Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins ārpus pieteikuma ''Blue Jackets'' uzvarā pār NHL čempioni

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikins ārpus pieteikuma ''Blue Jackets'' uzvarā pār NHL čempioni
Daniils Tarasovs darbībā. Foto: Brandon Wade/AP/Scanpix

Naktī uz otrdienu Nacionālajā hokeja līgā otro uzvaru pēc kārtas svinēja Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets'', kas ar 6:3 apspēlēja esošo NHL čempioni Lasvegasas ''Golden Knights''. Gūtā ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ latvietis atradās ārpus pieteikuma.

Elvis Merzļikins iepriekš gūtā ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ šonakt spēlē pret čempioni Lasvegasas ‘’Golden Knights’’ neatradās Kolumbusas ‘’Blue Jackets’’ pieteikumā. Merzļikina savainojums gan netiekot uzskatīts par nopietnu.

• Viņa vietā vārtus sargāja Daniils Tarasovs, kurš atvairīja 37 no pretinieku izdarītajiem 40 metieniem, bet ‘’Blue Jackets’’ maču pabeidza ar izcīnītu uzvaru (6:3).

• Kolumbusa izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, kamēr ‘’Golden Knights’’ šis kļuva jau par trešo zaudējumu pēc kārtas. Pēdējās piecās spēlēs izcīnīta tikai viena uzvara, bet pēdējo desmit maču laikā – tikai divas.

• Ar pirmo ‘’hat-trick’’, pārstāvot ‘’Blue Jackets’’, izcēlās Aleksandrs Nīlanders. Pirms mača sezonā viņš bija guvis vienus vārtus.

• Kolumbusā viņš nonāca 22. februārī maiņas darījumā no Pitsburgas ‘’Penguins’’. Pēc nonākšanas ‘’Blue Jackets’’ piecās spēlēs viņam seši punkti – četri vārti un divas piespēles.

• Uzvaru Kolumbusa nodrošināja trešajā trešdaļā, pirms kuras bija vadībā ar vienas ripas pārsvaru (3:2). Trešdaļas ceturtajā minūtē Nīlanders panāca 4:2, bet 12. minūtē Jegors Činakovs – 5:3.

• ‘’Golden Knights’’ uzvarēt nepalīdzēja arī Džeka Aikela atgriešanās no kājas savainojuma. Viņš bija izlaidis 19 spēles, bet šonakt laukumā pavadīja gandrīz 20 minūtes.

• Citās šīs nakts spēlēs uzvaras svinēja Floridas ‘’Panthers’’, Sentluisas ‘’Blues’’, Bostonas ‘’Bruins’’, Kolorādo ‘’Avalanche’’ un Sietlas ‘’Kraken’’.

NHL spēles 5. martā

SpēleRezultāts
Blue Jackets - Golden Knights6:3
Rangers - Panthers2:4
Flyers - Blues1:2 PM
Maple Leafs - Bruins1:4
Avalanche - Blackhawks5:0
Flames - Kraken2:4

     [+] [-]

, 2024-03-05 12:24, pirms 2 mēnešiem
Vegasa ļoti krītās, kā es fanoju par viņiem pagajušogad, tā šogad es novēlu izlidot vispār no playoff zonas, nevajag uzmest Bļugeru un pat ja uzmeta, viņa vietā vajadzēja paņemt Balceru, nodevēju, spelmaņu klubs!