Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karlisimo neturpinās vadīt "Nets"

Karlisimo neturpinās vadīt "Nets"
P. Dž. Karlisimo (pa vidu)
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komanda Bruklinas "Nets" paziņojusi, ka nākamajā sezonā komandu nevadīs līdzšinējais galvenais treneris P. Dž. Karlisimo.

"Bruklinas "Nets" organizācija vēlas pateikties Karlisimo par viņa centieniem ar komandu gan kā galvenajam trenerim, gan kā trenera asistentam," sacīja kluba ģenerālmenedžeris Billijs Kings. "Karlisimo un viņa ģimenei novēlam tikai to labāko."

Pēc tam, kad sezonas pirmajās 28 spēlēs "Nets" izcīnīja 14 uzvaras, no galvenā trenera amata tika atlaists Eiverijs Džonsons, un viņa vietu ieņēma Karlisimo. Sezonu Bruklina pabeidza ar 49 uzvarām un ceturto vietu Austrumu konferencē, bet pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā tika atzīts Čikāgas "Bulls" pārākums.

Kings nav atmetis domu mēģināt iegūt Filu Džeksonu, taču leģendārais treneris nevēlas trenēt komandu, bet gan vēlas būt viens no galvenajiem pašā franšīzē. "Nets" varētu izrādīt interesi arī par Džefu un Stenu van Gandijiem, kā arī par Leriju Braunu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 21:29, pirms 11 gadiem
Čalis aizmugurē baigi līdzīgais Rowlendam

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 21:44, pirms 11 gadiem
MANGOOSE rakstīja: Čalis aizmugurē baigi līdzīgais Rowlendam
C.J. Watson

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 22:10, pirms 11 gadiem
Žēl!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja