Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Timma VEF piedāvājumam atteicis un izskata iespējas ārzemēs

Rolands Eliņš

Timma VEF piedāvājumam atteicis un izskata iespējas ārzemēs
Jānis Timma. Foto: FIBA Basketball Champions league

Latvijas čempionvienība basketbolā "VEF Rīga" centusies piesaistīt sastāvam Jāni Timmu, taču vienošanās par sadarbību nav panākta, portālam Sportacentrs.com apstiprināja kluba prezidents Gatis Jahovičs.

"Diemžēl Jānis (Timma) pie mums nespēlēs, vismaz tuvākajā nākotnē ne," sacīja Gatis Jahovičs, kura vadītais klubs bija izrādījis interesi par iespēju papildināt savas rindas ar Jāni Timmu, kurš nesen atgriezās brīvā aģenta statusā.

Timma šoruden jau viesojās Rīgā, to darot kā Turcijas kluba "Darussafaka" spēlētājs, taču šis klubs rudens gaitā nonāca pie secinājuma, ka pamatīgi pārrēķinājies ar budžeta aprēķiniem un ka vairākus nolīgtos spēlētājus gluži vienkārši nevar atļauties. Novembra otrajā pusē sadarbība tika oficiāli pārtraukta arī ar Timmu.

Jau iepriekš ziņots, ka "VEF Rīga" izskatīja iespēju par Timmas atgriešanos komandā, kurā viņš spēlēja pirms astoņiem gadiem. Iepriekšējās nedēļas nogalē basketbola apskatnieks Čema de Lukass vēstīja, ka par Timmu interesējas arī Spānijas ACB līgas klubs "Zaragoza".

"Jānis šobrīd nav ieinteresēts spēlēt Latvijā, viņam ir citi piedāvājumi un iespējas," par pārrunām ar Timmu sacīja Jahovičs. "Līdz citām detaļām, piemēram, līguma ilgumam, mēs pārrunās nemaz netikām, jo viņš vēlas spēlēt ārzemēs."

"VEF Rīga" gatavojas savai nākamajai spēlei FIBA Čempionu līgā, kas notiks rītdien Rīgā. VEF pretim stāsies Spānijas "Tenerife", kurai pirms mēneša viesos tika zaudēts ar 55:76. VEF Čempionu līgā ir bilance 1-3 un vēl atlikušas divas spēles, ieskaitot pret finanšu problēmu mākto "Darussafaka" viesos decembra vidū.

1 2 60 komentāri
Slēpts komentārs: Real Rebel

  +6 [+] [-]

, 2023-12-04 12:14, pirms pusgada
Real Rebel rakstīja: Godīgi sakot, labi, ka vien nebūs. Lai kā vefam neietu, bet parasti viņiem ir labs mikroklimats komandā un šaubos, ka ar Timmu sastāvā, tas paliktu tādā pat līmenī. Tomēr jau visiem ir las un stabili spēles laiki

Savējos atbalstīt vajag, bet vienīgais, kuram būs labi no Timmas nespēlēšanas VEF būs pats Timma
Kamēr ir iespējas, vajag izmantot un spēlēt citās Eiropas valstu līgās, VEF vēl paspēs uzspēlēt, ja gribēs.

  -2 [+] [-]

, 2023-12-04 12:18, pirms pusgada
@reallabel visiem liekās, ka Timma sabojās mikroklimatu, man arī. džeks šobrīd atrodas Krievijā, ar Putinistiem pie viena galda ar savu zolušku, izlases patriots ibiomaķ
Slēpts komentārs: cobham

  +4 [+] [-]

, 2023-12-04 12:21, pirms pusgada
Labrīt! Nevienam no Jāņiem tas vefs nav pagaidām vajadzīgs.Pēc pāris sezonām varēs kā Dairis atbraukt un atpūsties esti līgā.

