Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Par Latvijas-Igaunijas novembra MVP atzīts ventspilnieks Jaunzems

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par Latvijas-Igaunijas novembra MVP atzīts ventspilnieks Jaunzems
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers

Par Latvijas un Igaunijas apvienotās basketbola līgas labāko spēlētāju novembrī atzīts "Ventspils" spēka uzbrucējs Linards Jaunzems.

Novembrī "Ventspils" uzvarēja četrās spēlēs pēc kārtas, un 28 gadus vecais Linards Jaunzems caurmērā guva 19,8 punktus un savāca 9,0 atlēkušās bumbas, kā arī izcēlās ar 31,5 efektivitātes punktiem.

Rezultatīvāko maču Jaunzems aizvadīja viesos pret "Keila", panākumu kaldinot ar 26 punktiem. Nedēļu iepriekš drošā uzvarā pret Tallinas "Kalev"/SNABB ventspilnieks 22 punktiem pievienoja 14 atlēkušās bumbas, ceturto reizi sezonā izceļoties ar double-double.

Visos sezonas double-double Jaunzems iemetis vismaz 20 punktus.

Ar astoņām uzvarām un četriem zaudējumiem "Ventspils" ieņem sesto vietu. Latvijas klubu konkurencē priekšā ir "VEF Rīga" (9-4) un "Rīgas Zeļļi" (9-4).

Ar 19,0 punktiem vidēji spēlē Jaunzems ir līgas trešais rezultatīvākais basketbolists, bet 9,0 atlēkušās bumbas dod sesto vietu.

MVP tiek noteikts klubu pārstāvju, abu valstu mediju un līdzjutēju balsojumā.