Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bulls" uzvar septītajā spēlē un iekļūst konferences pusfinālā

Agris Suveizda

"Bulls" uzvar septītajā spēlē un iekļūst konferences pusfinālā
Marko Belinelli triec bumbu grozā no augšas
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā basketbola asociācijā tika noskaidrota pēdējā izslēgšanas spēļu otrās kārtas dalībniece. Par to kļuva Čikāgas "Bulls", kas sērijas septītajā mačā izbraukumā spēja pieveikt Bruklinas "Nets" (99:93). "Bulls" sērijā uzvarēja ar 4-3 un nākamajā kārtā tiksies ar pašreizējo līgas čempioni Maiami "Heat".

Sēriju ar uzvaru sāka Bruklinas "Nets", kas pirmajā spēlē uzvarēja ar 106:89. Tomēr otrajā mačā Čikāgas "Bulls" revanšējās (90:82) un uzvarēja arī abās mājas spēlēs - 79:76 un 142:134 (trešajā pagarinājumā!). "Nets" gan saņēmās un prata sērijā panākt izlīdzinājumu - 110:91 Ņujorkā un 95:92 Čikāgā. Izšķirošo septīto spēli "Barclays Center" arēnā Ņujorkā veiksmīgāk sāka viesi, kas ātri ieguva piecu punktu pārsvaru (7:2, 9:4),

Vairāk palielināt starpību "Bulls" gan neizdevās, un viesi turējās divu piecu punktu vadībā. Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 29:25. Arī nākamā ceturtdaļa turpinājās itin līdzīgā cīņā, nelielā vadībā esot Čikāgas basketbolistiem. Tomēr "Bulls" pamazām sāka atrauties - vēl pēc piecām nospēlētām minūtēm otrajā ceturtdaļā viesu pārsvars bija tikai četri punkti (40:36), taču pēc sešarpus minūtēm rezultāta tablo mājiniekiem vēstīja jau par iespaidīgu 17 punktu deficītu (42:59).

Trešās ceturtdaļas pirmajā pusē Bruklinas "Nets" vēlreiz pietuvojās līdz pieklājīgai piecu septiņu punktu distancei un atkal iesaistījās reālā cīņā par uzvaru. Tuvāk "Bulls" pretiniekus gan nelaida. Nepilnas piecas minūtes līdz pamatlaika beigām viesi atjaunoja divciparu pārsvaru - 91:81. "Nets" vēlreiz izdevās nedaudz sadeldēt pārsvaru, un pēc Derona Viljamsa tālmetiena 26 sekundes līdz beigām komandas šķīra vairs tikai četri punkti (97:93). Mājinieki nekavējoties pārkāpa noteikumus, bet Marko Belinelli roka nenotrīcēja - 99:93.

Atlikušajā laikā "Nets" netrāpīja nevienu no diviem tālmetieniem un piedzīvoja ceturto zaudējumu. Mājiniekiem rezultatīvākie bija Viljamss (24 punkti+septiņas rezultatīvas piespēles) un Bruks Lopess (21 punkts+deviņas atlēkušās bumbas), bet viesiem ar 24 punktiem atbildēja Žoakims Noā (+14 atlēkušās bumbas+seši bloķēti metieni) un Belinelli (+sešas atlēkušās bumbas).

KonferencePārisRez
AustrumiHeat (1.) - Bucks (8.)4-0
Knicks (2.) - Celtics (7.)4-2
Pacers (3.) - Hawks (6.)4-2
Nets (4.) - Bulls (5.)3-4
RietumiThunder (1.) - Rockets (8.)4-2
Spurs (2.) - Lakers (7.)4-0
Nuggets (3.) - Warriors (6.)2-4
Clippers (4.) - Grizzlies (5.)2-4
AustrumiHeat (1.) - Bulls (5.)
Knicks (2.) - Pacers (3.)
RietumiThunder (1.) - Grizzlies (5.)
Spurs (2.) - Warriors (6.)

