Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko Vimbldonu noslēdz ar sagrāvi dubultspēļu ceturtdaļfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko Vimbldonu noslēdz ar sagrāvi dubultspēļu ceturtdaļfinālā
Aļona Ostapenko
Foto: Kelvins Lī

Aļonai Ostapenko un Igaunijas tenisistei Anetei Kontaveitai Vimbldonas junioru dubultspēļu turnīrs noslēdzies ar zaudējumu ceturtdaļfinālā. Tas ir Ostapenko atkārtots labākais rezultāts "Grand Slam" turnīros gan vienspēlēs, gan pāru sacensībās.

Par vietu pusfinālā Ostapenko un Kontaveitai bija jāsacenšas ar turnīra 2. numuru, šveicieti Belindu Benčiču un slovākieti Petru Uberalovu. Benčiča ir junioru ranga līdere un nesenā "French Open" uzvarētāja, arī Vimbldonā viņa spēlēs finālā.

Latvijas un Igaunijas pāris jau pirmajā geimā zaudēja savu servi. Tas notika, kad servēja Ostapenko. Viņas dubultkļūda piektajā geimā nozīmēja jau divu breiku deficītu – 1:4. Tūlīt bija četras breikbumbas, taču nevienu no tām realizēt neizdevās un drīz vien setā ciesta sagrāve ar 1:6.

Otrā seta sākumā Ostapenko un Kontaveita neizmantoja iespēju iegūt breiku, bet pēc tam ātri nokļuva iedzinējos ar vairākiem geimiem. Tāpat kā pirmajā setā, arī otrajā tika zaudēts ar 1:6. Ceturtdaļfināls 16 gadus vecajai Ostapenko ir atkārtots labākais rezultāts "Grand Slam" turnīros.