  -4 [+] [-]

, 2023-12-04 12:24, pirms pusgada
@MazaFaka5 tikai atšķirība, ka Dairim ir monētas, Jankam šaubos, nebūs laika kaplēt basi, vajadzēs šancēt. Un ja tagad pirdīsiet, vai man krata, ka Timma ir Maskavā, teikšu - JĀ. Tad izlasē viņam vietas vairs nav un nebūs. Bez attaisnojumiem

  +6 [+] [-]

, 2023-12-04 12:27, pirms pusgada
Vef tāpat kā turki nevar Jāni atļauties būsim reāli.

     [+] [-]

, 2023-12-04 12:28, pirms pusgada
cobham rakstīja: Vef labākais ir mēģināt piesaistīt Artūru Kurucu
Tur, no vienas puses piekrītu, varētu atkal sevi pacelt, kā iepriekšējā reizē, bet tad atkal problēmas būtu ar minūšu sadalīšanu
Slēpts komentārs: Real Rebel

  -2 [+] [-]

, 2023-12-04 12:33, pirms pusgada
Upitis1 rakstīja: @MazaFaka5 tikai atšķirība, ka Dairim ir monētas, Jankam šaubos, nebūs laika kaplēt basi, vajadzēs šancēt. Un ja tagad pirdīsiet, vai man krata, ka Timma ir Maskavā, teikšu - JĀ. Tad izlasē viņam vietas vairs nav un nebūs. Bez attaisnojumiem
Nevienam nepis, ko domā viens atsaldenis Upitis1.
Aizej noslauki puņķus un gaidam Timmu iepriekšējā līmeni lai palīdzētu OS Kvali!
Slēpts komentārs: vienkārši Anatolijs

     [+] [-]

, 2023-12-04 12:42, pirms pusgada
@AlexOvechkin #8 timma tas tu? Kad Indrašis gribēja kaplēt Krievijā, visiem smagi slikti bija, bet kad Timma tur visiem Putinistiem vergo, tas ir labi, vecīt, noslauki siekalas un pieņem to, lai cik labi viņš tagad nekapātu, bet ja viņš ir Maskavā, vieta OS kvalī viņam iet gar degunu, kā PČ. Un nevajaga tagad stāstīt, ka tas nekas slikts, ka Timma sobrid bez darba atrodas krievija, nevis kada cita normala Valstī. ATSALDENI TU

  +2 [+] [-]

, 2023-12-04 12:43, pirms pusgada
Real Rebel rakstīja: Tur, no vienas puses piekrītu, varētu atkal sevi pacelt, kā iepriekšējā reizē, bet tad atkal problēmas būtu ar minūšu sadalīšanu
Čempionu līga drīz beigsies. Minūtes LAT-EST līgā nebūs problēmu sadalīt.

  -3 [+] [-]

, 2023-12-04 12:47, pirms pusgada
H.E.N.R.Y. rakstīja: Čempionu līga drīz beigsies. Minūtes LAT-EST līgā nebūs problēmu sadalīt.
Ja atlaiž Adamsu, tad jā, pretēji būs nedaudz.

Pie tam, oar ČL nesaki viss, jo turku problēmas mums par labu var nākt. Allmans arī prom no turienes, vēl Yimma un vēl kāds bija. . Ja Vef nakapās uz max un nedaudz paveiksies, tad ČL var arī turpināties. Tik problēma, ka cholet uzvarēja turkus

  -1 [+] [-]

, 2023-12-04 12:47, pirms pusgada
Upitis1 rakstīja: @AlexOvechkin #8 timma tas tu? Kad Indrašis gribēja kaplēt Krievijā, visiem smagi slikti bija, bet kad Timma tur visiem Putinistiem vergo, tas ir labi, vecīt, noslauki siekalas un pieņem to, lai cik labi viņš tagad nekapātu, bet ja viņš ir Maskavā, vieta OS kvalī viņam iet gar degunu, kā PČ. Un nevajaga tagad stāstīt, ka tas nekas slikts, ka Timma sobrid bez darba atrodas krievija, nevis kada cita normala Valstī. ATSALDENI TU
Bl** debiliod, kur viņam ir līgums ar kādu Krievijas klubu????
Vai kur viņš trenējas pie kāda Krievijas kluba?