Izmantotie resursi:
NBA.com

1 2 39 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2013-05-05 09:35, pirms 11 gadiem
Knicks win

  +7 [+] [-]

, 2013-05-05 09:39, pirms 11 gadiem
Bulls ir komanda ar lielu sirdi. Sīksta! Šogad manis atbalstītajām komandām galīgi neiet - traumas ir nomācošas. Ceru uz interesantu sēriju pret Heat. Cerams būs tāds pats basketbols kā pēdejā savstarpējā mačā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-05-05 09:46, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: hell yeah! izcila spēle Noa un mani mīluļi ir iekšā, pret Heat ar pilnu komandu ( Rouzu, utt) es pat teiktu, ka paņemtu kādas 2 spēles, tgd izskatās bezcerīgi
Nu pret Heat būs grūti jebkurai komandai. Bet Buļļi var būt te kas ar cīņasparu var parādūt brīnumus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-05-05 09:54, pirms 11 gadiem
Miami Heat joprojām skaitās favorīti, taču Bulls viņus mēģinās lauzt, te nav divu domu, ka šoreiz sērija nebeigsies 4ās spēlēs!

  -1 [+] [-]

, 2013-05-05 09:56, pirms 11 gadiem
Noskatījos spēli atkārtojumā, nu principā Nets nebija variantu,lai gan pirms spēles biju parliecināts, ka tālāk aizies Nets. Bet nu ko ko, uzliku uz Bulls handikapu,kur Nets bija -7, zināju, ja arī Nets uzvarēs tad līdz 7 punktiem, likme uzvarēja...vajadzēja vairāk likt. Es domāju Bulls emocijas ir palikušas pirmajā raundā, un uz pirmo spēli pret MIA nespēs ātri sakārtot galvas.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-05 09:59, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Bulls ir komanda ar lielu sirdi. Sīksta! Šogad manis atbalstītajām komandām galīgi neiet - traumas ir nomācošas. Ceru uz interesantu sēriju pret Heat. Cerams būs tāds pats basketbols kā pēdejā savstarpējā mačā.
Es domāju, ka sērija ievilksies it īpaši, ja Bulls paņems pirmo maču. HEAT domājams spēlēs ne mazāk motivēti, kopš šīs sezonas batālijām šie ir kļuvuši par nikniem pretiniekiem, ne mazākiem kā Celtics priekš Heat. Protams Heat ir jāiet tālāk, bet viegli neies, brīžiem Bulls rāda dzelžainu aizsardzību, bet Noa un Būzers var daudz problēmu sagādāt
floridiešiem.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 10:04, pirms 11 gadiem
Marchelitto rakstīja: Es domāju, ka sērija ievilksies it īpaši, ja Bulls paņems pirmo maču. HEAT domājams spēlēs ne mazāk motivēti, kopš šīs sezonas batālijām šie ir kļuvuši par nikniem pretiniekiem, ne mazākiem kā Celtics priekš Heat. Protams Heat ir jāiet tālāk, bet viegli neies, brīžiem Bulls rāda dzelžainu aizsardzību, bet Noa un Būzers var daudz problēmu sagādāt
floridiešiem.
Nu tieši par Noā un Būzera tandemu arī domāju, ka šie spēs sagādāt problēmas Heat. Jo tomēr šī garā atpūta var izdarīt lāča pakalpojumu, un pirmās 2 spēles Heat noteikti nespēlēs manuprāt labāko basketbolu. It sevišķi, arī pret Bucks viņi tā īsti arī PO basis nesanāca, jo tur uz vienas kājas apspēlēja šos. Bulls pierādīja, ka var iet sist kaulā, lai cīnītos par uzvaru un tas būs ļoti interesanti. Katrā ziņā Heat, PO sākas no otrās kārtas, jo tālāk pretī nāks komandas kurām ir garais gals ļoti spēcīgs. Gan tiekot tālāk pret Pacs vai Knicks.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-05 10:05, pirms 11 gadiem
Marchelitto rakstīja: Es domāju, ka sērija ievilksies it īpaši, ja Bulls paņems pirmo maču. HEAT domājams spēlēs ne mazāk motivēti, kopš šīs sezonas batālijām šie ir kļuvuši par nikniem pretiniekiem, ne mazākiem kā Celtics priekš Heat. Protams Heat ir jāiet tālāk, bet viegli neies, brīžiem Bulls rāda dzelžainu aizsardzību, bet Noa un Būzers var daudz problēmu sagādāt
floridiešiem.
Nu jebkurā gadījumā,šoreiz rupji pret LBJ neļaus spēlēt kā pēdējā spēlē. Haslems pret IND pagājušā sezonā parādija, kas notiek, ja rupji spēlē pret līderiem. Lieku pa MIA mājās Bulls nav variantu.

