Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Samsonovs "Capitals" vārtos debitē ar uzvaru, "Jets" atspēlējas no 0:4

Rolands Eliņš

Samsonovs "Capitals" vārtos debitē ar uzvaru, "Jets" atspēlējas no 0:4
Aleksandrs Ovečkins apsveic savu tautieti Iļju Samsonovu ar uzvaru. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Vašingtonas „Capitals” ar debitantu Iļju Samsonovu vārtos pārspēja Ņujorkas „Islanders”, savukārt Vinipegas „Jets” pamanījās atspēlēties no 0:4 un ar 5:4 bullīšos pieveikt Ņūdžersijas „Devils”.

Vinipegas „Jets” savā izbraukuma spēlē pieredzēja ļoti neveiksmīgu otrā perioda sākumu. Pēc vienu vārtu ielaišanas pirmā perioda izskaņā „Jets” vēl trīs reizes atrada ripas savos vārtos laika periodā no 22. līdz 34. minūtes. Ņūdžersijas sastāvā vārtus bija guvis arī bijušais SKA uzbrucējs Ņikita Gusevs, veiksmīgi atzīmējot savu NHL debiju. Pagājušajā sezonā Gusevs kļuva par KHL rezultatīvāko hokejistu.

Taču „Devils” neizdevās savu pārsvaru noturēt. Cits Krievijas spēlētājs Dmitrijs Kuļikovs 11 sekundes pirms otrā perioda beigām beidzot guva „Jets” pirmos vārtus, bet trešajā periodā ”Jets” ar vēl trim vārtiem panāca neizšķirtu. Sekoja bullīšu sērija, kurā Ņūdžersijai vienīgais precīzais metiens sanāca Gusevam, bet Vinipegai uzvaru nodrošināja Bleika Vīlera metiens.

Divas komandas -„Capitals” un „Golden Knights” – šonakt guva savas sezonas otrās uzvaras. „Golden Knights” viesos ļoti pārliecinoši tika galā ar ar Sanhosē „Sharks”, sagraujot to ar 5:1. Lieliska spēle sanāca Tomāšam Nosekam no Čehijas, kurš guva divus vārtus, ieskaitot vienreiz mazākumā, un izdarīja rezultatīvu piespēli, savukārt Lasvegasas vārtos Marks Andrē Flerī atvairīja 34 no 35 metieniem, ar uzvaru atzīmējot savu 800. spēli NHL.

Savukārt „Capitals” šonakt savu vārtu drošību uzticēja 22 gadus vecajam krievu vārtsargam Iļjam Samsonovam, bijušajam Magņitkas vārtsargam, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja AHL. Samsonovs savā NHL debijā atvairīja 25 no 26 metieniem, palīdzot ar 2:1 pārspēt „Islanders”. Uzvaras vārtus otrā perioda beigās guva Tīdžejs Ošī.

NHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Flyers-Blackhawks4;3
Devils-Jets4:5 PM
Islanders-Capitals1:2
Blue Jackets – Maple Leafs1:4
Sharks – Golden Knights1:5

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-10-05 10:31, pirms 4 gadiem
Jets nereāli izvilka, tiešām NEREĀLI, tā neko comebacks!

     [+] [-]

, 2019-10-05 16:39, pirms 4 gadiem
Varēja redzēt, ka Flerijam labs garastāvoklis, kad tik tuvplānā parādīja šo, zobi vien spīd un smaids līdz ausīm. laba spēle viņam un komandai, žēl, protams, ka 5min pirms beigās iemeta vārtus un netika pie sausās uzvaras 800. spēles jubilejā