Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Masaļskis par "Dinamo" neveiksmēm: "Spēlētāji ir meistarīgi, pietrūkst barveža"

Jānis Celmiņš

Masaļskis par "Dinamo" neveiksmēm: "Spēlētāji ir meistarīgi, pietrūkst barveža"
Edgars Masaļskis. Foto: Krišjānis Pulkstenis

“Tajā komandā nav cīnītāju, nav raksturu. Spēlētāji ir meistarīgāki nekā iepriekšējās sezonās, taču pietrūkst barveža – līdera,” jaunākajā sporta sarnu šova “eXi” epizodē Rīgas “Dinamo” neveiksmīgās sezonas iemeslus uzskaita bijušais Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis, kurš iepriekš bija viens no “Dinamo” treneriem, bet šobrīd kļuvis par hokeja TV komentētāju.

Līdzšinējās 30 sezonas spēlēs Rīgas “Dinamo” hokejisti pratuši tikt vien pie četriem panākumiem, šobrīd ieņemot pēdējo vietu visā līgā.

“Nevienam no šīs sezonas spēlētājiem nav garantēta vieta komandā nākamajā sezonā,” uzskata Edgars Masaļskis. Lūgts nosaukt vienu pozitīvu lietu bijušais hokeja vārtsargs atbild īsi: “Šobrīd visi ir veseli!”

“Sniegums ar katru nākamo spēli uzlabojas, komanda kļūst konkurētspējīgāka, bet tajā komandā nav cīnītāju. Spēlētāji ir meistarīgāki nekā iepriekšējās sezonās, taču pietrūkst barveža – līdera. Tur nav cilvēka, kurš varētu vilkt komandu. Komandai nav rakstura, tā necīnās uz uz visiem 100 procentiem visas 60 spēles minutes, kādā spēlē pacīnās 20 minūtes, kādā 15, kādā 40. Mūsdienu sportā tu nevari laist luni nevienā brīdī. Tas ir tas, kas trūkst,” uzskata Masaļskis.

Rīgas komanda šobrīd turnīra tabulā ieņem pēdējo vietu. Tāpat tā ir vismazāk vārtus guvusī komanda visā līgā (30 spēlēs rīdzinieki pratuši gūt 51 vārtus).

Sporta sarunu šova “eXi” jaunākā epizode pilnā garumā pieejama ŠEIT!

     [+] [-]

, 2020-12-04 17:29, pirms 3 gadiem
Spēlētāji ir meistarīgāki......pagātnē, kad tiem bija labākie hokejistu gadi.
Tagad ir tikai un vienīgi Skudras čomi, kuri pagātnē vilka NN Torpedo, kad viņš (Skudra) šo komandu trenēja.

     [+] [-]

, 2020-12-04 18:01, pirms 3 gadiem
Viņiem taču ir barvedis,čekists Juris,ko vēl.

     [+] [-]

, 2020-12-04 18:13, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Spēlētāji ir meistarīgāki......pagātnē, kad tiem bija labākie hokejistu gadi.
Tagad ir tikai un vienīgi Skudras čomi, kuri pagātnē vilka NN Torpedo, kad viņš (Skudra) šo komandu trenēja.
Labs bonuss Edžas teiktajam, bet Edžas teiktajā arī ir liela daļa taisnības, jo neba nu visi ir ex-skudrieši. Ņemsim vārtsargus - Proskurjakovam, Gaļimovam labākie gadi aiz muguras un ex-skudrieši.. Savukārt, Lazušins, kuram šī sezona RD jau beigusies iepriekšejo sezonu aizvadīja ļoti solīdi. Makintairs - var strīdēties vai ir labaks par, piemēram, Makarovu, Biļalovu, Salāku un Gudi, bet nav slikts vartsargs un noteikti nav ex-skudrietis.. Arī starp aizsargiem - Sands, Marejs - meistarīgi aizsargi, noteikti labāki par Gimājeviem un Šuļēņiniem, un nav ex- skudrieši. Arī starp uzbrucējiem - atlaistajiem uzbrucējiem sakara ar Skudru nebija. Un vismaz Mičels noteikti nebija sliktaks par pērno gadu leģiem (izņemot Videlu). ex - skudrieši paliek sauja krievu. Un latvieši.. Arī tiem bija jābūt meistarīgākiem. Indrašim, jo pirmo reizi bija leģionārs, Dzierkalam, jo somijai bija jāpalīdz nobriest un atmest puicisko lecīgumu, arī Bukarts, beidzot bija atradis savu vietu Eiropas pro hokejā, Ošeniekam, Švanenbergam šī ir pirmā sezona (jo īpaši Ošeniekam), kad jau sezonas sākumā tiek pie teikšanas pro komandā un jābūt saujai pieredzes klāt no pagajuša gada, arī Zīlem pieredzei bija jāceļ meistarību. Protams, piemirsts par to, ka jaunāki nepaliek Lauris, Miķelis, Meija - lai arīar visu to Lauris ir komandas līderis rezultativitātē. Tā kā problēmu tur ir daudz un ex-skudriešu meistarības zudums vecuma dēļ ir tikai 1 maza problēma puzlē, ko sauc par - kāpēc RD ne tikai ir kārtējā bez PO sezona, bet katastrofāla sezona.