Tas ka viņš varbūt atrodas Krievijā un atpūšas, nav nevienam aizliegts, arī es labprāt aizbrauktu uz Maskavu vai Santpeterburgu un atpūstos, aplūkotu pilsētu.

Tad kad noslēgs līgumu ar kādu Rusņas klubu, tad varēsi arī noriet!

Klauns tu ibio!

  -3 [+] [-]

, 2023-12-04 12:52, pirms pusgada
Es ceru ka pieņēms tad to zagaroza piedāvājums Spānijas otrā līga labs līmenis

  +1 [+] [-]

, 2023-12-04 12:52, pirms pusgada
@alex hui ovechkin #8 līgums nav, bet ar Putinistiem pie viena galda gan sēž, pat ar tiem, kuriem ir liegums ieceļot Latvijā, Patriot Tu.
bet ja gribās, tad pi**** prom, kur problēma?

     [+] [-]

, 2023-12-04 12:54, pirms pusgada
Real Rebel rakstīja: Ja atlaiž Adamsu, tad jā, pretēji būs nedaudz.

Pie tam, oar ČL nesaki viss, jo turku problēmas mums par labu var nākt. Allmans arī prom no turienes, vēl Yimma un vēl kāds bija. . Ja Vef nakapās uz max un nedaudz paveiksies, tad ČL var arī turpināties. Tik problēma, ka cholet uzvarēja turkus
Redzeju spēli ar turkiem Rīgā. Bez variantiem VEF, taču beigās VEF var lieti noderēt tas, ka tik loti samazināja rezultāta starpību.

     [+] [-]

, 2023-12-04 12:57, pirms pusgada
Šaubos vai VEFs var atļauties Timmu un vai vajag ?

  +1 [+] [-]

, 2023-12-04 12:57, pirms pusgada
Nezinu, taču pieļauju, ka nevis naudas jautājumā nevarēja atrast kopsaucēju, bet gan līguma termiņā. Klubs, noteikti, ir ieinteresēts noslēgt līgumu līdz sezonas beigām, lai var rēķināties ar sastāvu, kamēr Timmam VEFs, visdrīzāk, būtu kā īss pieturas posms pirms ārzemju kluba atrašanas.

     [+] [-]

, 2023-12-04 13:04, pirms pusgada
ČL līmenis par zemu. VEFam vajadzētu ULEB kausā mēģināt startēt. Tas tomēr cits plauktiņš arī no spēlētāju intereses viedokļa. Leiši pat 2 klubus tur iedabūjuši.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-04 13:11, pirms pusgada
Žēl par Jāni. Nevau saprast kur viņā ir problēma? Raksta par savu sievieti tādus "palagus", nevienā komandā nevar nostiprināties (trīņus tik žarī)...Godīgi. Es mestu mieru. Ietu trenēt jauniešus.

     [+] [-]

, 2023-12-04 13:27, pirms pusgada
Janka kaļ dzelzi kamēr karsts.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-04 13:29, pirms pusgada
Timma uzvedās kā baigais stars,bet reāli VEF ir viņa līmenis.Ja es būtu VEF fans es viņu pat negribētu savas komandas sastāvā.Kad viņu atšuva no izlases nebija nekādu šaubu par treneru izvēli,tad jau Mejeris krietni vajadzigāks izlasei.

  +3 [+] [-]

, 2023-12-04 13:29, pirms pusgada
Emilio rakstīja: Nezinu, taču pieļauju, ka nevis naudas jautājumā nevarēja atrast kopsaucēju, bet gan līguma termiņā. Klubs, noteikti, ir ieinteresēts noslēgt līgumu līdz sezonas beigām, lai var rēķināties ar sastāvu, kamēr Timmam VEFs, visdrīzāk, būtu kā īss pieturas posms pirms ārzemju kluba atrašanas.
Domāju gan nauda, gan perspektīva no Timmas viedokļa. ACB līgā tomēr līmenis augstāks (ja Saragosas variants), cik tad vairs VEF atlicis ČL ko spelēt.

