Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:275, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs "Grand Prix" sacensībās pēc īsās programmas ieņem piekto vietu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vasiļjevs "Grand Prix" sacensībās pēc īsās programmas ieņem piekto vietu
Deniss Vasiļjevs. Foto: EPA/Scanpix

LETA. Latvijas daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs Starptautiskās Slidošanas federācija (ISU) "Grand Prix" posmā Turīnā pēc īsās programmas ieņem piekto vietu.

Piektdien notikušajā programmā tiesneši Vasiļjeva sniegumu novērtēja ar 85,09 punktiem. Par tehniskajiem elementiem daugavpilietis saņēma 45,30 punktus, bet par programmas komponentēm - 40,79 punktus.

Līderpozīcijā ar 97,89 punktiem ir ķīnietis Bojans Dzjiņs, otrais ar 95,67 punktiem ir itālis Daniels Grasls, trešais ar 95,56 punktiem ir Dienvidkorejas daiļslidotājs Džunhvangs Ča, bet priekšā Vasiļjevam ar 92,30 punktiem ir krievs Mihails Koļada.

Izvēles programma tiks aizvadīta sestdien.

"Grand Prix" posmā piedalās 12 daiļslidotāji.

Turīnā norisinās trešais no sešiem šosezon paredzētajiem "Grand Prix" posmiem. Etapos ASV un Kanādā Vasiļjevs nepiedalījās, bet plānots, ka viņš startēs posmā Francijā, kas norisināsies šomēnes. Finālposmam kvalificēsies 12 labākie daiļslidotāji.