Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" zaudējumu sēriju pārtrauc ar graujošu uzvaru Čeļabinskā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" zaudējumu sēriju pārtrauc ar graujošu uzvaru Čeļabinskā
Oļegs Znaroks un Maskavas "Spartak" hokejisti. Foto: Mikhail Japaridze/TASS/Scanpix

Trīs neveiksmju sēriju Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien izdevies pārtraukt Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Maskavas "Spartak", kas Čeļabinskā ar 6:2 sakāva vietējo "Traktor" vienību.

"Spartak" hokejistiem līdz otrā perioda trešajai minūtei izdevās panākt 3:1 vadību, "Traktor" vārtos čehu Romānu Vilu nomainot Ivanam Fedotovam. Tas gan neko daudz par labu Čeļabinskai nemainīja, "Traktor" komandai nespējot realizēt trīs skaitliskos vairākumus pēc kārtas. Tā vietā otrās trešdaļas izskaņā maskavieši cīņas gaitu praktiski izšķīra sev par labu, Robinam Hanzlam realizējot bullīti un deviņas sekundes līdz pārtraukumam Sergejam Širokovam izmantojot skaitlisko vairākumu - 5:1. Noslēdzošajās 20 minūtēs abas vienības apmainījās ar vienu vārtu guvumu katra.

"Spartak" slovāku vārtsargs Jūliuss Hudāčeks šodien neitralizēja 32 no 34 pretinieku raidījumiem, palīdzot komandai ar 43 spēlēs izcīnītiem 46 punktiem nostiprināties Rietumu konferences astotajā pozīcijā. Savukārt Znaroka dzimtās Čeļabinskas klubs ar 50 punktiem 42 mačos Austrumos ir sestais.

Dienas agrākajā cīņā par zaudējumu pirms divām dienām notikušajā savstarpējā spēlē revanšējās Habarovskas "Amur", kas mājās ar 5:1 sagrāva Nursultanas "Barys". Divi precīzi raidījumi čeha Hineka Zohornas rēķinā. 32 metienus habarovskiešu vārtos atvairīja Zohornas tautietis Mareks Langhammers.

"Barys" ar 47 punktiem 40 spēlēs Austrumos ir astotā, bet "Amur" ar 43 cīņās izcīnītiem 34 punktiem šajā konferencē ir desmitā.

Visbeidzot ar 66 punktiem 42 spēlēs KHL kopvērtējuma līderpozīcijā nostiprinājusies Kazaņas "Ak Bars", kas šovakar izcīnīja devīto uzvaru pēc kārtas, mājās ar 2:1 nolaužot Maskavas "Dynamo". Izšķirošos vārtus trešā perioda piektajā minūtē iemeta Staņislavs Gaļijevs, bet 29 maskaviešu metienus atvairīja zviedrs Ādams Reideborns. "Dynamo" ar 54 punktiem 43 mačos Rietumos ir ceturtā.

KHL 6. janvārī

SpēleRezultāts
Amur - Barys5:1
Traktor - Spartak2:6
Ak Bars - Dynamo M2:1

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

  -1 [+] [-]

, 2021-01-06 16:53, pirms 3 gadiem
6:2 graujošu?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-06 16:55, pirms 3 gadiem
šnapi rakstīja: 6:2 graujošu?
Kā jau sc

     [+] [-]

, 2021-01-06 18:01, pirms 3 gadiem
Domā ka viņam jūtu nav