Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Rulle turpina rullēt, Latvijas U18 hokejistes vēlreiz sakauj Turciju

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rulle turpina rullēt, Latvijas U18 hokejistes vēlreiz sakauj Turciju
Latvijas U18 izlases hokejiste Emīlija Jakovļeva spēlē pret Turciju. Foto: Zahit Düzgün/IIHF

Stambulā notiekošā IIHF pasaules U18 meistarsacīkšu 2. divīzijas turnīrā sievietēm piekto vietu izcīnījusi Mika Goluboviča trenētā Latvijas U18 valstsvienība, kas, pateicoties komandas rezultatīvākās spēlētājas Lindas Rulles diviem vārtu guvumiem un rezultatīvai piespēlei, pēdējā spēlē sakāva (5:1) laukuma saimnieces turcietes.

• Latvijas un Turcijas U18 izlases savā starpā spēkojās arī iepriekšējā cīņā, kad Linda Rulle atzīmējās ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kaldinot latviešu panākumu ar 5:1.

• Šodien Latvijas jaunās hokejistes līdz 24. minūtei ieguva 3:0 pārsvaru, divreiz rezultatīvi metot Rullei, kā arī vienreiz Turcijas U18 izlases vārtsardzi Azru Sertu pārspējot Šarlotei Štālei.

Piecās cīņās 13 (10+3) rezultativitātes punktus sakrājusī Rulle ir turnīra rezultatīvākā hokejiste.

• Noslēdzošajā trešdaļā latvietes pēc Ksenijas Kezikas un Evelīnas Kolītes raidījumiem nostiprināja vadību, savukārt Turcijas komandas labā goda vārtus guva Sidre Ezera, kura Latvijas cietoksni iekaroja arī iepriekšējā cīņā.

• Latvietes šodien izdarīja par 11 metieniem pa vārtiem vairāk (29-18) nekā turcietes, kā arī nopelnīja par divām soda minūtēm mazāk (4-6).

Latvijas U18 izlase savā debijas pasaules U18 hokeja čempionātā cieta zaudējumus pret vienaudzēm no Nīderlandes (2:5) un Austrālijas (1:2), kā arī ar rezultātu 5:1 divreiz pieveica Turciju un vienreiz Kazahstānu.

• Pasaules U18 meistarsacīkšu 2. divīzijas turnīra augstākā kaluma godalgas šovakar finālspēlē sadalīs Spānijas un Lielbritānijas hokejistes. Vienību savstarpējā cīņā 1. jūlijā spānietes guva pārliecinošu panākumu (4:0).

• Sākotnēji turnīrs tika plānots šī gada janvārī, taču Covid-19 dēļ to pārcēla uz jūnija beigām, rīkojot to Turcijas pilsētā Stambulā. Turnīrs paredzēts līdz 5. jūlijam.

• Latvijas U18 sapulcētas hokejistes no tādiem klubiem kā HS ‘’Rīga’’, SHK ‘’Lauvas’’, HK ‘’Kurbads’’, HK ‘’L&L’’, SHK ‘’Tukums’’ un EC ‘’Bergkamen’’.

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/en/events/2022...
https://www.iihf.com/en/events/2022...

     [+] [-]

, 2022-07-05 16:51, pirms 2 gadiem
Tūristes

     [+] [-]

, 2022-07-05 19:00, pirms 2 gadiem
portal rakstīja: Tūristes
Vienalga kāds līmenis,bet sportistes vienmēr ceņšas pēc labākās sircapziņas .

     [+] [-]

, 2022-07-05 20:45, pirms 2 gadiem
portal rakstīja: Tūristes
Nebūs taisnība! Starp tūristēm vienmēr it tādas, kuras ar nokļūšanu vien Munameģī nebūs mierā. Bišku pagaid!