Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tampa izcīna septīto uzvaru pēc kārtas, aizsargs Jozi rezultatīvs desmitajā mačā pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tampa izcīna septīto uzvaru pēc kārtas, aizsargs Jozi rezultatīvs desmitajā mačā pēc kārtas
Romāns Jozi. Foto: Zuma Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Tampabejas "Lightning" izcīnījis septīto uzvaru pēc kārtas, izbraukumā ar 3:1 pieveicot Karolīnas "Hurricanes".

"Lightning" vārtos ar 28 metieniem galā tika Andrejs Vasiļevskis, kurš karjeras laikā nekad nav zaudējis pret Karolīnas komandu – viņa kontā ir septiņas uzvaras tikpat mačos. Komandas kapteinis Stīvens Stemkoss panākumu kaldināja ar vārtiem un piespēli, bet divas piespēles bija Ņikitas Kučerova kontā. Tampa pēdējo 13 spēļu laikā izcīnījusi desmit uzvaras, iekārtojoties pozīcijā, kas garantētu dalību izslēgšanas cīņās. Turpretī "Hurricanes" pēc pārliecinoša sākuma tagad piemeklējušas problēmas – pieci zaudējumi septiņās spēlēs.

Nešvilas "Predators" izbraukumā ar 4:5 pēcspēles metienos piekāpās Anaheimas "Ducks", bet tas netraucēja kapteinim Romānam Jozi sasniegt kluba rekordu. Viņš pie punktiem tika jau desmitajā spēlē pēc kārtas, iepriekš nevienam "Predators" aizsargam tas nav bijis pa spēkam. Šveicietis izdarīja piespēli Nešvilas ceturtajos vārtos. Rezultatīvajā nogrieznī aizsarga kontā ir septiņi vārti un 11 piespēles. Iepriekš rekords piederēja Šejam Vēberam.

"Ducks" uzvaru ar diviem vārtiem un piespēli kaldināja Adams Henrīks, bet Raiena Geclafa kontā trīs piespēles. Anaheima pēdējo 14 spēļu laikā pamatlaikā spējusi uzvarēt tikai vienu reizi, bet tāpat sakrājusi piecus panākumus. Džons Gibsons uzvarētāju vārtos atvairīja 22 metienus, kamēr Juse Saross "Predators" cietoksnī tika galā ar 43 metieniem, tomēr bija neveiksmīgāks bullīšos.

6. janvāris

SpēleRez.
Capitals – Sharks5:4 P
Penguins – Panthers1:4
Hurricanes – Lightning1:3
Wild – Flames4:5 PM
Blackhawks – Red Wings4:2
Ducks – Predators5:4 PM