Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Vatsone: "Protams, zināju, kā Sevastova spēlē, viņa ir lieliska tenisiste"

Rolands Eliņš

Vatsone: "Protams, zināju, kā Sevastova spēlē, viņa ir lieliska tenisiste"
Anastasija Sevastova un Hezere Vatsone
Foto: AFP/Scanpix

Anastasiju Sevastovu šodien Vimbldonas “Grand Slam” otrajā kārtā pieveikusī britu sportiste Hezere Vatsone pēc spēles izteicās BBC, ka jutusies ļoti pārliecināta par sevi, taču pēc pirmā seta sapratusi, ka turpinājumā būs daudz grūtāka cīņa.

“Mača sākumā es jutos lieliski, sanāca patiešām ieiet spēlē un varēju darboties atviegloti, spēlēju daudz brīvāk nekā darīju to pirmajā kārtā,” sacīja 25 gadus vecā Lielbritānijas spēlētāja Hezere Vatsone, kura pirmajā setā uzvarēja ar 6:0.

“Protams, zināju, kā Sevastova spēlē,” turpināja Vatsone. “Viņa ir lieliska tenisiste, tādēļ es gaidīju viņas labāko spēli un gatavojos viņas labākajam sniegumam.”

“Sevastova pēc pirmā seta pielika savā spēlē un sāka darboties labāk,” atzina Vatsone. “Taču es spēju saglabāt mierīgu noskaņojumu un vienkārši turēju viņai līdzi. Man bija jāapzinās, ka pēc tik neveiksmīga pirmā seta Sevastova uzlabos savu sniegumu, bet man svarīgākais bija saglabāt mierīgu prātu un pielāgot savu spēlēto tenisu. Visa mača gaitā jutos tā, it kā bumbiņa būtu lielāka un vieglāk trāpāma, tāpat arī labi pārvietojos laukumā.”

Savā nākamajā spēlē Vatsone spēkosies ar Viktoriju Azarenku, kas šodien ar 6:3, 6:3 pieveica krievieti Jeļenu Vesņinu.

Izmantotie resursi:
Wimbledon 2017: Heather Watson beats Anastasija...

  +1 [+] [-]

, 2017-07-05 19:06, pirms 7 gadiem
Šķiet Nastju iespaidoja arī publika....nu, nesanāk jau bieži tā, ka jāspēlē pret màjinieci, kur skatītāji tik dedzīgi aplaudē tavām kļūdām...
Natjai svarīgs bùs nàkošais USA open, kur jāaizstāv 1/4fināls... Ņujorkà Porziņģim jāliek galvā cepure "I love Liepāja" un jàatbalsta lepàjniece, ja būs jāspèlē ar kàdu amerikānieti!