīgs domāt. Kad pēdējo reizi kāds no LV ir nointervējis mūsu spēlētājus otrpus okeānam? Izskatās, ka nemāk, negrib vai nespēj noorganizēt...
Sliecot uz "negrib", jo vieglāk jau ir atgremot amerikāņu intervijas. Mazajiem letiņiem gan jau ar to pietiks...priekš kam censties un kko darīt VAIRĀK.

     [+] [-]

, 2022-01-06 11:25, pirms 2 gadiem
večukiņš rakstīja: Gribās ticēt,ka teicamā aizsardzība ir rezultāts Kida taktikai.
Ja pirmajā spēlē pēc atgriešanās,Luka nospēlēja ļoti labi un skatāmi,tad šodien viss atgriezās vecajās sliedēs. Varbūt pašā spēles sākumā tas nekrita acīs,bet ,sākot apmēram ar 2/4 vidu, savā soda laukumā viņš darbojās tā,it kā būtu sakrājis jau 5 piezīmes. ja kāds gāja garām,viņš pat roku nepastiepa un soli nepaspēra,kur nu vēl ,lai palektos vai iestātos ceļā.
Par DFS vienmēr esmu teicis,ka tas ir ļoti svarīgs elements komandas darbībā.
citu speli skatijamies? ari LD sodien aizsardziba bija lielisks. +5.1 DBPM ir vienkarsi elitars raditajs. (sezona videji +0.9). nu ir jau daudzas lietas ko stati neparada ideali, bet teikt ka vins bija sudigs defaa

     [+] [-]

, 2022-01-06 11:29, pirms 2 gadiem
ARVIK rakstīja: visi miizh no ARVIKa
Kas tu kaut kāds arbūzs?

     [+] [-]

, 2022-01-06 12:03, pirms 2 gadiem
ARVIK rakstīja: cik tev cm? man 12, videjais latvietis
Izsaku līdzjūtību tām sievietēm (ja vien Tev paveiksies un pie kādas tiksi)

  +1 [+] [-]

, 2022-01-06 12:14, pirms 2 gadiem
Dončičs sēžot karantīnā un skatoties Mavs spēles būs sapratis, ka uzvaras slēpjas tikai un vienīgi labā komandas spēlē. Cerams, ka tas būs uz ilgu laiku.

     [+] [-]

, 2022-01-06 12:19, pirms 2 gadiem
F1ksais rakstīja: Vot šķiet, ka par šo vispār mediji neaizdomājas. Lai gan reti kurš tur vispār ir spējīgs domāt. Kad pēdējo reizi kāds no LV ir nointervējis mūsu spēlētājus otrpus okeānam? Izskatās, ka nemāk, negrib vai nespēj noorganizēt...
Sliecot uz "negrib", jo vieglāk jau ir atgremot amerikāņu intervijas. Mazajiem letiņiem gan jau ar to pietiks...priekš kam censties un kko darīt VAIRĀK.
KP atteica delfiem atbildēt uz viņu jautājumiem, tāpēc tagad m.ž atkal uzdot. Par citiem nezinu kāpēc nejautā. Spāniski visu laiku Kristaps pēc spēles komentē. Luka gan spāniski, gan sloveniski. Bet pareizi dara KP, ka neatbild delfiem, viss ko viņi rakstījuši par KP ir negatīvā plāksnē. Tad, kad viņam aizgāja saspēlebar Dončiču pēkšņi bija raksts, ka Kjubans plano viņu aizmainīt ar kaut kādu kliedzošu virsrakstu, aptuveni tādu, "kura būs nākamā KP pieturvieta!?". pilnīgi nevietā un nelaikā biia raksts. Un pēc tam jau arī, nekas pozitīvs nav bijis, tikai tad kad savainojas vai kaut kādas dzeltenās runas, tad raksta.

  +1 [+] [-]

, 2022-01-06 12:42, pirms 2 gadiem
SC labais tēls jau ilgstoši tiek grauts ar dažu autoru rakstīto attieksmi pret kādu konkrētu sportistu(atspoguļojot uzvaru vai zaudējumu)! Un nerunāsim pat par pareizrakstības un matemātikas kļūdām-ir labi, ka daži to atzīst, bet ir citi, kuri nereaģē pat uz personīgām vēstulēm!
P.s.Vai SC nav valodas korektors, kurš izlasa autoru gara darbus?

     [+] [-]

, 2022-01-06 12:43, pirms 2 gadiem
Papildinājums. Un kā ar tiem "troļļu"komentāriem?

     [+] [-]

, 2022-01-06 13:12, pirms 2 gadiem
budamank rakstīja: citu speli skatijamies? ari LD sodien aizsardziba bija lielisks. +5.1 DBPM ir vienkarsi elitars raditajs. (sezona videji +0.9). nu ir jau daudzas lietas ko stati neparada ideali, bet teikt ka vins bija sudigs defaa
Tu esi skatījies status,bet ne spēli. Vienīgais,ko viņš aizsardzībā darīja-vāca atlēkušās.

     [+] [-]

, 2022-01-06 13:47, pirms 2 gadiem
budamank!
Šo spēli neskatījos, bet vai Tu nevarētu man izskaidrot, kā Lukam ar viņa lielisko aizsardzību+- ir tikai +2 un Brauns(rezervists) 14 minūtēs spēj sakrāt +29?

     [+] [-]

, 2022-01-06 14:56, pirms 2 gadiem
neziniitis51 rakstīja: budamank!
Šo spēli neskatījos, bet vai Tu nevarētu man izskaidrot, kā Lukam ar viņa lielisko aizsardzību+- ir tikai +2 un Brauns(rezervists) 14 minūtēs spēj sakrāt +29?
Starting 5 spēlētājam nāk pretī starting5 kalibra speeleetaji, rezervistam = rezervisti. Bet 1 spele nekad nebus raditajs.

     [+] [-]

, 2022-01-06 15:30, pirms 2 gadiem
neziniitis51 rakstīja: budamank!
Šo spēli neskatījos, bet vai Tu nevarētu man izskaidrot, kā Lukam ar viņa lielisko aizsardzību+- ir tikai +2 un Brauns(rezervists) 14 minūtēs spēj sakrāt +29?
+/- rādītājam kāds sakars ar to?

     [+] [-]

, 2022-01-06 15:33, pirms 2 gadiem
večukiņš rakstīja: Tu esi skatījies status,bet ne spēli. Vienīgais,ko viņš aizsardzībā darīja-vāca atlēkušās.
Esmu visas mavs spēles redzējis, nepļurksti. Un aizsardzībā viņš šodien bija lielisks. Tie momenti, kad citi zaudē pretspēlētājus nav uz viņa rēķina pēc tam mēģināt lekt pret ieskrējušos garo.

     [+] [-]

, 2022-01-06 15:56, pirms 2 gadiem
Ko tu domā? Noturēja GSW uz 82 punktiem, kamēr viens caurums visus laida garām un ļāva izpausties uzbrukumā, tikmēr pārējie dirsu plēsa lai izstrebtu tos sūdus, bet spēles beigās prikola pēc tam caurumam iedeva labāko Drtg un DBPM komandā? Laikam tie advancetie stati tāds sūds , ka labāk būtu vienkārši pajautāt Dončiča heitera viedokli.