     [+] [-]

, 2013-05-05 10:06, pirms 11 gadiem
miro21 rakstīja: Nu jebkurā gadījumā,šoreiz rupji pret LBJ neļaus spēlēt kā pēdējā spēlē. Haslems pret IND pagājušā sezonā parādija, kas notiek, ja rupji spēlē pret līderiem. Lieku pa MIA mājās Bulls nav variantu.
Un Tu domā, ka tagad Bulls nespēlēs agresīvi, jo ir taču Hazlems? Pilnīgi noteikti tas neko nemainīs, tieši pretēji, padarīs sēriju vēl asāku. Un neko citu nevar sagaidīt pēc pēdejās savstarpējās spēles.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 10:12, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Un Tu domā, ka tagad Bulls nespēlēs agresīvi, jo ir taču Hazlems? Pilnīgi noteikti tas neko nemainīs, tieši pretēji, padarīs sēriju vēl asāku. Un neko citu nevar sagaidīt pēc pēdejās savstarpējās spēles.
Visi gaida baigo rubaku, un ka tikai nesanāk čušs...ja joprojām nebūs Deng, Hinrich. Bulls ar neko nevar pārsteigt MIA no ierpiekšējām sezonām, ja nu tikai Nate ir kaut kas jauns, kurš var pačakarēt prātu.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 10:12, pirms 11 gadiem
Jâsâk fanot par gsw, ja jau Denveras vairs nav. Jâturpina sekot lîdz grizlijiem, gribêtu vinus vismaz rietumu finala redzet. Un protams, jâtur îkški par bulliem, lai pakutina nervus sêrijas favorîtiem. Knicks un pacers duelî ceru, ka bus 7 speles un novêlu peiseriem tikt talak. NYK kaut kâ nesimpatizê, laikam Entonija un Smita dêl.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 10:17, pirms 11 gadiem
miro21 rakstīja: Visi gaida baigo rubaku, un ka tikai nesanāk čušs...ja joprojām nebūs Deng, Hinrich. Bulls ar neko nevar pārsteigt MIA no ierpiekšējām sezonām, ja nu tikai Nate ir kaut kas jauns, kurš var pačakarēt prātu.
Visi gaida? Nē, vnk zin, ka šī sērija nebūs tāda kā pret Bucks. Vairāk jau dēļ Noā un Būzera šī sērija var būt asa nejau dēļ Denga vai Hainrika. Bulls nevar pārsteigt? Nē, viņi tieši var pārsteigt, un noteikti Heat būs grūti tikt galā ar garajiem. Neits neko tur nemainīs, ja Bulls kko uzvarēs, tad tas būt noteikti dēļ Noā vai Būzera. Tu pats tici tam, ka šī sērija būs mierīga? Bulls centīsies izsist LBJ no savas komforta zonas, un sitīs viņu katrā epizodē, kad ies caurgājienā. Būs ļoti interesanti. Protams, Heat ir izteikti favorīti pret JEBKURU citu NBA komandu PO sērijā, bet tas neko nemaina spēles ritējuma ziņā.
Slēpts komentārs: Māris Druvaskalns

  +8 [+] [-]

, 2013-05-05 10:27, pirms 11 gadiem
Māris Druvaskalns rakstīja: Veciit, ej paguli. Grizzlies vismaz konf. finaalaa gribi ? haha. Ceri, ka vismaz 1 speeli vinees konf 1/2 finala. Tu kaut kaa nesimpatizee man, laikam tava tupuma deelj.
Tu laikam pats īsti neesi gudrs. Kāpēc, lai Grizzlies tur netiktu. Viņi uzvarēja 4 spēles pēc kārtas pret Clippers, un spēlēs pret OKC, kuri ir zaudējuši vienu no labākajiem spēlētājiem līgā. Bez Duranta tur šajos PO neviens neko citu nerāda. Un NEVIENS nebrīnīsies (izņemot tevi laikam), ja Grizzlies uzvarēs sēriju.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-05 10:30, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Visi gaida? Nē, vnk zin, ka šī sērija nebūs tāda kā pret Bucks. Vairāk jau dēļ Noā un Būzera šī sērija var būt asa nejau dēļ Denga vai Hainrika. Bulls nevar pārsteigt? Nē, viņi tieši var pārsteigt, un noteikti Heat būs grūti tikt galā ar garajiem. Neits neko tur nemainīs, ja Bulls kko uzvarēs, tad tas būt noteikti dēļ Noā vai Būzera. Tu pats tici tam, ka šī sērija būs mierīga? Bulls centīsies izsist LBJ no savas komforta zonas, un sitīs viņu katrā epizodē, kad ies caurgājienā. Būs ļoti interesanti. Protams, Heat ir izteikti favorīti pret JEBKURU citu NBA komandu PO sērijā, bet tas neko nemaina spēles ritējuma ziņā.
Sagaidām pirmo spēli un tad padiskutēsim , kura prognozes ir piepildījušās.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-05 10:31, pirms 11 gadiem
Māris Druvaskalns rakstīja: Veciit, ej paguli. Grizzlies vismaz konf. finaalaa gribi ? haha. Ceri, ka vismaz 1 speeli vinees konf 1/2 finala. Tu kaut kaa nesimpatizee man, laikam tava tupuma deelj.
Ko ko, bet Grizļi es domāju būs Rietumu finālā.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 10:32, pirms 11 gadiem
Zinat kāds kur var skatīties nba play-off spēlēs?

