Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Līderes uzņem finālistes

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Līderes uzņem finālistes
Pirmā abu komandu divcīņa izvērtās ļoti spraigi
Foto: FK NND Fotogrāfes: Agnese Vēze un Agnese Vanaga

Šodien ieplānota viena spēle Elvi florbola līgā sievietēm un FK "Ķekava" savā laukumā sacentīsies ar pēdējo gadu otro spēcīgāko komandu "NND Rīga", kuras šosezon nedemonstrē pārliecinošāko spēli.

FK "Ķekava", kas pēdējās sezonās atdevusi savas pozīcijas, no stabilas otrās spēcīgākās komandas Latvijā kļūstot par vienību, kas cīnās par trešo-ceturto pozīciju, šo sezonu iesākusi ļoti pārliecinoši, tiekot pie uzvarām piecās no sešām spēlēm, vienīgo zaudējumu piedzīvojot spraigā mačā pret "Rubeni". Starp uzvarētajām spēlēm minams arī 4:2 panākums viesos pret "NND Rīga", kas aizņēmusi Ķekavas vietu Latvijas čempionāta finālā, blakus "Rubenei". Šajā sezonā rīdzinieces pašlaik nedemonstrē ierasto sniegumu, pēc izcīnītām divām uzvarām sezonas sākumā, turpinājumā piedzīvojot četras neveiksmes pēc kārtas. Tas vienībai dod tikai septiņus punktus sešās spēlēs un ceturto vietu turnīra tabulā, kas vienlaikus ir trešā pozīcija starp Latvijas komandām.

Savstarpējā spēlē 7. oktobrī izvērtās pietiekami spraigs, pirmajā trešdaļā katrai no komandām gūstot pa diviem vārtiem. Otrā perioda vidū FK "Ķekava" panāca 3:2 vadību, bet nepilnas trīs minūtes pirms cīņas beigām Agnese Broliša pielika punktu spēlei, gūstot ceturtos vārtus "Ķekavai".

FK "Ķekavai" šajā sezonā rezultatīvākā ar 17 (13+4) punktiem ir Linda Dadajeva, bet rezultatīvi spēlējušas arī Rita Rancāne (12+6), Ieva Bušmane (7+9) un Agnese Broliša (4+11). Tikmēr rīdziniecēm rezultatīvākā sezonā ir Santa Torstere, kurai 12 (7+5) punkti. Pa deviņiem punktiem savākušas Inga Ametere un Māra Stapkēviča.

Šodien spēles sākums Ķekavā pulksten 13:00.