Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubenes" karogs augstu plīv Ogrē, "Lielvārde/Fat Pipe" uzvar Irlavā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubenes" karogs augstu plīv Ogrē, "Lielvārde/Fat Pipe" uzvar Irlavā
Spēles moments starp komandām "Ogres Vilki" un "Rubene". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Savu šosezon pārliecinošāko uzvaru ELVI florbola līgā vīriešiem guvusi Kocēnu "Rubene", kas šovakar viesos ar 14:1 sakāva komandu "Ogres Vilki". Kocēniešu vārtsargs Roberts Trepšs atvairīja 15 no 16 ogrēniešu metieniem. Labāko kvartetā ielauzās čempione "Lielvārde/Fat Pipe", kas šovakar viesos ar 5:2 pārspēja Virslīgas debitanti "Irlavu/Avant", gūstot trešo panākumu pēc kārtas. Par labāko spēlētāju lielvārdiešu rindās tika atzīts vārtsargs Jānis Salcevičs, kurš atvairīja 23 no 35 pretinieku metieniem.

"Rubenes" karogs augstu plīv Ogrē

"Ogres Vilki", kas Virslīgā cīnās trešo sezonu, līdz šim kaut punktu spējusi atņemt tikai divām komandām – Bauskai un Kocēnu "Rubenei". Šovakar Ogrē viesojās tieši "Rubene", kas pirmā apļa spēlē savā laukumā "Ogres Vilkus" uzvarēja, bet ar nepārliecinošu rezultātu – 7:5. Šovakar kocēnieši nekādas vaļības neatļāvās, jau pirmā periodā laikā izvirzoties vadībā ar 6:0. Divus vārtus guva Ingars Matisons, bet pa vieniem – Atis Stepāns, Andris Jēkabsons, Mārcis Bērziņš un Arnijs Kuratņiks. Otrās trešdaļas laikā viesi panāca jau 9:0, bet pēdējā perioda vidū atradās vadībā ar 10:0. Tobrīd uz Kocēnu komandas vārtiem tika piespriests soda metiens, ko realizēja Edgars Birkenfelds – 1:10. Kā vēlāk izrādījās, tie bija ogrēniešu goda vārti šajā mačā – ļoti pārliecinošu uzvaru ar 14:1 svinēja "Rubene".

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Markuss Eduards Pazāns, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Dāvis Zēmelis un Mārcis Bērziņš, pa trim punktiem Ingaram Matisonam, Atim Stepānam, Reinim Mirkšam un Arnijam Kuratņikam, bet rezultatīvākais ar četrām piespēlēm bija Ritvars Bērziņš. Par labāko starp ogrēniešiem atzina vienīgo vārtu autoru Edgaru Birkenfeldu. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras ar 22 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 7.vietā, bet ogrēnieši ar trim punktiem joprojām ir priekšpēdējie.

"Ogres Vilki" – "Rubene" - 1:14 (0:6, 0:3, 1:5)
Metienu attiecība:
16:33 (4:14; 7:7, 5:12)
Rezultatīvākie:
"Ogres Vilki" – Edgars Birkenfelds 1 (1+0).
"Rubene" – Ritvars Bērziņš 4 (0+4), Ingars Matisons 3 (3+0), Atis Stepāns 3 (2+1), Reinis Mirkšs 3 (2+1), Arnijs Kuratņiks 3 (1+2), Markuss Eduards Pazāns 2 (2+0), Dāvis Zēmelis 2 (1+1), Mārcis Bērziņš 2 (1+1), Andris Jēkabsons 1 (1+0), Jānis Preimanis 1 (1+0), Jēkabs Keišs 1 (0+1), Juris Zilberts 1 (0+1).

"Lielvārde/Fat Pipe" uzvar Irlavā un ielaužas labāko kvartetā

"Lielvārde/Fat Pipe" tikai vakar savā laukumā ļoti spraigā cīņā ar 4:3 pārspēja Liepājas komandu "Kurši/Ekovalis", bet jau šodien devās uz Kurzemi, lai viesotos pie Virslīgas ambiciozās debitantes "Irlavas/Avant", kas jau uzvarējusi ne vienu vien favorīti un nopietni pretendē uz kvalificēšanos izslēgšanas spēlēm. Pirmā apļa mačā, kurā abas vienības tikās Lielvārdē, uzvaru ar 6:3 svinēja "Lielvārde/Fat Pipe". Šīvakara spēles rezultātu jau 3.minūtē ar precīzu metienu atklāja irlavnieks Kristaps Kazlovskis (1:0), bet drīz vien lielvārdietis Dinārs Vaitaitis atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 1:1. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – Oskars Tūtāns vadībā izvirzīja viesus. Pēdējā periodā "Lielvārde/Fat Pipe" vadības grožus no rokās vairs neizlaida un varēja svinēt uzvaru ar 5:2.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Jānis Salcevičs, kurš atvairīja 23 no 25 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā bija Oskars Tūtāns, Sandis Mihailovskis un Niks Blumfelds – katram pa 2 (1+1) punktiem. Par labāko starp irlavniekiem atzina Renāru Stančiku, kurš izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Pēc šīs uzvaras Lielvārdes komanda ar 28 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz ceturto vietu, bet "Irlava/Avant" ar 17 punktiem ieņem astoto pozīciju.

"Irlava/Avant" – "Lielvārde/Fat Pipe" - 2:5 (1:1, 0:1, 1:3)
Metienu attiecība:
25:35 (5:11; 5:11; 15:13)
Rezultatīvākie:
"Irlava/Avant" – Mareks Stančiks 1 (1+0), Kristaps Kazlovskis 1 (1+0), Renārs Stančiks 1 (0+1).
"Lielvārde/Fat Pipe" – Oskars Tūtāns 2 (1+1), Sandis Mihailovskis 2 (1+1), Niks Blumfelds 2 (1+1), Rūdis Žukelis 1 (1+0), Dinārs Vaitaitis 1 (1+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...