Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ortizs: "Meivezera priekšā neklanīšos"

Jānis Pārums

Ortizs: "Meivezera priekšā neklanīšos"
Floids Meivezers juniors un Viktors Ortizs
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu bokseris, pasaules čempions boksā WBC versijā svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem Viktors Ortizs (29-2-2, 22KO) kārtējo reizi paziņojis, ka viņu nekad nav iedvesmojis tautieša Floida Meivezera juniora (41-0, 25KO) sniegums. Jāatgādina, ka abi bokseri izies ringā viens pret otru 18.septembrī Lasvegasā.

"Ziniet, Floids Meivezers ir labs bokseris, bet nekad neesmu viņu uzskatījis par izcilu. Pat tad, kad pats vēl biju pusaudzis," sacīja Ortizs. "Ziniet, esot mazam domāju, kurš no bokseriem ir patiešām labs. Tāds man bija Oskars De La Hoija, arī Šeinu Mosliju un Bernardu Hopkinsu uztvēru tāpat. Arī Zabu Džudu viņa ziedu laikos."

"Floids šobrīd nav savā spēku briedumā. Viņš nekad mani nav iedvesmojis. Tāpēc es viņa priekšā neklanīšos, neteikšu, ka cienu viņu, kā to darīja 41 bokseris, kas vēlāk kļuva par viņa upuriem," piebilda Ortizs.

Viktora Ortiza un Floida Meivezera juniora cīņa notiks 18.septembrī Lasvegasas "MGM Grand" viesnīcā. Bokseri cīnīsies par Ortizam piederošo WBC čempiona jostu, kuras īpašnieks savulaik bijis arī Meivezers.

Izmantotie resursi:
boxinscene.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-05 19:48, pirms 13 gadiem
abus kopa
bet vispar liekas, ka ortizam varetu but iespeja

     [+] [-]

, 2011-09-05 21:41, pirms 13 gadiem
Kā Meivezeru var necienīt? ortizs melo pats sev. Meivezers jāciena ne tikai viņa sportisko sasniegu dēļ, bet arī finansiālo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-07 20:26, pirms 13 gadiem
yahooo rakstīja: Nu ar finansiālo ir tā, ka Meivezers ik pa laikam tiesājas ar valsts iestādēm sakarā ar nenomaksātiem nodokļiem.
Tas neko neliecina par viņa finansiālo stāvokli. Un tās visas ir tikai baumas, nekad viņam nekas nav ticis konfiscēts.

     [+] [-]

, 2011-09-11 12:34, pirms 13 gadiem
Tas tik būs kautiņš!