Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Girgensons atgriežas NHL apritē ar vēlmi pārspēt Lundkvistu un "Rangers"

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Girgensons atgriežas NHL apritē ar vēlmi pārspēt Lundkvistu un "Rangers"
Koudijs Makormiks un Zemgus Girgensons
Foto:AFP/Scanpix

Šonakt pulksten 2:00 pēc Latvijas laika pēc neilga pārtraukuma NHL spēli atkal aizvadīs Bufalo „Sabres” ar latviešu uzbrucēju Zemgu Girgensonu ierindā. „Sabres” pretiniekos Ņujorkas „Rangers” vienība, kura šosezon reiz jau atstājusi „Sabres” sausā, bet pagājušajā sezonā sameta tās vārtos veselas astoņas ripas vienā mačā.

Bufalo „Sabres” šosezon jau spēlēja pret Ņujorkas „Rangers”, un toreiz Henriks Lundkvists atvairīja visus 29 pretinieku metienus, ļaujot „Rangers” uzvarēt ar 2:0. Nule kā Lundkvists parakstījis līgumu, kas nākamajā sezonā ļaus viņam būt vislabāk apmaksātākajam vārtsargam NHL, un, ņemot vērā, cik (ne)spējīgs ir „Sabres” uzbrukums, Lundkvistam ir visas iespējas atzīmēt jauno līgumu ar karjeras 48. sauso spēli.

Teds Nolans un Zemgus Girgensons tikmēr ir izbaudījuši četru dienu ilgas brīvdienas, kuras bija dotas NHL kalendāra īpatnību dēļ. Laiks gan netika izniekots velti, un no „Sabres” treniņiem tiek saņemtas arvien optimistiskākas ziņas, taču ar optimismu vien nepietiek, lai aizgaiņātu „Sabres” līdzjutēju bailes. Proti, „Sabres” ar vidēji spēlē gūtiem 1,7 vārtiem ir drošā ceļā uz NHL antirekordu.

„Sabres” pagaidu treneris Teds Nolans cenšas atrast īstos uzbrucēju virknējumus, un pozitīva iezīme ir no „Islanders” iemainītā Meta Mulsona divi gūtie vārti pēdējās trīs spēlēs, tāpat ierindā pēc četru spēļu izlaišanas atgriezies centra uzbrucējs Koudijs Makormiks. Taču tik un tā iespēja, ka „Sabres” pārspēs Lundkvistu tikai vienu vai nevienu reizi, ir samērā ticama (koeficents 2,50).

Arī visā spēlē Bufalo izredzes nav pārāk lielas. „Rangers” šobrīd atrodas trešajā vietā Metropoles divīzijā un tāpat sezonas sākumu nesauc par pārāk izdevušos. No savainojuma atgriezies Riks Nešs, kurš astoņās pēdējās spēlēs guvis sešus punktus (4+2), bet aizsargam Raienam Makdonā ir teju divreiz vairāk rezultativitātes punktu (16) nekā visiem „Sabres” uzbrucējiem, izņemot Mulsonu un Koudiju Hogsonu.

„Rangers” uzvara šajā mačā novērtēta ar 1,95, savukārt „Sabres” panākums, kurš lielā mērā būs atkarīgs no vārtsarga Raiena Millera darbības, lepojas ar koeficentu 3,35. Tieši Millera vārds radījis nelielas jukas „Sabres” nometnē, jo līdz pat vakardienai visiem bija skaidrs, ka Millers no pārmaiņu posmā esošās Bufalo tiks aizmainīts, jo starpsezonā noslēgt ar viņu jaunu līgumu būs ļoti grūti un, galvenais, dārgi. Pretējās domās izrādījies Nolans un „Sabres” hokeja operāciju prezidents Pets Lafontēns, kuri nu cer paturēt Milleru komandā. Millera spējas pierādīt sevi šīs nakts spēlēs un neļaut „Rangers” gūt vairāk nekā divus vārtus novērtētas ar koeficentu 1,88.

Zemgus Girgensons Nolana vadībā bauda uzticības kredītu, taču 27 spēlēs joprojām guvis tikai vienus vārtus. Lai arī latvieša devums citos spēles aspektos ir ievērojams, NHL ir nepieciešami vārti, neskatoties, cik jauns un talantīgs tu esi. Likme uz to, ka spēlē ar lieliskajiem vārtsargiem tiks gūti mazāk nekā pieci vārti ir 1,96. Tiesa, jāatceras, ka pagājušās sezonas izskaņā „Sabres” un „Rangers” mačā tika gūti veseli 12 vārti (8:4 uzvarēja „Rangers”).

Vēl šonakt sagaidām divu līgas smagsvaru sadursme Pitsburgā, kur Sidnijs Krosbijs un „Penguins” zvaigznes uzņems sešu uzvaru sērija īpašniekus un Klusā okeāna divīzijas līderus „Sharks”. Bukmeikeri abu komandu izredzes vērtē līdzīgi, nelielu priekšroku atdodot „Penguins” (2,35 pret 2.65), taču šajā spēlē par vārtu trūkumu gan nevajadzētu satraukties. Likme ir „Over 5,5” ir teju pilnīgi droša (koeficents 2,10), bet riska mīļiem ir iespējams pievērsties arī „Over 7,5” ar koeficentu 5,10. Galu galā, „Sharks” vidēji spēlē šosezon izcēlusies ar 3,44 vārtiem, bet „Penguins” ar 3,05.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-12-05 17:36, pirms 10 gadiem
mēs ar čomiem liekam uz to cik tizlus komantārus tu uzrakstīsi vienas nedēļas laikā

     [+] [-]

, 2013-12-05 18:28, pirms 10 gadiem
sapigsuzbrauciens rakstīja: mēs ar čomiem liekam uz to cik tizlus komantārus tu uzrakstīsi vienas nedēļas laikā
Un,mēs ar čomiem liekam,cik jūs būsiet tizli,lai saskaitītu viņu komentārus.

     [+] [-]

, 2013-12-05 18:31, pirms 10 gadiem
teksts - Girgensons Nolana vadībā bauda uzticības kredītu ir pārāk skaļi teikts, jo spēlē tāpat 3 maiņā un vairākum praktiski netiek

     [+] [-]

, 2013-12-06 02:20, pirms 10 gadiem
Kapēc man pa VLC nejiet? viss itkā ir up to date, bet nu hz. varbū nēsmu vienīgais, kam ir problēmas?