Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" pamatīgi sakauj "Tartu EMU"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" pamatīgi sakauj "Tartu EMU"
''Rubene'' florbolistes. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien Kocēnos notika Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgas spēle, kurā vietējā komanda "Rubene" uzņēma "Tartu EMU" florbolistes. Ļoti pārliecinošu uzvaru ar 9:1 izcīnīja kocēnietes, kuru labā 4 (3+1) punktus guva Emīlija Salaciete. "Līgatne" savā laukumā ar 5:4 uzvarēja komandu "Sparta Tallinn". Labākās spēlētājas balvu Līgatnes komandā saņēma vārtsardze Jogita Gindra. ELVI florbola līgā sievietēm pie principiāli svarīgas uzvaras tikusi "Ķekava", kas savā laukumā tikai pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 pārspēja Cēsu "Lekringu". Uzvarētāju noskaidrošanai katra komanda izpildīja pa 13 bullīšiem, bet izšķirošais izrādījās ķekavietes Paulas Sloģes gols. Labākā spēlētāja uzvarētāju rindās - vārtsardze Dana Gulbe.

Kocēnu sporta namā "Rubene" uzņēma komandu "Tartu EMU" un jau pirmā perioda laikā izvirzījās vadībā ar 4:0. Pirmos divus vārtus mājinieču labā guva Emīlija Salaciete, bet vēl pa vienam golam iemeta Lote Baldiņa un Asnāte Pēlmane. Otrās trešdaļas laikā kocēnietes panāca jau 6:0. Pēdējā periodā Tartu florbolistēm izdevās gūt vismaz goda vārtus, bet tas notika tad, kad laukuma saimniecēm jau bija deviņi goli. Visā spēlē ļoti pārliecinošu uzvaru ar 9:1 svinēja "Rubene".

"Līgatne" uzvar "Sparta Tallinn"

Līgatnes sporta centrā, kur tikās komandas "Līgatne" un "Sparta Tallinn", pēc pirmā perioda vadībā ar 2:1 atradās tallinietes. Otrās trešdaļas laikā līgatnietes guva četrus bezatbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar 5:2. Ar goliem izcēlās Laura Skujevska, Evita Mackeviča, Ināra Paegle un Kristiāna Grāvīte. Pēdējā periodā "Līgatne" savu pārsvaru nosargāja un uzvarēja ar 5:4.

"Ķekava" supergarā "bullīšu" sērijā pārspēj "Lekringu"

FK "Ķekava" savā laukumā uzņēma tuvākās sekotājas – Cēsu komandas "Lekrings" florbolistes. Šī abām vienībām šosezon bija jau trešā tikšanās, bet divās iepriekšējās panākumi tika dalīti uz pusēm. Šīsdienas mača rezultāts tika atklāts tikai otrajā periodā – 27. minūtē vārtus guva ķekaviešu kapteine Paula Metāla (1:0). Cēsnieces nekavējās atbildēt ar diviem goliem Katrīnas Dārtas Kārkliņas un Olīvijas Jarohovičas izpildījumā (2:1), bet pirms pēdējās trešdaļas rezultāts atkal bija neizšķirts, jo vārtus guva ķekaviete Liene Leite (2:2). 52. minūtē Cēsu komandu vēlreiz vadībā izvirzīja Evelīna Barka (3:2), bet 59. minūtē savus otros vārtus šajā mačā guva Paula Metāla, atjaunojot neizšķirtu – 3:3. Pagarinājuma desmit minūtēs vārtu guvums netika fiksēts, bet pēcspēles metienu sērijā veiksme bija mājinieču pusē – divas reizes savu iespēju izmantoja Paula Sloģe, bet vienu reizi – Annija Dārta Dankfelde. Cēsnieces spēja atbildēt ar diviem Evelīnas Barkas realizētiem pēcspēles metieniem, bet ar to izrādījās par maz. FK "Ķekava" uzvarēja ar 4:3 un turnīra tabulā ierakstīja divus punktus, bet Cēsu "Lekringam" viens punkts.

ELVI florbola līgas sievietēm turnīra tabula

V.KomandaSp.UZ+/-Punkti
1.NND/RJTC1073+2221
2.Rubene862+3719
3.FK Ķekava1174+1019
4.Lekrings1046+212
5.Līgatne844-58
6.Irlava/Tukums10010-720

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2022-12-04 16:34, pirms gada
Par tik garu bullīšu sēriju nav dzirdēts, spēle Ķekavā droši vien paliks kādās rekordu listēs šajā sakarā.