  +4 [+] [-]

, 2013-05-05 10:32, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Tu laikam pats īsti neesi gudrs. Kāpēc, lai Grizzlies tur netiktu. Viņi uzvarēja 4 spēles pēc kārtas pret Clippers, un spēlēs pret OKC, kuri ir zaudējuši vienu no labākajiem spēlētājiem līgā. Bez Duranta tur šajos PO neviens neko citu nerāda. Un NEVIENS nebrīnīsies (izņemot tevi laikam), ja Grizzlies uzvarēs sēriju.
paldies, ka aiztaupiji man atbildi plus vel grizlijiem ir loti specigs garais gals. Nebrinitos, ja vini tiktu lidz pat lielajam finalam.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 10:33, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Visi gaida? Nē, vnk zin, ka šī sērija nebūs tāda kā pret Bucks. Vairāk jau dēļ Noā un Būzera šī sērija var būt asa nejau dēļ Denga vai Hainrika. Bulls nevar pārsteigt? Nē, viņi tieši var pārsteigt, un noteikti Heat būs grūti tikt galā ar garajiem. Neits neko tur nemainīs, ja Bulls kko uzvarēs, tad tas būt noteikti dēļ Noā vai Būzera. Tu pats tici tam, ka šī sērija būs mierīga? Bulls centīsies izsist LBJ no savas komforta zonas, un sitīs viņu katrā epizodē, kad ies caurgājienā. Būs ļoti interesanti. Protams, Heat ir izteikti favorīti pret JEBKURU citu NBA komandu PO sērijā, bet tas neko nemaina spēles ritējuma ziņā.
Asumi arī būs, ir ir jūtama tāda zināma spriedze starp šīm komandām, vel Buļļiem ir tādi spēlētāji kā Neits, kurš var pateikt pāris provacējošas frāzītes un pretinieks aizšķilsies. Aizsardzībā abas komandas spēlēs agresīvi, svarīgi būs tas, vai spēs kāds apturēt Džeimsu, Dengs cik sapratu nebūs, tapēc jautājums ir atklāts, skaidrs, ka Priekšējā līnija ir jaudīgāka Buļļiem, bet Back court pārsvars būs Heat, cerams, ka Veidam viss būs kārtībā ar veselību.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-05 10:37, pirms 11 gadiem
Marchelitto rakstīja: Asumi arī būs, ir ir jūtama tāda zināma spriedze starp šīm komandām, vel Buļļiem ir tādi spēlētāji kā Neits, kurš var pateikt pāris provacējošas frāzītes un pretinieks aizšķilsies. Aizsardzībā abas komandas spēlēs agresīvi, svarīgi būs tas, vai spēs kāds apturēt Džeimsu, Dengs cik sapratu nebūs, tapēc jautājums ir atklāts, skaidrs, ka Priekšējā līnija ir jaudīgāka Buļļiem, bet Back court pārsvars būs Heat, cerams, ka Veidam viss būs kārtībā ar veselību.
Tieši tā, dēļ agresīvās aizsardzības, ko abas komandas piekopj var rasties šie asumi. Nedos tur nevienam ceļu, un par to, ka sērija būs asa - esmu 120% pārliecināts. Vienkārši nepieļauju tādu variantu, ka sērija būs tāda, ka Heat pret Bucks, vēl, jo vairāk, kāda bija komandu pēdejā spēle, kad LBJ izleca no rāmjiem un aizsvilās, kas nebūt nenotiek bieži. Būs ko iesvīst 4kārtējam līgas MVP, jo viņi jau ir favorīti.

