Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:346, Did:0, useCase: 3

papildināts Federācijas kausa finālā pēc pirmās dienas neizšķirts

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Federācijas kausa finālā pēc pirmās dienas neizšķirts
Petra Kvitova
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc sestdienas vienspēlēm Maskavā notiekošajā Federācijas kausa finālā starp Krieviju un Čehiju neizšķirts rezultāts – 1:1. Čehiju vadībā izvirzīja Petra Kvitova, bet Krievijai neizšķirtu panāca Svetlana Kuzņecova.

Maču ar pārliecinoši noturētu servi sāka Kiriļenko. Krieviete tika līdz 2:2, taču pēc tam pilnībā izgāzās. Pirmo breiku Kiriļenko pretiniecei atdeva ar no metra tīklā trāpītu smešu, bet otro reizi pirmajā setā sevi nobreikoja ar dubultkļūdu. Kvitova pie savas serves vaļības neatļāvās un pirmo setu uzvarēja ar 6:2.

Arī otrajā setā Kiriļenko ar uzvarēja tikai divos geimos. Kvitova arvien bija nesatricināma, bet Kiriļenko spītīgi nevēlējās mainīt taktiku un piedzīvoja pelnītu sagrāvi – 6:2, 6:2 Kvitovas labā, Čehijai 1-0. Kvitova šogad uzvarējusi visas 20 spēles telpās.

Otrajā vienspēlē Svetlana Kuzņecova panāca Krievijai revanšu, ar 6:2, 6:3 sagraujot Luciju Šafaržovu. Pirmajā setā čehiete sev ierasti lēni "iegāja" spēlē. Otrajā setā Šafaržova spēlēja jau daudz labāk, taču nepiespiestās kļūdas tomēr atkal bija pārāk lielā daudzumā, kas liedza cerēt uz panākumu. Tādējādi pēc pirmās dienas Maskavā 1-1.

Jāpiebilst, ka vakar Krievija savainojuma dēļ (plecs) zaudēja savu šī turnīra sastāva pirmo numuru Veru Zvonarjovu. Viņas vietā komandā iekļauta Jeļena Vesņina, tāpat Krievijas sastāvā arī Anastasija Pavļučenkova. Čehijai bez jau pieminētajām divām spēlēs vēl arī Lucija Hradečka un Kveta Peška.

Svētdien Kuzņecova spēlēs ar Kvitovu, bet Šafaržova 4. vienspēlē tiksies ar Kiriļenko. Dubultspēlē paredzēts Pavļučenkovas/Vesņinas un Hradečkas/Peškes duelis.

Federācijas kauss 2011. Fināls

Krievija – Čehija 1:1

SpēleRezultāts
Marija Kiriļenko – Petra Kvitova2:6 2:6
Svetlana Kuzņecova – Lucija Šafaržova6:2 6:3

Izmantotie resursi:
fedcup.com

     [+] [-]

, 2011-11-05 13:56, pirms 13 gadiem
Kvitova sogad neapstadinama,bet vai tikai nebus karteja 20gadniece kas grauj un pec tam velak nedaudz jau vairs neko nespej izdarit!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja