Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Šenam 0+4, "Blues" iemet sešas ripas "Maple Leafs" vārtos

Šenam 0+4, "Blues" iemet sešas ripas "Maple Leafs" vārtos
Sentluisas "Blues" uzbrucejs Breidens Šens
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās 12 spēles, septiņās no kuram uzvarētājs tika noskaidrots ārpus pamatlaika, bet četras ar rezultātu 5:4.

Sentluisas „Blues” desmit vārtu spēlē pieveica Toronto „Maple Leafs” ar 6:4, sagādājot Maika Bebkoka komandai otro zaudējumu pēc kārtas. „Blues” izdevās laba otrā trešdaļa, kad tika gūti trīs bezatbildes vārti – atzīmējās Vladimirs Tarasenko, Džoels Edmundsons un Alekss Petrandželo panāca 3:1. Trešajā periodā vēl trīs ripas ielidoja Frederika Andersena vārtos, Toronto arī guva trīs vārtus, taču ar to bija par maz, un uzvaru svinēja „Blues”. Zaudētāju rindās 0+3 Metam Martinam, uzvarētāju komandā 0+4 Breidenam Šenam, bet 0+3 Džeidenam Švarcam.

Divi Kanādas komandu derbijā Monreālas „Canadiens” bez pamatvārsarga Kerija Praisa papildlaikā pārspēja Vinipegas „Jets” ar 5:4. Katrā no trešdaļām noslēdzas neizšķirti. Pēdējā periodā „Jets” izlaida divu vārtu pārsvaru – Tomašs Plekanecs un Džefs Petrijs panāca 4:4, bet papildlaikā Makss Pačioretti tika atstats viens vārtu priekšā, kur uzbrucējs sagaidīja piespēli no aizvartes un atnesa „Canadiens” piekto uzvaru 14 spēlēs.

Spēle starp Tampabejas „Lightning” un Kolambusas "Blue Jackets" nepietika ar 65 minūtēm, lai noskaidrotu uzvarētāju. Pēc divām nospēlētajām trešdaļām „Lightning” atradās vadībā ar 4:2, noslēdzošajā periodā Markuss Hannikainens un Brendons Dubinskis izlīdzināja rezultātu – 4:4, bet Tampabejas kapteinis Stīvenss Stemkoss kļuva par vienīgo spēlētāju, kurš realizēja pēcspēles metienu. „Lightning” 11. uzvara 15 spēlēs.

Stenlija kausa čempione „Penguins” piedzīvoja nu jau sesto zaudējumu, piekāpjoties Vankuveras „Canucks” ar 2:4, Minesotas „Wild” palika sausā pret Čikāgas „Blackhawks” – 0:2, bet Bostonas „Bruins” zaudēja Vašingtonas „Capitals” ar 2:3.

NHL spēles, 5. novembris

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Bruins – Capitals2:3Panthers – Rangers4:5 PL
Flyers – Avalanche4:5 PMBlues – Maple Leafs6:4
Lightning – Blue Jackets5:4 PMJets – Canadiens4:5 PL
Stars – Sabres5:1Wild – Blackhawks0:2
Coyotes – Hurricanes2:1 PMCanucks – Penguins4:2
Kings – Predators3:4 PLSharks – Ducks2:1 PM

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2017-11-05 09:41, pirms 6 gadiem
Njā, tik daudz spēļu, bet tik īss raksts. Penguins šis bija jau 8.zaudējums.

  -1 [+] [-]

, 2017-11-05 10:17, pirms 6 gadiem
Šisbir open source portāls, neviens tev netraucē rakstīt pašam - garākus rakstus! ;-)