     [+] [-]

, 2013-05-05 10:43, pirms 11 gadiem
Nets ar steigu jātiek vaļā no Džo Džonsona, no 20+5+5 spēlētāja Atlantā kļuvis par 20 missed shot per game spēlētāju
Lieliski nospēlēja Wallace tādu enerģiju komandai iedeva, ja vien nebūtu Noā kas zin kā viss beigtos.
Thunder-Grizliss, domāju, ka sēriju paņems tieši Grizlis, lai arī ko neteiktu par Westbruku kā ne(komandas) spēlētāju, tomēr bez viņa būs ļoti grūti apstādināt Memfisu.
Heat-Bulls- Ja kāda komanda bez Celtics austrumos var apturēt heat, tad tā noteikti Čikāga, favorīti joprojām ir Džeimss&Co, tomēr paredzams, ka 4 spēlēs viss nebeigsies, bet tikkai tā pa īstam sāksies!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 11:13, pirms 11 gadiem
raiversons rakstīja: paldies, ka aiztaupiji man atbildi plus vel grizlijiem ir loti specigs garais gals. Nebrinitos, ja vini tiktu lidz pat lielajam finalam.
Godigi sakot, to ari ESPN specialisti ir atzimejusi, ka Miami vislielakas problemas no ziemeliem spetu sagadat Grizzliji, tiesi ... cinas zem groziem + ar Alenu un Princi aizsardziba viniem butu laba rotacija pret Miami superzvaigznem, Reju Alenu, Veidu, Lebronu. Nenoliedzami Bosh ari ir speks, bet preti nakot Rendolfam vai Markam - vina kustiba uzbrukuma tiks ierobezhota.
Vienigi, kas satrauc apskatniekus ir Grizliju benkis. Lai gan pec uzvaras par Kliperiem, kuriem nenoliedzami ir viens no labakajiem "benkiem" liiga, ta ari nespeja atrast zales pret Zeka un Marka tandemu.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 11:18, pirms 11 gadiem
chester89 rakstīja: Nets ar steigu jātiek vaļā no Džo Džonsona, no 20+5+5 spēlētāja Atlantā kļuvis par 20 missed shot per game spēlētāju
Lieliski nospēlēja Wallace tādu enerģiju komandai iedeva, ja vien nebūtu Noā kas zin kā viss beigtos.
Thunder-Grizliss, domāju, ka sēriju paņems tieši Grizlis, lai arī ko neteiktu par Westbruku kā ne(komandas) spēlētāju, tomēr bez viņa būs ļoti grūti apstādināt Memfisu.
Heat-Bulls- Ja kāda komanda bez Celtics austrumos var apturēt heat, tad tā noteikti Čikāga, favorīti joprojām ir Džeimss&Co, tomēr paredzams, ka 4 spēlēs viss nebeigsies, bet tikkai tā pa īstam sāksies!
Ja sekoji lidzi serijai, tad Tev butu jabut informetam, ka Dzonsonam ir trauma, kkas ar potiti, ja nemaldos.
Tadel ari vins pedejas 3~4 speles speleja pec principa, "ker un met". Aizsardziba nespeja tikt lidz savam pretspeletajam, vienigais par ko es biju shoka, kpc. treneris vinu atstaja uz laukumu.
Skaidri redzams, ka metiena nav un aizsardziba vnk. tiek piesmiets. Zhel, novelu atru atveseloshanos, simpatize vina spele, kad spele ar visiem 100%.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 11:32, pirms 11 gadiem
Skatījos spēli. Bulls tādi cīnītāji kārtējo reizi.. šoreiz vēl bez Deng bez Hinrick. Manas favorīt komandas tikušas tālāk GO SPURS GO BULLS! Palasīju komentārus.. ir protams no jau zināmiem cilvēkiem sakarīgi viedokļi un ir arī konstanti mēslu birumi no troļļu savienības, bet tiešām neobjektīviem nezinīšiem. Par Heat vs Bulls sēriju pagaidām slinkums diskutēt, bet teikt ir ko.. laikam neesmu kārtīgi izgulējies vēl Bet vienu varu pateikt.. šo sēriju gaidīju jau pirms PO!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-05-05 11:36, pirms 11 gadiem
Skatījos spēli. Bulls tādi cīnītāji kārtējo reizi.. šoreiz vēl bez Deng bez Hinrick. Manas favorīt komandas tikušas tālāk GO SPURS GO BULLS! Palasīju komentārus.. ir protams no jau zināmiem cilvēkiem sakarīgi viedokļi un ir arī konstanti mēslu birumi no troļļu savienības, vai tiešām neobjektīviem nezinīšiem. Par Heat vs Bulls sēriju pagaidām slinkums diskutēt, bet teikt ir ko.. laikam neesmu kārtīgi izgulējies vēl Bet vienu varu pateikt.. šo sēriju gaidīju jau pirms PO!!!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-05-05 11:53, pirms 11 gadiem
Luk statistika, kam interese.
Failiem.lv - ātra dokumentu vai bilžu apmaiņa...

