Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Sabres" plāno paturēt Milleru un nosūta aizsargu Maknebu uz AHL

"Sabres" plāno paturēt Milleru un nosūta aizsargu Maknebu uz AHL
Teds Nolans
Foto:AFP/Scanpix

Zemgus Girgensons pārstāvētā NHL kluba Bufalo „Sabres” pagaidu treneris Teds Nolans, kurš ir arī Latvijas hokeja izlases treneris, pēc šodienas treniņa paziņojis, ka vēlas radīt pēc iespējas labākus apstākļus komandas vārtsargam Raienam Milleram, kā arī atpakaļ uz AHL nosūtījis aizsargu Breidenu Maknebu, kurš „Sabres” rindās šosezon aizvadīja trīs spēles.

Par to, ka „Sabres” atrodas pārbūves procesā, nevienam nav ne mazāko šaubu, tādēļ arī Tomasa Vaneka aizmainīšana bija saprotama rīcība un par tikpat saprotamu rīcību tiktu uzskatīta arī vārtsarga Raiena Millera aizmainīšana, tiesa, pēc šodienas rīta treniņa komandas trenera Teda Nolana izteikumi liecina, ka tik droša šāda iespēja nemaz nav.

„Šobrīd „Sabres” komanda tiek veidota ap Milleru,” saka Nolans, „izmantojam viņu kā katalizatoru savu spēlētāju izaugsmei. Iepriekš runāju ar Petu (Lafontēnu, „Sabres” hokeja operāciju prezidentu), un mēs abi piekritām, ka vēlamies izveidot komandu, kurā hokejisti vēlētos atnākt un palikt. Ceru, ka arī Milleram mūsu ieceres liekas iedvesmojošas.”

Šī Nolana un Lafontēna nostāja apgāž visus iepriekš izteiktos minējumus par Milleru, kuru bija paredzēts aizmainīt pirms šīs sezonas beigām.

„Sabres” arī veikusi vienu pārmaiņu sastāvā, uz AHL nosūtot aizsargu Breidenu Maknebu uz AHL klubu Ročestras „Americans”. Maknebs tikai nesen no turienes bija izsaukts un Bufalo komandā aizvadīja trīs spēles, kuru laikā punktus neguva. Nolans šo lēmumu komentēja vienkārši: „Ročestra taču ir tik tuvu. Mēs dodam viņam iespēju uzspēlēt un iekrāt spēļu praksi, bet pēc tam jebkurā brīdī varam viņu izsaukt atpakaļ.”

Savu nākamo spēli "Sabres" komanda, kura šobrīd atrodas ceļā uz NHL antirekordu vārtu gūšanas ziņā, aizvadīs naktī uz sesto decembri pret Ņūjorkas "Rangers".

Izmantotie resursi:
The Official Web Site - Buffalo Sabres


, 2013-12-04 21:20, pirms 10 gadiem
Millers gan var negribēt tikt paturēts.
, 2013-12-04 21:53, pirms 10 gadiem
nu, lai Millers palaistu iespēju jelkad karjerā izcīnīt kausu tur jāpiesola būs smuks piķis nākamsezon, jo buffalo tikai PO tikšana būs lielisks sasniegums nākamās 3 sezonas nerunājot nemaz par kausu...
, 2013-12-04 22:28, pirms 10 gadiem
Nu, te gan jāņem vērā, ka publiski neko citu arī viņi nemaz nevarētu teikt, ja vien aizkulisēs jau netiktu aktīvi veiktas ticamas maiņas darījuma sarunas.

Nevar izdarīt nekādus tālejošus secinājumus no šī, tie ir tukši vārdi.
, 2013-12-04 23:20, pirms 10 gadiem
Protams ka Nolans un Lafontēns saka to kas viņiem ir jāsaka. Ja viņi atzītu ka par katru cenu vēlās Milleru aizmainīt, tas stipri nosistu Millera cenu. Tā kā viss ir tikai loģiski.
, 2013-12-04 23:42, pirms 10 gadiem
Nedomāju ka Millera paturēša ir laba domā un nedomāju ka tas arī ko mainīs jo jaunāks viņš nepaliek viņiem vajadzētu kādu jaunu vārtusargu
, 2013-12-04 23:55, pirms 10 gadiem
Pirmā rindkopa ir lielisks piemērs kā censties izvairīties no Zemgus vārda locīšanas.
Kolorādo "Avalanche" hokejistu prieks un Tailers Segīns (Nr. 91). Foto: Jerome Miron/USA Today Sports/Scanpix

Kolorādo uzbrukumam otrā elpa un izvairīšanās no izstāšanās

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā pēc divām tukšajām spēlēm atvēries Kolorādo "Avalanche" uzbrukums, 2022. gada turnīra uzvarētājai šorīt Dalasā izrādoties pārākai (5:3) pār "Stars".
Izšķirošo vārtu guvējs Evans Būšārs. Foto: Cody McLachlan/AFP/Scanpix
34

"Canucks" līdz priekšpēdējai minūtei atgūstas no 0:2, taču ielaiž pašā galotnē

Rietumu konferences pusfinālā divu uzvaru pārsvaru neizdevās iegūt Vankūveras "Canucks" vienībai, kura izbraukumā trešajā trešdaļā atspēlējās no 0:2, taču nepilnas 40 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida izšķirošo ripu, piekāpjoties (2:3) Edmontonas "Oilers".
Morgana Gīkija vārtu guvuma mirklis. Foto: Boston Bruins

"Bruins" sakož zobus un rod spēku nepieļaut Floridas tikšanu konferences finālā

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sēriju paildzināja Bostonas "Bruins", kura šonakt izbraukumā pieveica (2:1) Floridas "Panthers" hokejistus.