     [+] [-]

, 2023-12-04 13:39, pirms pusgada
neies jau par kapeikām kapāt

  +1 [+] [-]

, 2023-12-04 13:48, pirms pusgada
Alex Ovechkin #8 rakstīja: Bl** debiliod, kur viņam ir līgums ar kādu Krievijas klubu????
Vai kur viņš trenējas pie kāda Krievijas kluba?

Tas ka viņš varbūt atrodas Krievijā un atpūšas, nav nevienam aizliegts, arī es labprāt aizbrauktu uz Maskavu vai Santpeterburgu un atpūstos, aplūkotu pilsētu.

Tad kad noslēgs līgumu ar kādu Rusņas klubu, tad varēsi arī noriet!

Klauns tu ibio!
kara laikā normāls cilvēks pa Krieviju nedzīvotos

  -2 [+] [-]

, 2023-12-04 14:06, pirms pusgada
Alex Ovechkin #8 rakstīja: Nevienam nepis, ko domā viens atsaldenis Upitis1.
Aizej noslauki puņķus un gaidam Timmu iepriekšējā līmeni lai palīdzētu OS Kvali!
Saša, piekrītu!
Gaidām Timma's time!

  +1 [+] [-]

, 2023-12-04 14:11, pirms pusgada
Rinn rakstīja: kara laikā normāls cilvēks pa Krieviju nedzīvotos
Ko čalim darīt ja pie sievas jābrauc?
Caur facetime drochit viens otram?

     [+] [-]

, 2023-12-04 14:13, pirms pusgada
backstab rakstīja: ČL līmenis par zemu. VEFam vajadzētu ULEB kausā mēģināt startēt. Tas tomēr cits plauktiņš arī no spēlētāju intereses viedokļa. Leiši pat 2 klubus tur iedabūjuši.
Par kādu naudu? Ja pat ČL izskatās bēdīgi, ko darīs ULEB?

  -3 [+] [-]

, 2023-12-04 14:17, pirms pusgada
ST2 rakstīja: Žēl par Jāni. Nevau saprast kur viņā ir problēma? Raksta par savu sievieti tādus "palagus", nevienā komandā nevar nostiprināties (trīņus tik žarī)...Godīgi. Es mestu mieru. Ietu trenēt jauniešus.
Vai tu gribētu, lai jauniešus trenē tik izteikts garastāvokļa tipa cilvēks? Cilvēks, kas lielākoties vaino visus citus nevis sevi? Vai vajag vēl vienu "kazakēvičštelmaherv"veidīgo?

  +3 [+] [-]

, 2023-12-04 14:19, pirms pusgada
backstab rakstīja: ČL līmenis par zemu. VEFam vajadzētu ULEB kausā mēģināt startēt. Tas tomēr cits plauktiņš arī no spēlētāju intereses viedokļa. Leiši pat 2 klubus tur iedabūjuši.
Nebūtu slikti. Tikai ULEB kausā, piemēram, šai sezonai prasība, ka minimālais komandas budžets ir 2,5 miljoni EUR. Ja atceros pareizi, VEFam tomēr ir mazāks.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-04 14:32, pirms pusgada
To Kristaps30 vispār Zaragoza spēlē augstākajā līgā kur patreiz ieņem 14 vietu

     [+] [-]

, 2023-12-04 14:43, pirms pusgada
no tā mana negatīvā, naidīgā komentāra šeit būs tieši nulles vērtība ar mīnus zīmi priekšgalā. jo negatīvais izlādē, pozitīvais uzlādē.

     [+] [-]

, 2023-12-04 14:49, pirms pusgada
Okei sorry bet zagaroza būtu labs līmenis,bet nevajag viņam domāt ka viņš var cerēt uz super piedāvājumu jāņem tas kas ir pieejams nebūs viņam tā kā Eiropa būs 20 piedāvājumu viņam
1 2 60 komentāri