Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

papildināts "Poliurs/Ozolnieki" uzvar Jelgavā

Andrejs Siliņš

"Poliurs/Ozolnieki" uzvar Jelgavā
Kārlis Volodins un Ivo Baranovskis, "Poliurs / Ozolnieki"
Foto: Romualds Vambuts

Volejbola kluba "Lāse-R/Rīga" komanda svētdien "Schenker" līgas spēlē Rēzeknē bez lieliem sarežģījumiem trīs setos apspēlēja "Voru" vienību, izcīnot piekto uzvaru septiņās sezonas spēlēs. Dienas centrālajā spēlē "Poliurs/Ozolnieki" Zemgales Olimpiskajā centrā ar 3:0 apspēlēja "Biolars" vienību.

Tāpat kā iepriekšējo maču pret "Daugavpils Universitāti", arī šoreiz "Lāse" mājas spēli aizvadīja nevis sev ierastajā Daugavas Sporta namā, bet Rēzeknē esošajā Robežsardzes koledžā. Tomēr atšķirībā no iepriekšējās spēles, kad tika zaudēts daugavpiliešiem, šoreiz rīdzinieki spēlēja daudz pārliecinošāk. Pirmajā setā uzvara ar 25:19 un, lai gan nākamajos divos starpība tik liela vairs nebija, tas netraucēja uzvarēt visu maču jau trijos setos (25:21 un 25:22).

Andrejs Zavorotnijs Rīgas komandas labā guva 12 punktus, deviņus pievienoja Jānis Vāvers, bet pa astoņiem Toma Vanaga un Aleksandra Kudrjašova kontos.

Šī bija "Lāses" piektā uzvara septiņos mačos, un ar 14 punktiem komanda šobrīd ieņem sesto vietu. Tiesa, tikpat punktu arī piektajā vietā esošajai "Parnu", kas šodien ar 1:3 savās mājās atzina līderes un čempiones Tallinas "Selver" pārākumu.

Ozīši viesos pieveic "Biolaru"

Principiālā duelī Jelgavā "Biolars" uzņēma "Poliurs/Ozolniekus", taču mājinieki nebija gatavi cīņai. Pirmajā setā Ozolnieki mājiniekus sagrāva (25:12), abos pārējos spēle bija līdzīgāka (25:22, 25:18), bet uzvara viesiem neizpalika - 3:0. "Biolaram" nelīdzēja Andreja Jamrovska 13 punkti, bet uzvarētāju labā 14 punkti Kristapam Septem, 11 pievienoja Aivis Āboliņš, bet desmit Raimonda Vilmaņa rēķinā.

Turnīra tabulā "Poliurs/Ozolnieki" ar piecām uzvarām un 15 punktiem atrodas ceturtajā vietā, kamēr "Biolars" ar diviem panākumiem un deviņiem punktiem ieņem astoto pozīciju.

Izmantotie resursi:
Home | Latvijas Volejbola Federācija

  +3 [+] [-]

, 2011-12-04 21:22, pirms 13 gadiem
poliurs pret biolar beidzas jau ap plks pus 4 , zinja vel nav ielikta, kauns