     [+] [-]

, 2020-12-04 18:32, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Labs bonuss Edžas teiktajam, bet Edžas teiktajā arī ir liela daļa taisnības, jo neba nu visi ir ex-skudrieši. Ņemsim vārtsargus - Proskurjakovam, Gaļimovam labākie gadi aiz muguras un ex-skudrieši.. Savukārt, Lazušins, kuram šī sezona RD jau beigusies iepriekšejo sezonu aizvadīja ļoti solīdi. Makintairs - var strīdēties vai ir labaks par, piemēram, Makarovu, Biļalovu, Salāku un Gudi, bet nav slikts vartsargs un noteikti nav ex-skudrietis.. Arī starp aizsargiem - Sands, Marejs - meistarīgi aizsargi, noteikti labāki par Gimājeviem un Šuļēņiniem, un nav ex- skudrieši. Arī starp uzbrucējiem - atlaistajiem uzbrucējiem sakara ar Skudru nebija. Un vismaz Mičels noteikti nebija sliktaks par pērno gadu leģiem (izņemot Videlu). ex - skudrieši paliek sauja krievu. Un latvieši.. Arī tiem bija jābūt meistarīgākiem. Indrašim, jo pirmo reizi bija leģionārs, Dzierkalam, jo somijai bija jāpalīdz nobriest un atmest puicisko lecīgumu, arī Bukarts, beidzot bija atradis savu vietu Eiropas pro hokejā, Ošeniekam, Švanenbergam šī ir pirmā sezona (jo īpaši Ošeniekam), kad jau sezonas sākumā tiek pie teikšanas pro komandā un jābūt saujai pieredzes klāt no pagajuša gada, arī Zīlem pieredzei bija jāceļ meistarību. Protams, piemirsts par to, ka jaunāki nepaliek Lauris, Miķelis, Meija - lai arīar visu to Lauris ir komandas līderis rezultativitātē. Tā kā problēmu tur ir daudz un ex-skudriešu meistarības zudums vecuma dēļ ir tikai 1 maza problēma puzlē, ko sauc par - kāpēc RD ne tikai ir kārtējā bez PO sezona, bet katastrofāla sezona.
Jā, mazliet pārspīlēju, ka visi ir Skudras čomi, bet tas ir nenoliedzams fakts, ka visi, kuri ar viņu iepriekš strādājuši, joprojām netiek atlaisti no komandas.

     [+] [-]

, 2020-12-04 19:04, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jā, mazliet pārspīlēju, ka visi ir Skudras čomi, bet tas ir nenoliedzams fakts, ka visi, kuri ar viņu iepriekš strādājuši, joprojām netiek atlaisti no komandas.
Turretā reize, kad mums sakrīt viedokļi. Ok, Paršins ir ieskrējies un spēle kaut cik tajā līmenī ko no viņa gaidīja, arī Černovs nosacīti ieskrējies, Proskurjakovs ir lai cik vājš nebūtu sakarīgākais vārtsargs šosezon (Vītolu neskaitu, jo puisim iespēju bija vēl mazāk kā Makintairam), bet uzkrītoši tieši ar saviem ex- spēlētājiem auklējas vairāk kā ar citiem.