  -1 [+] [-]

, 2013-05-05 11:54, pirms 11 gadiem
zata rakstīja: Skatījos spēli. Bulls tādi cīnītāji kārtējo reizi.. šoreiz vēl bez Deng bez Hinrick. Manas favorīt komandas tikušas tālāk GO SPURS GO BULLS! Palasīju komentārus.. ir protams no jau zināmiem cilvēkiem sakarīgi viedokļi un ir arī konstanti mēslu birumi no troļļu savienības, bet tiešām neobjektīviem nezinīšiem. Par Heat vs Bulls sēriju pagaidām slinkums diskutēt, bet teikt ir ko.. laikam neesmu kārtīgi izgulējies vēl Bet vienu varu pateikt.. šo sēriju gaidīju jau pirms PO!!!!!
Amen.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-05 11:59, pirms 11 gadiem
Māris Druvaskalns rakstīja: Veciit, ej paguli. Grizzlies vismaz konf. finaalaa gribi ? haha. Ceri, ka vismaz 1 speeli vinees konf 1/2 finala. Tu kaut kaa nesimpatizee man, laikam tava tupuma deelj.
Izskatas, kads te plurina, plurinashanas peec. Grizzlijiem ir labakais "Big-Men" tandems, Zeks ar Marku - to vini pieradija spele pret "Super-Slam Dankeru, bla bla bla" Grifinu un Dzordanu - totali pedejas 4as speles piesmeja cinas par atlekushajam. + Allens - Ziemelos labakais aizsardzibas specialists!
Ok, ja OKC ierinda butu Vestbruks - cita runa... Bet, ta ka OKC ir palikusi tikai ar Durantu - sry., paredzu 4-1; 4-2 Grizzliji parbrauks paari.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-05-05 12:29, pirms 11 gadiem
Māris Druvaskalns rakstīja: Veciit, ej paguli. Grizzlies vismaz konf. finaalaa gribi ? haha. Ceri, ka vismaz 1 speeli vinees konf 1/2 finala. Tu kaut kaa nesimpatizee man, laikam tava tupuma deelj.
Izskatās,ka tev pašam derētu izgulēt savu tupumu. Gribi teikt,ka Grizzlies nevarētu paņemt sēriju ? Pietam Oklohomai Westbrūks traumēts.
Par Čikāgu prieks,tākā man komanda jau ir izkritusi sekošu līdzi Čikāgas sniegumam.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-05 12:46, pirms 11 gadiem
Cerams, ka Hainrihs būs gatavs spēlēt, jo bez viņa Buļļiem būs ļoti grūti.. Rouzs varētu kādu pārsteigumu uztaisīt - iziet laukumā. Cik tad ilgi var sevi marinēt?

  +1 [+] [-]

, 2013-05-05 12:57, pirms 11 gadiem
ventilators rakstīja: Cerams, ka Hainrihs būs gatavs spēlēt, jo bez viņa Buļļiem būs ļoti grūti.. Rouzs varētu kādu pārsteigumu uztaisīt - iziet laukumā. Cik tad ilgi var sevi marinēt?
Rouzs, jau nemarine, protams, kadreiz bus jadodas lauka... Bet izejot playoff neviens pretspeletajs vinu nesaudzes, regularaja - nav problemu.
Protams, gribetos redzet Rouzu, bet negribu skatoties speli ieraudzit, ka calis atkal savainojas...

Par Hainrihu, nenoliedzami... butu vinsh bijis vesels, iespejams, pret Bruklinu viss butu beidzies 5spele.

     [+] [-]

, 2013-05-05 16:12, pirms 11 gadiem
TVnetaa ir raksts ka James buus MVP... Tas tipa ir oficiaali vai no seerijas viena tante teica? Pasam nav jaudas sveetdienas dienaa mekleet resursos (teervetnieks traucee)
1 2 39 komentāri