Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Vārtsargs Kalniņš: "Iespējams, līgumā jāiekļauj bonuss par rezultativitāti"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Vārtsargs Kalniņš: "Iespējams, līgumā jāiekļauj bonuss par rezultativitāti"
Jānis Kalniņš. Foto: Mikko Taipale / jokerit.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Helsinku "Jokerit" latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš vakar divas reizes asistēja, tostarp uzvaras vārtu guvumā. Pēc mača smejas, ka varbūt kontraktā jāveic izmaiņas saistībā ar rezultativitāti.

Helsinku "Jokerit" trešdien viesos pārspēja Nursulatnas "Barys" - 4:2. Somijas galvaspilsētas vienības latviešu vārtsargs izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm [video]. "Atceros, ka savulaik to paveicu U20 pasaules čempionātā, bet tagad tas pirmoreiz notika profesionālā spēlē," atklāj Jānis Kalniņš.

Līgumā nav bonusa par rezultativitātes punktiem. "Diemžēl nav. Nebiju plānojis gūt vārtus vai krāt piespēles. Iespējams, tagad līgumā vajag veikt izmaiņas," iesmejas latvietis.

Kalniņš sargāja vārtus pēdējos septiņos mačos pēc kārtas un palīdzēja komandai izcīnīt 11 punktus. Kalniņš ir pārsteigts, uzzinot par minēto sēriju. "Vienkārši spēlēju vienu spēli pēc otras. Nedomāju par to, cik esmu nospēlējis un cik vēl būs. Jūtos lieliski, līdz ar to nav problēmu."

"Jokerit" vārtsargu sezonas statistika

VārtsargsU-Z%KP
Jānis Kalniņš (Latvija)16-593.01.910+3
Anti Niemi (Somija)1-888.83.480+0

6. decembrī "Jokerit" viesos cīnīsies pret Novosibirskas "Sibir", tieši Somijas neatkarības dienā. Pirms nedēļas Helsinkos tika zaudēts ar 1:4, tādējādi ir doma par revanšu. "Jāspēlē tāpat kā pēdējās divās spēlēs. Turēsimies pie vienkāršam lietām, un tad notiks labas lietas," saka latvietis.

Izmantotie resursi:
jokerit.com

  +3 [+] [-]

, 2019-12-05 15:59, pirms 4 gadiem
Lūk arī rezultatīvais vārtu sargs, kuru meklēja Dinamo